Rac iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te vei mai teme atât de mult de necunoscut, cel cu care a trebuit să te întâlnești în multe situații. Nu ezita să călătorești, să descoperi țări noi, dar și să întâlnești oameni noi. O vacanță activă, în această perioadă, este cea mai bună modalitate de relaxare pentru tine. Horoscop pentru iunie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În această zonă, lucrurile vor fi mult mai interesante. Nu este o prioadă favorabilă relațiilor noi. Cel puțin, nu unora temeinice. Mai degrabă, vei descoperi valențe noi pentru relații vechi. Concentrează-te pe acele relații care nu te solicită și nu te stresează. În acest sens, frecventează cercurile care-ți oferă distracție, relaxare, discuții inteligente.
Dacă nu ești într-o relație de cuplu, luna aceasta nu este decisivă în acest sens. Însă poate să-ți deschidă ochii asupra cuiva. Fii atent în jur și nu respinge nicio posibilitate. Ca urmare, terenul va fi pregătit pentru o perioadă viitoare mai dinamică.

În această lună debordezi de energie, ai mai multă încredere în proproia persoană, ești gata să dai startul unor activități care pot să îți aducă reale beneficii materiale. Oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect nelipsindu-ți cu optimismul dar și buna dispoziție, dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt vei avea șansa de a culege roadele muncii, mai repede decât te aștepți. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă, de încrederea pe care o ai în propria persoană. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste ale celor din jur, indiferent de argumentele aduse de aceștia. Din data de 21 iunie ai ocazia să renaști regăsindu-te mai puternic, mai încrezător în propriile forțe. Deviza lunii analizate este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Rac: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera nu va fi pe primul plan pentru tine. Asta nu înseamnă că nu vei avea anumite realizări. Dimpotrivă, îți va reuși ceea ce vei avea de făcut. Inclusiv financiar va merge bine. Dar totul se va întâmpla din inerție, fără mari eforturi. Atenția ta va fi îndreptată mai mult către aspectele personale ale vieții.
Dacă intenționezi să faci o schimbare importantă în domeniul profesional, luna aceasta nu se va întâmpla. Va fi mai degrabă o perioadă de tatonare, de acumulare, de orientare.
Nu te lăsa implicat în conflictele altora. Cel mai bine este să ignori și să te sustragi de la orice discuție pe asemenea temă. Nu ai dispoziția necesară să arbitrezi și nici să fii de partea unuia sau a altuia.

Carieră și bani

La începutul perioadei te simți mult mai încrezător, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Ai sentimentul că tot efortul depus până acum nu a fost în zadar astfel că discuțiile pe tema banilor, a unui eventual contract de muncă vor fi mult mai favorabile în prima parte a lunii, cu condiția să fii atent la ce acte semnezi.
Ai șansa de a obține o promovare sau chiar poți da startul unei afaceri care îți va aduce beneficii, atât în plan social cât și material, îndeosebi din data de 4 iunie. Este momentul potrivit să te implici în tot felul de activități productive, să pui teoriile în practică iar dacă tocmai ai absolvit un curs, o școală, este timpul să valorifici diploma astfel obținută.
Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia. Atenție la o afacere personală, asociere, parteneriat important sau chiar în relația cu șefii în preajma datelor de 14, 16, 18 și 20 iunie, atunci când ești predispus la implicarea în diverse dispute, confruntări, mai mult sau mai puțin directe. Evită să împărtășești cu colegii informații despre proiectul profesional în care investești mult efort fizic, intelectual și chiar financiar. Stai departe de orice polemici, bârfe întrucât ești predispus la atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi în preajma datei de 27 iunie.
Este timpul să te debarasezi de prejudecăți și să te avânți către un nou domeniu de activitate, oricât de greu ar părea, la prima vedere.
În prima parte a lunii nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în carieră și care îți vor aduce banii de care ai nevoie. Fii mai atent la împrumutul sau ajutorul financiar pe care vrei să îl dai unor prieteni, în preajma datei de 12 iunie. Din 27 iunie se arată beneficiile venite de pe urma unor negocieri făcute în trecut.
La sfârșitul lunii evită să exagerezi cu cheltuielile pe distracții, petreceri sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța copilul ori pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iunie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 7, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în general: 1, 2, 8, 9, 20, 21, 22, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 6, 7, 10, 16, 18, 23, 24, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 3, 4, 8, 9, 12, 13, 20, 21, 22, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

În această lună puterea planetară este (mai ales după data de 21 iunie) în poziția sa estică maximă și vă aflați într-o perioadă în care interesele voastre sunt orientate înspre propria voastră dezvoltare iar ideile şi ceea ce vă doriţi este mult mai important în comparaţie cu ceea ce aşteaptă alţii de la voi. Au existat perioade în viaţa voastră în care aţi fost şi mai independenţi, dar în acest an, sectorul de vest (sectorul social) din horoscop este încă puternic. Este o lună în care va fi nevoie să echilibraţi interesele personale cu cele ale altora. Chiar dacă dorințele voastre personale sunt puternice, la fel sunt şi cerințele sociale şi responsabilităţile. Cu toate acestea, în cazul în care condițiile trebuie schimbate, acest lucru este posibil acum. În datele de 1 şi 2 iunie Venus face aspecte frumoase cu Jupiter si Neptun (se formează un triunghi în horoscop, cel mai benefic aspect între trei planete). Acest aspect va influenţa favorabil mai multe zone din viaţa ta. În primul rândm relaţiile sentimentale au parte de o revigorare. Cei singuri pot cunoaşte acum pe cineva şi au senzaţia unei reîntâlniri. Totul pare o poveste idilică. Pentru cei care au copii, se pot aştepta la o surpriză plăcută din partea acestora. O călătorie în străinătate în aceste zile, îşi va ldsa amprenta mult timp asupra amintirilor voastre. Relaţiile cu pdrinţii sunt bune, iar cei care îşi caută o locuinţă îşi pot găsi căminul mult visat. Familia ca un întreg prospers mai ales o figură părinte sau părinte. El sau ea va fi mai generos cu tine. Sprijinul familiei este bine toata luna. Guvernatorul finaţelor voastre va rămâne în casa ta 12 până la data de 21 iunie, ceea ce subliniază din nou intuiția financiară. În data de 21 iunie Soarele traversează Ascendentul si intra in casa întâi ta – ceea ce înseamnă că veţi deţine controlul asupra situaţiei voastre financiare şi sunteţi capabili să vă creaţi singuri oportunităţi. Ceilalţi vă percep ca având succes financiar. În afară de poziția sa în propriul semn, aspectele care se formează indică posibilitatea de a câştiga bani din mai multe surse. În relaţia de cuplu, pentru cei căsătoriţi sau care sunt implicaţi într-o relaţie de lungă durată, la fel ca şi luna trecută, lucrurile ar putea fi mai bune. Voi şi partenerii de viaţă vedeţi lucrurile din perspective opuse. Tendința este de a separa (fiecare tinde să îşi urmeze propria perspectivă). Chiar dacă nu există o separare fizică reală, emoțional există. Provocarea pentru amândoi este de a găsi o modalitate prin care să vă apropiaţi, să găsiţi un numitor comun. Ambele perspective sunt valide, trebuie doar să găsiţi modalitatea de va completa reciproc.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Venirea lunii septembrie înseamnă o perioadă pozitivă pentru Rac. Partenerul tău și relațiile familiale vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *