Rac ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.Horoscop pentru ianuarie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Rac: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Rac descrie ca modestă situația ta financiară. Deocamdată, nu trebuie să te aventurezi în proiecte care implică cheltuieli. Nici membrii familiei nu vor sta strălucit cu banii luna aceasta. Caută să-ți menții situația actuală în privința balanței dintre venituri și cheltuieli, fără schimbări hazardate. Este o situație pasageră, dar te va indispune și va putea da naștere unor discuții neplăcute.

În această perioadă vei pune mai mult accent pe relația de cuplu, noi posibilități de transformare, încercarea de regăsi armonia în relația de mariaj. Echilibrul tău depinde, în mare parte, de relația cu ceilalți, de modul în care ești deschis către comunicare, împărtășirea propriilor emoții, dorințe. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să stai calm, detașat, în situațiile critice. Știi cum să spui o vorbă bună celor care apreciază sfaturile tale. Din data de 20 ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente, fie că este vorba despre un eventual împrumut bancar sau de plata unor taxe și impozite. Poți depăși unele obstacole cu bine, cât timp vei ține cont de propria intuiție. Deviza ta, în această lună, este: : „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Rac: CARIERĂ

În spațiul tău profesional, vei întâmpina haos și confuzie. Te poți aștepta la schimbări semnificative în management și în structura organizațională. Schimbările cele mai importante vor avea loc în ultima săptămână a lunii, sub influența lui Jupiter.
Pentru tine, schimbările acestea au un potențial foarte bun. Dacă vei ști să te pliezi pe situație, statutul tău în organizație și nivelul câștigurilor se vor îmbunătăți.
Conform horoscopului tău pentru anul 2020, tot anul vei avea mult de lucru, cu riscul ca, din când în când, să te simți copleșită și depășită.

Carieră și bani

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență, prin atenție la detalii, îndeosebi la mijlocul lunii. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru. Până în data de 5 călătorești mai mult în interes de serviciu sau încerci să te înscrii la un curs de perfecționare. Este posibil să participi la un examen pentru ocuparea unui (nou) post, loc de muncă. Nu este exclus nici să iei decizia de a schimba domeniul, de a profita de oportunitățile venite acum spre tine și care vizează angajarea pe un post mai bine plătit, mai ales după data de 21.
Va trebui să dai dovadă de prudență în privința unei propuneri de colaborare, o afacere pe care vrei să o concretizezi la sfârșitul lunii. Te poți răzgândi eventual și să renunți la un contract de colaborare. Este timpul să schimbi direcția în carieră, fără să îți pară rău de tot ce ai clădit, eventual în alt domeniu cu care nu te simți compatibil. Este bine să dai dovadă de prudență, în privința cheltuielilor sau a deciziilor ce vizează finanțele, îndeosebi în preajma datei de 21.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 15, 16, 25, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 22, 23

Concluzii lunare ale horoscopului

Saturn în casa a 7-a indică o reducere a activităţii sociale. Cu toate acestea, în această lună există o creștere. Sunteți într-o perioadă în care relaţia de cuplu şi socializarea sunt mai active. Totuşi, o mare parte din ceea ce se întâmplă la nivel relaţional pare a fi mai degrabă conectat cu mediul de afaceri şi nu cu viaţa personală, de cuplu. Apar oportunităţi în acest sens. Luna trecută, in data de 21 decembrie, jumătatea superioară a horoscopului vostru a devenit dominantă, iar acest lucru se continuă şi în luna aceasta, după data de 11 ianuarie, când Mercur va trece din jumătatea inferioară spre jumătatea superioară a astrogramei. Din acest momnt este indicat să vă concentraţi asupra carierei voastre. Nu aţi atins încă maximul oportunităţilor – acest lucru va avea loc în câteva luni – dar beneficiaţi mai multă atenție. Problemele de familie și cele legate de casă devin mai puțin importante. În această perioaă a avea succes în carieră şi a vă ocupa de aceste aspecte este în beneficiul tuturor. S-ar putea să fie nevoie să acordaţi atenţie şi stării de sănătate, mai ales până în data de 20 ianuarie. Mai mult de jumătate dintre planete sunt în alinierea stresantă cu voi. Deci, asigurați-vă că beneficiaţi de suficientă odihnă. Sar putea să aveţi diverse dureri care nu sunt neapărat indicatorul unor probleme serioase, dar nu puteţi să le ignoraţi. Atunci când energia voastră este scăzută, condițiile pre-existente pot începe să se manifeste. După data de 27 este indicat să acordaţi mai multă atenție capului, feței și scalpului. Masajul este indicat în această perioadă. Situaţia se va îmbunătăți oricum după data 20 de ianuarie, dar trebuie să fiți atenți. Eclipsă Lunară din data de 31 ianuarie are loc în sectorul financiar semnalizând necesitatea de a regândi și de a vă schimba strategia financiară și modul în care vă planificaţi cheltuielile. Evenimentele eclipsei vă vor arăta situaţia în care vă aflați. Fiecare eclipsă de Lună este deosebit de puternică pentru Raci, deoarece Luna este guvernatorul horoscopului vostru. Ar fi bine să vă menajaţi în această perioadă. Petreceți mai mult timp acasă, în linişte. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile. In data de 20 ianuarie, Soarele, planeta voastră financiară, se mută în Vărsător, ceea ce indică o perioadă bună pentru datoriilor (sau pentru preluarea împrumuturilor), pentru planificarea impozitelor și pentru cumpărarea de asigurări (sau colectarea acestora). Dacă aveți idei de investiții bune, este un moment potrivit să atrageți susținătorii din afara pentru susţinerea proiectelor voastre.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *