Rac decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși în decembrie, relațiile vor fi armonioase și puternice, trebuie să ai grijă să nu devii dependent de partener. În special în cazurile în care nu ești sigur din partea partenerului nu sunt 100% reciproce. Fiecare Rac ar trebui să evite, de asemenea, certurile mici, deoarece acestea ar putea deveni cu ușurință mai serioase. Horoscop pentru decembrie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Rac: DRAGOSTE


Nu ai decât să te înarmezi cu foarte mult calm și răbdare și să eviți orice decizii luate la nervi întrucât acestea se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. În această lună este posibil să fii profund dezamăgit de atitudinea agresivă venită din partea partenerului de viață și nu mai știi încotro să o apuci. Tot ce ți se cere este, fie să renunți la relație, fie să observi care sunt adevăratele surse ale acestor conflicte din relația de cuplu. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, până la jumătatea acestei luni.
Poți să dezvolți sau dai startul unei relații de amor pe care preferi să o păstrezi în secret. Te implici cu pasiune bucurându-te de reale momente de romantism, alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii ai șansa de a da startul unei relații sentimentale cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. Te implici într-o relație de dragoste cu o persoană care deține funcție de răspundere, eventual un șef.
Spre sfârșitul lunii va trebui să încerci să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de mariaj. Este posibil să îți neglijezi relația datorită solicitărilor profesionale ceea ce va amplifica și mai mult tensiunea din cadrul relației.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru decembrie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31
  • Cele mai stresante zile: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 8, 9, 10, 14, 15, 18, 23, 24, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 16, 17, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 4, 5, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Din data de 16 noiembrie, Marte a intrat în zodia Peştilor şi se va afla acolo până la sfârşitul anului. Veţi fi mai puţin ambiţioşi în această perioadă, vă favorizează acţiunile indirecte, prin alţii. Nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă deoarece s-ar putea să nu vă bucuraţi de o imagine favorabilă. Este o perioadă în care sunt favorizate discuţiile de culise, tatonarea şi culegerea de informaţii în ceea ce priveşte poziţia pe care doriţi să o obţineţi la locul de muncă. Se poate pune problema unei călători în străinătate sau interacţiunile cu persoane care aparţin unei alte culturi cresc. De asemenea, este posibil să fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de unele aspecte legale. În ceea ce priveşte munca propriu-zisă s-ar putea să fiţi iritaţi de comportamentul unor colegi sau de anumite aspecte care contravin principiilor voastre. Mercur va ieşi din retrogradare în data de 6 decembrie şi va aduce o doză de claritate însă veţi avea parte de numeroase interacţiuni întreaga lună. În ceea ce priveşte sănătatea, în această luna trebuie să aveţi grija deoarece există o predispoziţie spre infecţii, răceli şi probleme care ţin de excese alimentare. În acest an, acestea vor fi taxate şi s-ar putea să resimţiţi efectele mult mai puternic dacă nu daţi dovadă de moderaţie. Pot apărea insomnii cauzate de incapacitatea de a vă detaşa de problemele zilnice. Din data de 21 decembrie situaţia de îmbunătăţeşte. Sfârşitul anului aduce în prim plan relaţia cu partenerul sau partenera de viaţă, când veţi simţi nevoia de mai multă căldură şi apropiere. În principal, deşi în acest an aşa cum am menţionat în Horoscopul general, relaţiile sunt mai reci, aceasta este o perioadă când aveţi o stare de bine chiar dacă nu este suţinută de evenimente specifice. Este o perioadă bună pentru a discuta acele lucruri care v-au frământat sau v-au nemulţumit deoarece este mult mai uşor să ajungeţi la un compromis. Aveţi tendinţa de a privi partea frumoasă a lucrurilor şi de a trata totul cu mai mult calm şi înţelegere. Nivelul de empatie este crescut.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *