Rac aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, astrele vor ajuta Racul să-și dezvolte abilitățile de comunicare. În plus, nu vei duce lipsă de determinare și de încredere în tine. Le poți utiliza în diverse domenii. Aprilie aduce, de asemenea, succes în sport. De exemplu, acum este momentul perfect pentru a începe o dietă și pentru a face ceva pentru tine dacă dorești o schimbare.Horoscop pentru aprilie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În dragoste, vei avea parte de o schimbare de perspectivă. Aceasta nu se poate defini la modul general. Pentru fiecare dintre nativii în Zodia Racului, noua perspectivă va însemna ceva anume. De reținut este că sinceritatea și onestitatea vor fi în favoarea relației, fie că e una veche, fie că e una nouă. Dacă ești singură, se pare că te afli în fața unei dileme, gen alegerea între datorie și inimă. Va trebui să iei o decizie și cea mai bună soluție s-ar putea să fie o a treia, la care nici nu te gândeai. Dacă te gândești să combați în paralele pe două fronturi, luna aceasta, cele două paralele s-ar putea intersecta.
Cei care se află într-o relație și familiștii, vor avea mai puțină bătaie de cap. Cumva, vor merge în direcția corectă și nu vor tulbura paele.

Dragoste – Relația de cuplu

Ai sentimentul că ești supus unor teste, reevaluări în ceea ce privește o relație de colaborare sau de mariaj. Nici în carieră lucrurile nu stau prea grozav având mai tot timpul impresia că ești urmărit, vizat de șefi fiind tras la răspundere pentru orice fleac. Nu este cazul să te agiți, ci să cauți sursa problemelor, să observi de unde vin anumite informații distorsionate și ce se vrea de la tine. Poate fi vorba de confuzii, neclarități care vin din trecut. Controlează-ți impulsivitatea și nu te lăsa doborât de remarcile răutăcioase venite din partea competitorilor!
Constați că îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Așa că ai grijă la ce anume îți spune intuiția și nu lua decizii la nervi. Este o perioadă în care primești informații secrete prin intermediul bârfelor și astfel te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, vis-à-vis de relația de mariaj sau un parteneriat important. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să încerci să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Cele mai dificile trei lucruri în viață sunt: a păstra un secret, a ierta și a profita de timp.” Benjamin Franklin

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă e vorba de propria afacere, încearcă luna aceasta să faci acea mutare la care te gândești de mult. Sunt acum șanse să-ți iasă. Însă nu trebuie să riști foarte mult. Asigură-te că activitatea principală merge înainte netulburată.
Dacă ești în poziția de angajată, mai întâi asigură-te că nu riști niciun conflict. Apoi poți să treci la mutări discrete, în urmărirea unui scop mai de perspectivă. Nu face mișcări bruște, spectaculoase, ca să nu atragi atenția. Luna asta ai nevoie de stabilitate și confort. Totodată, ai nevoie să simți că te miști într-o direcție favorabilă.

Sănătate

Nu ai decât să te înarmezi cu foarte mult calm și răbdare și să eviți orice decizii luate la nervi întrucât acestea se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. În această lună este posibil să fii profund dezamăgit de atitudinea agresivă venită din partea partenerului de viață și nu mai știi încotro să o apuci. Tot ce ți se cere este, fie să renunți la relație, fie să observi care sunt adevăratele surse ale acestor conflicte din relația de cuplu. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, până la jumătatea acestei luni.
Poți să dezvolți sau dai startul unei relații de amor pe care preferi să o păstrezi în secret. Te implici cu pasiune bucurându-te de reale momente de romantism, alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii ai șansa de a da startul unei relații sentimentale cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. Te implici într-o relație de dragoste cu o persoană care deține funcție de răspundere, eventual un șef.
Spre sfârșitul lunii va trebui să încerci să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de mariaj. Este posibil să îți neglijezi relația datorită solicitărilor profesionale ceea ce va amplifica și mai mult tensiunea din cadrul relației.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29
  • Cele mai stresante zile: 1, 7, 8, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 16, 17, 25, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 14, 15, 16, 17, 25, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

Multe dintre tendințele pe care le-am descris în martie sunt încă valabile pentru majoritatea lunii următoare. Cariera este încă principalul titlu în această lună. Sunteţi favorizaţi în continuare de superiori sau se bucură de autoritate, iar reputația voastră profesională este bună şi joacă un rol important în câștigul salarial. Deși casa și familia sunt întotdeauna importante pentru voi, ele sunt mai puțin presante acum. Succesul vostru în lume este cea mai bună modalitate de a servi familiei voastre în aceste zile. Soarele, planeta voastră financiară, este conjunct cu Uranus între 17 și 19 aprilie (deși ați putut simți efectele acestui eveniment mai devreme). Acest tranzit indică o perturbare financiară bruscă, care în funcţie de aspectele din astrograma voastră poate semnifica un câştig neaşteptat, cheltuieli neprevăzute sau o schimbare care necesită acțiune. Aceasta este că este o schimbare pe termen scurt. Ar fi indicat să consultaţi Horoscopul Zilnic, disponibil gratuit, pe site, pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Dacă este vorba despre cheltuieli, destul de des sub influenţa acestui aspect ele sunt echilibrate cu un flux neașteptat de bani. În data de 20 aprilie, când Soarele se mută în casa a 11-a, tot ceea ce ţine de tehnologie devine mai important. De asemenea Rac d doriţi mai multă libertate. Din punct de vedere financiar puteţi avea surprize plăcute. Acesta este un moment foarte adecvat pentru a vă implica în situaţii care ţin de grupuri și organizații. Vă face plăcere şi vă este util pe termen mai lung. De asemenea, în aceasta perioadă, mediul online este atractiv pentru voi. Relaţia de cuplu a fost destul de tensionată începând din 17 martie. Marte a intrat în casa a 7-a și îşi va petrece luna aici. Acest lucru poate produce conflicte în relaţii, individualism şi încăpăţânare. Având şi Saturn în aceasta poziţie vă veţi confrunta cu situaţii în care va trebui să vă decideţi între a reacţiona sau a menţine o atitudine mai distantă. Saturn fiind mai puternic în această poziţie, cel mai probabil veţi acţiona asemeni unei maşini cu frâna trasă. Veţi avea impulsul de a acţiona, de a vă impune însă din diverse motive veţi alege să nu faceţi acest lucru. La nivel psihologic, acest tip de abordare produce frustrări. Cel mai bine ar fi ca atunci când aspectele vă sunt favorabile să încercaţi să discutaţi cu calm despre problemele care vă frământă. Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).

Verificați De asemenea

Post Image

Rac august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lunile calde de vară vor aduce succes în carieră pentru Raci. În timp ce alții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *