Pești septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Datorită influenței lui Venus, Peștii vor acorda o mare importanță relațiilor în septembrie. Ești dispus să faci orice pentru ca acestea să fie în armonie și pozitivi. Relațiile romantice vor decurge normal, dar e posibil să aveți probleme în familie. Nu veți putea evita o ceartă. Din fericire, ambele părți vor realiza repede că nu a fost necesar. Horoscop pentru septembrie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O oarecare doză de impulsivitate amenință armonia în cuplu și, în general, în relații. Dacă vrei să rezolvi o situație anume, nu te repezi. Gândește, cântărește, discută calm. Trebuie să fii foarte convinsă de decizia pe care urmează s-o iei. Fie că e încheierea unei relații, fie că e trecerea la alt nivel.În aceeași linie, nu judeca pe nimeni pripit. Prieteni sau cunoștințe, un potențial partener. Și nu-ți mai apăra cu atâta îndârjire poziția. Nu atentează nimeni la demnitatea, integritatea și independența ta. În jur, se vede ceva agitație, dar nu e nimic periculor și rău-voitor.
În familie, ești la un pas de o frumoasă armonie. Trebuie, doar, să respiri un moment și să te lași pe mâna celor care te iubesc. Lasă-i să propună programul de weekend și bucură-te de invitație.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună vei pune mai mult accent pe relația în doi alegând să te dedici mai mult familiei, relației de cuplu. Mare atenție în preajma datei de 6 septembrie, atunci când se amplifică tensiunea în relația de cuplu datorată, în mare parte, schimbărilor care vizează relația cu propriul copil. Există tendința de a nedreptăți partenerul de viață venind cu tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale.
După data de 14 septembrie încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației reușind să pui la cale tot felul de proiecte comune în relația de mariaj. Se poate vorbi despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau călătorii în doi departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie.
După data de 14 septembrie ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii.
Dacă nu ești deja implicat într-o relație de amor sunt șanse mari de a da startul unei astfel de relații, îndeosebi în a doua parte a lunii punând mai mult accent pe interesul material. Îți vine mult mai ușor să impresionezi sexul opus și să obții astfel ceea ce îți dorești.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Pești: CARIERĂ

Dușmanul binelui e „mai binele’. Dacă ai ajuns într-un punct satisfăcător, ar fi bine să te mulțumești cu rezultatul obținut. Ai un val de energie și ambiție care te împinge mai departe. Sunt semne că ești în pericol să depășești linia optimă și să răstorni situația în defavoarea ta. Nu-ți forța norocul, nu forța bunăvoința șefilor.
Este valabil și în privința banilor, dacă muncești pe bază de colaborări. Dacă încerci să storci mai mult decât ți s-a oferit, s-ar putea să se renunțe la serviciile tale.
Un alt pericol care te paște este graba, nerăbdarea de a obține rezultate. Ești pe un drum bun sub aspect profesional. Doar că rezultatele nu vin atât de repede pe cât ți-ai dori. Asta te determină să faci alegeri pripite și să pierzi mai mult decât ai câștigat. Păstrează-ți linia de conduită morală și profesională care te caracterizează. În final, totul va ieși așa cum vrei tu.

Sănătate

În această lună ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, îndeosebi la începutul perioadei. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 25 septembrie, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace sau chiar accidente. Este recomandat să urmezi un regim alimentar și mod de viață echilibrat.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *