Pești octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de carieră, Peștii nu au de ce să se rușineze. Nu există nicio grabă și poți încetini ritmul liniștit. Totuși, dacă te gândești la o promovare, ar trebui să rămâi activ. De exemplu, poți ajuta un coleg care are nevoie sau să iei un nou proiect. Horoscop pentru octombrie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru familiștii nativi în Zodia Peștilor, este timpul pentru cei dragi. Dacă simți că vrei să ieși puțin din cadrul obișnuit, fă-o împreună cu ai tăi. Relaxarea în aer liber îți va prii acum, în ultimele zile de toamnă. Copiii au nevoie de mișcare și, astfel, te vor bate la cap mai puțin. Dacă nu ești într-o relație, profită de libertate. Probabil că nici nu simți nevoia să te atașezi de cineva. Pe moment, ești preocupată de tine, de echilibrul tău interior. Nici ieșirile în societate nu sunt foarte tentante acum. Dacă preferi să te dezvolți spiritual pe cont propriu, fă-o acum pentru că împrejurările astrale sunt prielnice.

Dragoste – Relația de cuplu

Perioada debutează fără ca lucrurile să se deruleze așa cum sperai, în zona personală. Ești predispus la certuri, contraziceri, reproșuri, gelozie nefondată venite din partea partenerului de viață, încă de la începutul lunii, motivul principal fiind intervenția neinspirată venită din partea unor prieteni. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul, să devii posesiv exprimându-ți direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Încearcă să-ți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat.
În luna octombrie este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate. Este o perioadă de reevaluare a relației de dragoste, poți chiar să te revezi cu o persoană după mulți ani.
Dacă ești singur atunci se pare că ceva te îndeamnă să te implici, trup și suflet, într-o relație de dragoste care pare să promită foarte mult sperând ca aceasta să fie mai mult decât o simplă relație de amor. Ai această tendință de a te implica într-o relație, doar pentru a-ți demonstra că poți și meriți să ai parte de iubire. Cert este că, după data de 4 octombrie, crește chiar și mai mult doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață, eventual peste hotare.
Spre sfârșitul lunii octombrie există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală care să trezească în tine pasiuni de care nu credeai că ești capabil. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de ceva prudență și spirit rațional și nu te entuziasmezi prea tare întrucât ai tendința să faci alegeri greșite.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Stresul și bruiajul se vor manifesta mai ales în domeniul profesional. Este posibil să nu-ți poți clarifica situația și opțiunile pe cale rațională. Urmează-ți intuiția pentru că este puternică luna aceasta.
Dacă ai propria afacere, nu te grăbi s-o extinzi chiar acum. Este o perioadă prielnică mai degrabă consolidării. Totodată, ai șanse să descoperi niște căi de scurgere nejustificată a banilor. Nu mulți, dar în timp se adună.
Dacă ești angajată, în perioada următoare poți învăța multe. Observând discret ce fac alții vei găsi utile multe aspecte. Drumul drept între două puncte nu este întotdeauna cel mai scurt. Dacă înveți să faci niște ocolișuri discrete, s-ar putea să ajungi mai repede la destinație.

Sănătate

În prima parte a acestei luni te poți confrunta cu o stare de oboseală generală, un sistem imunitar destul de slăbit, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere. Va trebui să fii mult mai atent la propriul organism, îndeosebi la sfârșitul perioadei. Va trebui să adopți un regim alimentar mult mai echilibrat și mai sănătos. Ești predispus la indigestii, infecții, stări febrile, lovituri, migrene, dureri de spate, probleme stomatologice.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

O mare surpriză va veni în august. Situația se va redresa într-un sfârșit pe plan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *