Pești noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul de muncă. Horoscopul sugerează celor îndrăgostiți recent să nu se lase duși de val în lumea lor imaginară. E timpul să ieși din bula perfectă și să ai o abordare realistă asupra lumii. Horoscop pentru noiembrie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai îndoieli în privința unor prieteni, fă o pauză în privința lor. Nu căuta acum să le verifici loialitatea. Cu peisajul tulbure din jur, ai putea să-i acuzi pe nedrept. La fel și în relația de cuplu. Poate că cineva îi face avansuri partenerului tău. Nu-ți manifesta gelozia într-un mod prea vehement. Să știe că ai observat, dar nu mai mult. Și, mai ales, nu accepta avansurile cuiva ca să te revanșezi.În general, se întâmplă lucruri sâcâitoare în jurul tău. Dar acestea sunt, în același timp, neclare. Nu te agita prea mult pentru că s-ar putea să nu fie nimic important. Bârfe din partea unora, ignorare din partea altora, plângeri și văicăreli… Nu le băga în seamă pentru că nu prezintă niciun pericol pentru tien.

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii ai ocazia să petreci alături de partenerul de viață momente de veselie, romantism, afecțiune și ai parte de împliniri care țin de familie. Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi din relația de cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, gesturi incorecte ceea ce a determinat certuri, acuzații, gelozie. Este momentul să îți recunoști greșeala sau să accepți că ai exagerat și să faci o alegere clară, în ceea ce privește relația de mariaj. Nu este exlus ca, la jumătatea lunii, să apară discuții în cadrul relației având ca subiect principal banii, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Ai sentimentul că ești neînțeles, că ți se ascunde ceva reușind cu greu să aduci dovezi palpabile. Nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații partenerului de viață, până când nu te lămurești ce vrei din relația de mariaj.
Atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât poate apărea riscul de a rupe relația, îndeosebi la jumătatea lunii atunci când, de la simple reporșuri, poate chiar glume aparent nevinovate s-ar putea reveni asupra unor acuzații. Ești predispus la gelozie, posesivitate care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional.
În intervalul 5 – 28 noiembrie este bine să eviți oficializarea unei relații întrucât pot apărea răsturnări de situație, răzgândiri, tot felul de probleme în relația de cuplu.
Spre sfârșitul lunii sunt șanse să dai startul unei relații sentimentale, totul este să fii atent la ce ți se promite sau la alegerea pe care o faci în plan sentimental.
Este nevoie de mai mult timp petrecut în doi discutând cu sinceritate ce anume îți place și ce nu, ce așteptări ai de la celălalt. Nimic nu este imposibil, cât timp pui înainte de orice sentimentul de iubire și respect față de persoana dragă. La sfârșitul lunii noiembrie se mai liniștește atmosfera în relația de cuplu.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Nu este momentul să experimentezi. Fă ceea ce știi mai bine, așa cum știi mai bine. Venus îți garantează succesul, dacă nu te încăpățânezi chiar tu să-l compromiți. Nu pleca urechea la oferte care sună incredibil de bine. Drumul e presărat cu capcane.
Invidia unora din jur se va opri la stadiul teoretic. Nu vor îndrăzni chiar să te sape. Ai de partea ta pe cei mai influenți din companie. Concentrează-te pe proiectele pe care le ai în derulare. Nu te apuca de ceva nou și riscant.
Nu risca nici cu banii. Ai soliditate financiară, dar nu-ți poți permite să pierzi. Nu împrumuta dacă ai îndoieli. Și nici nu face un credit dacă rata ți se pare la limita capacității tale de plată.

Sănătate

La începutul lunii te simți în formă reușind să te revigorezi mult mai rapid, după o eventuală viroză respiratorie, infecție. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la oboseală accentuată, probleme care țin de circulația sângelui, infecții, slăbire a sistemului imunitar.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Peștii se vor împrieteni foarte ușor în această perioadă. În februarie, acest lucru va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *