Pești martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, martie le promite Peștilor multe evenimente. Vor fi oportunități de afaceri interesante și va trebui să te gândești dacă sunt cu adevărat ofertante. Prin urmare, s-ar putea să te afli în fața unei dileme. Dacă ești confuz, nu ezita să îți te consulți cu colegul sau prietenul apropiat pentru sfaturi, nu este nici o rușine. Horoscop pentru martie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația ta se pare că există așteptări prea mari și presiuni solicitante. Mai ales din partea ta. Revizuiește puțin situația și decide dacă se poate repara sau nu. Reevaluează inclusiv gradul vostru de compatibilitate.
Zilele de 4 și 5 martie aduc predispoziție la comunicare. Dar nu și suficientă chibzuință înainte de a vorbi. De aici poate să iasă ceva mai grav decât situația de dinainte. Pe 10, 11 sau 12 martie, programează ceva important. Fiind în weekend, poate fi vorba de o ieșire în oraș sau chiar în afara lui. Deconectați de la agitația zilnică, veți putea discuta în liniște. Tot acestea sunt zilele favorabile dacă te afli pe drumul de început al unei noi relații.
Între 17 și 19 martie, vei fi mai emotivă și mai anxioasă. Așa că ceea ce nu s-a decis până atunci va trebui amânat. Iar pe 25, 26 cel târziu, lucrurile se vor așeza într-un fel sau altul.

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii ai ocazia să petreci alături de partenerul de viață momente de veselie, romantism, afecțiune și ai parte de împliniri care țin de familie. Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi din relația de cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, gesturi incorecte ceea ce a determinat certuri, acuzații, gelozie. Este momentul să îți recunoști greșeala sau să accepți că ai exagerat și să faci o alegere clară, în ceea ce privește relația de mariaj. Nu este exlus ca, la jumătatea lunii, să apară discuții în cadrul relației având ca subiect principal banii, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Ai sentimentul că ești neînțeles, că ți se ascunde ceva reușind cu greu să aduci dovezi palpabile. Nu te grăbi să aduci tot felul de acuzații partenerului de viață, până când nu te lămurești ce vrei din relația de mariaj.
Atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea întrucât poate apărea riscul de a rupe relația, îndeosebi la jumătatea lunii atunci când, de la simple reporșuri, poate chiar glume aparent nevinovate s-ar putea reveni asupra unor acuzații. Ești predispus la gelozie, posesivitate care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional.
În intervalul 5 – 28 martie este bine să eviți oficializarea unei relații întrucât pot apărea răsturnări de situație, răzgândiri, tot felul de probleme în relația de cuplu.
Spre sfârșitul lunii sunt șanse să dai startul unei relații sentimentale, totul este să fii atent la ce ți se promite sau la alegerea pe care o faci în plan sentimental.
Este nevoie de mai mult timp petrecut în doi discutând cu sinceritate ce anume îți place și ce nu, ce așteptări ai de la celălalt. Nimic nu este imposibil, cât timp pui înainte de orice sentimentul de iubire și respect față de persoana dragă. La sfârșitul lunii martie se mai liniștește atmosfera în relația de cuplu.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Pești: privire generală

Se pare că problemele în relațiile tale durează de ceva vreme. Iar cea cu partenerul tău este cea mai problematică dintre realții. Poți să lași în urmă toate problemele, împreună cu persoana care le cauzează. Sau poți să încerci o schimbare radicală și un nou început. Luna martie este una care îți solicită toată grija și atenția. Nu te aventura în nimic fără să cunoști bine toate datele problemei. Este valabil și pentru domeniul profesional, și pentru relații, și pentru orice decizie importantă. Zilele de 10, 11 și 12 par a fi zile norocoase. Grupează-ți acțiunile cele mai importante în zona aceea.
Pe 17, 18 și 19, va trebui să te odihnești și să-ți găsești preocupări în afara celor obișnuite. Pe 22, 23 și 24, este timpul să fii atentă la sănătatea ta. Fie că adaugi un obicei bun, fie că scapi de unul prost – important este să îmbunătățești ceva. Finalul lunii te va găsi alertă și circumspectă. Dar cine trebuie să te susțină e la post.

Sănătate

La începutul lunii te simți în formă reușind să te revigorezi mult mai rapid, după o eventuală viroză respiratorie, infecție. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la oboseală accentuată, probleme care țin de circulația sângelui, infecții, slăbire a sistemului imunitar.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *