Pești mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În ceea ce privește relațiile serioase, mai poate fi o perioadă propice pentru Pești. Conform horoscopului, ar trebui să petreceți mai mult timp cu tastatura. Cineva va avea nevoie de ajutorul său, chiar dacă e posibil să îl refuzi. Încearcă să câștigi încrederea acestei persoane. Bunătate îți va fi returnată înzecit. Horoscop pentru mai 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nu se petrec schimbări fundamentale pe plan personal. Dacă nu ești într-o relație, se pare că nu aceasta este în luna în care îți vei găsi perechea. Cel puțin nu vei ajunge să-ți dai seama că ai găsit-o. Important este să lași lucrurile să meargă de la sine, să ieși, să comunici, să cunoști oameni. Relaxează-te și nu lăsa să se vadă vreo nerăbdare.
Dacă ești într-o relație de durată, vei simți luna aceasta o îmbunătățire lentă dar sigură a relației. Ceva mai multă coeziune, ceva mai multă încredere și ceva mai mult calm va fi între voi. Același lucru este valabil și pentru cei care au o familie. Cei din casă vor fi mai liniștiți ca de obicei. Fiecare se va adânci în propriile preocupări și vă veți da unii altora spațiu de respirație. Cu atât mai plăcut este atunci când vă reuniți și, slavă Domnului, nu aveți nimic să vă reproșați unii altora.

Dragoste – Relația de cuplu

Chiar dacă treci printr-o perioadă mai confuză, din punct de vedere sentimental, se pare că nu renunți la primele obstacole apărute în calea ta.
Începutul lunii te aduce în fața unor confruntări cu partenerul de viață având ca subiect principal banii sau mai exact lipsa acetora. Vrei multe și dacă se poate cât mai repede, în scurt timp. Este bine să fii atent și la nevoile celuilalt, la ce își dorește și evită să te pui doar tu în centrul atenției.
Ești amabil, fermecător, o adevărată atracție pentru sexul opus așa că nu se poate vorbi despre statul la distanță, atunci când vine vorba despre dragoste, îndeosebi din data de 21 mai. Este timpul să-ți învingi frica de a o lua de la capăt și să o lași mai ușor cu victimizarea. Chiar dacă ai suferit în trecut, este momentul prielnic să dai o nouă direcție vieții tale amoroase.
Spre sfârșitul perioadei analizate se recomandă să fii mult mai calm, atent cu persoana iubită. Ai tendința de a te implica într-o relație care nu corespunde așteptărilor tale emoționale, îndeosebi în preajma datei de 19 mai. Poate că vei fii chiar tu cel care trădează în iubire.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu este foarte important să traversați împreună această perioadă destul de incertă din cadrul relației. În prima parte a acestei luni va predomina starea de armonie și de romantism împărtășind cu partenerul de viață momente de sensibilitate, afecțiune și apreciere. Spre sfârșitul lunii lucrurile par să se împotmolească, ceva nu funcționează așa cum ar trebui în relație, îndeosebi în preajma datei de 30 mai, atunci când este posibil să intervină părinții și să îți strice armonia din mariaj. Poate că ești prea concentrat pe carieră și problemele de la locul de muncă uitând sau neglijând proiectele și înțelegerile din cadrul cuplului. Este recomandat să cauți o cale de mijloc, de compromis între cele două universuri. Cu răbdare, înțelepciune și sinceritate poți răzbate printre problemele apărute în relația de cuplu.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Pești: CARIERĂ

Dacă ai o afacere proprie, investește în ea. Altfel, banii se duc repede și nu te alegi cu nimic. Este o perioadă favorabilă pentru investiții profitabile. Este important să lași la o parte vanitatea atunci când scoți bani din buzunar. Ești tentat să dai cât nu face, doar ca să spui că ai cumpărat „cel mai cel’ lucru de pe piață.
Dacă ești angajat, probabil că treci printr-o perioadă de îndoieli și nemulțumire. Aici, da, ți-ar prinde bine un moment de analiză. Este posibil ca frustrările să vină din tine și să nu se datoreze mediului. Ai putea încerca mici schimbări în rutina de lucru, astfel încât să faci aceleași lucruri, dar într-un mod mai plăcut. Dacă ceva îți vine peste mână, fă așa cum simți tu, după propria metodă. Însă nu face caz de asta și nu atrage foarte tare atenția asupra ta.

Sănătate

Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardiace dar și tot ceea ce ține de infecții în organism. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, cu insolații, dureri de spate, de încheieturi, în primul decan al perioadei. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală, o extracție dentară. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ. Este recomandat ca, după data de 21 mai, să începi o cură de slăbire, dacă te lupți cu kilogramele în plus. Plimbările în mijlocul naturii te vor deconecta cu adevărat.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *