Pești iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie poate însemna pentru Pești o scădere a ambițiilor lor. Poziționarea planetelor nu e una prielnică în această perioadă. Dacă aveți întrebări dificile, va trebui să te gândești la răspuns mult și să pui în balanță plusurile și minusurile. Nu vei greși dacă vei amâna această dilemă pe mai târziu. Horoscop pentru iulie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În cuplu, ca și în familie, lucruile pot sta foarte bine sau foarte enervant. Dacă partenerul tău este pus pe distracție și agitație, nu va găsi la tine aceeași dispoziție. Dacă cei mici se agită și vor tot timpul altceva, se va lăsa cu durere de cap. Dar probabilitatea este mult mai mare ca ai tăi să se bucure de liniștea vacanței. Probabil că va fi o armonie pașnică între voi. Veți râde mult împreună și veți savura în tihnă peisaje sau muzee.
Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta vei prefera o prietenie liniștită unei relații romantice. Chiar dacă vei intra într-o relație, criteriul deciziei va fi același. Te vei simți atrasă de cel care îți oferă liniște, simplitate și siguranță. Iar asta va funcționa reciproc.

Dragoste – Relația de cuplu

Putem să vorbim despre o lună destul de armonioasă în relația de cuplu. Reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Atenție însă la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe sau poate că partenerul de viață nu reușește să își exprime sentimentele reale și de aici să apară tot felul de confuzii, certuri din nimic. Este posibil ca și oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel să ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Se va discuta în principal despre bani, despre modul în care au fost cheltuiți aceștia, despre eventuale investiții făcute în trecut și care au provocat pierderi financiare în bugetul familiei.
O perioadă favorabilă în relația de mariaj ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să petreci momente frumoase alături de partenerul de viață, plecând într-o călătorie sau pur și simplu reușind să petreceți mai mult timp împreună.
Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane de sex opus de la locul de muncă care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”, îndeosebi în intervalul 2 – 19 iulie. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Pești: CARIERĂ

Dacă ai afacerea ta sau lucrezi pe cont propriu, nu e momentul să semnezi contracte. Nu te apuca de ceva nou și important. Nivelul atenției și concentrării tale nu este excelent. Trebuie să tragi de timp puțin. Din nou, plecarea în vacanță este cea mai bună sugestie.
Dacă ești angajată, nu e momentul să-ți schimbi jobul. Trebuie amânat puțin, până când îți va fi clar că faci o mișcare bună. Nu este indicată nici o călătorie în interes de serviciu. Te va obosi, te va enerva și nu vei reuși să faci cum trebuie ceea ce ai de făcut. Fă în așa fel încât să meargă altcineva în locul tău.
Cea mai bună parte este că stai bine cu banii. Și nici nu se arată ceva cheltuieli neprevăzute și neplăcute. Ai ce să cheltuiești în concediu, atât cât să te simți bine. Nu vei cheltui excesiv pentru că nu ai chef de nici un fel de excese. Prioritatea ta va fi odihna. Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Te poți aștepta la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și să o lași mai ușor cu nopțile petrecute prin cluburi de noapte sau la tot felul de petreceri. De evitat consumul excesiv de alcool și cafea.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *