Pești ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ianuarie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea. Horoscop pentru ianuarie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Pești: BANI

În luna ianuarie, se va întâmpla cumva că cei din jurul tău vor fi puși la grea încercare în privința banilor. Pe tine, însă, te vor ocoli dificultățile. Jupiter îți este favorabil în privința aceasta.
În această situație, fie vei sări în ajutorul unor rude și prieteni, fie vei participa la o donație în scop caritabil. În acest fel, vei satiaface și cerințele sociale.

Dragoste – Relația de cuplu

Reușești să te faci mai bine înțeles, apreciat de către partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii, cât timp o lași mai ușor cu prietenii și petrecerile. Este posibil să vă implicați împreună într-o activitate, un proiect comun sau acesta te va ajuta să găsești soluții salvatoare care vizează o activitate, o afacere desfășurată în acomun. Mare atenție în preajma datei de 8, atunci când ești predispus la certuri cu partenerul de viață datorită unor proiecte derulate în trecut sau a intervenției neplăcute a unor prieteni.
În a doua parte a lunii te simți bine în compania partenerului de cuplu având parte de momente de relaxare, susținere și înțelegere știind ce anume ai de spus, de exprimat și chiar ești luat în considerare. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 21, atunci când ești predispus la certuri în relația de mariaj fiind readus astfel cu picioarele pe pământ, datorită unor bârfe venite prin intermediul unor „prieteni”. Cauza certurilor din mariaj se poate datora tendinței pe care o ai, aceea de a apleca, mai mult decât merită, urechea la vorbele prietenilor.
În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Este posibil să te îndrăgostești prin intermediul colegilor de muncă sau chiar să îți cadă cu tronc un șef. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum, preferând să te lași purtat de iubire, de dorințe și pasiune. Cert este ar fi bine să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Pești: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera va fi dominantă în preocupările tale. Chiar și familia se va subordona acestui obiectiv, acordându-ți tot sprijinul.
Chiar dacă nu vei culege imediat roadele muncii tale, ceea ce faci acum îți consolidează semnificativ statutul profesional. Abia după primul trimestru al anului eforturile tale vor începe să dea roade, după cum indică horoscopul tău pentru anul 2020.

Sănătate

Este o lună în care se pot accentua anumite probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat cândva astfel că te poți aștepta la dureri de spate, încheieturi, predispoziția la dureri de cap, probleme stomatologice îndeosebi în a doua parte a lunii. O perioadă mai puțin benefică este în preajma datelor de 21 și 31, atunci când ești predispus la accidente, insomnii, migrene, dureri lombare sau probleme digestive.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *