Pești februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Peștii se vor împrieteni foarte ușor în această perioadă. În februarie, acest lucru va fi benefic pentru persoanele care sunt singure și își caută sufletul pereche. Te afli în fața unei perioade romantice, pasionale și plină de aventură, nu îți fie teamă să lași să iasă totul la suprafașă și să te bucuri de această perioadă la maximum. Mai târziu, ai putea regreta dacă te abții. Nu te vei mai întâlni cu această șansă din nou. Horoscop pentru februarie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Pești: CARIERĂ

Pentru început, ai prefera să te izolezi de toată lumea și să lucrezi pe cont propriu. Asta nu se poate nici pe 1, nici pe 2 februarie. Trebuie să te conectezi, trebuie să te întâlnești, trebuie să negociezi. Și trebuie să faci toate astea la modul cel mai inteligent de care ești în stare.
Zilele de 7 și 8 sunt zile în care toată lumea îți vine în ajutor. Ai reușit cumva să-i atragi pe toți în jurul tău. Acum ține-i aproape și lasă-i te ajute. De pe 11, alte lucruri îți solicită atenția. Ceva legat de dragoste și de relația ta de cuplu. Fă în așa fel încât treaba să merargă la cotele de avarie, dar să meargă. De pe 16 februarie încolo, tonusul relației se reflectă cumva și în munca ta. Ai mai multă energie, mai multă inspirație, mai mult entuziasm. Lucrurile pot merge perfect în paralel.

Dragoste – Relația de cuplu

În primele zece zile ale acestei luni au loc discuții de taină cu partenerul de viață având ocazia să puneți la punct anumite aspecte, strategii care țin de casă, proprietate sau părinți. Preferi să nu împărtășești cu nimeni ceea ce ai de gând să faci, mai ales dacă este vorba și despre eventuale câștiguri financiare.
Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de iubire secretă, îndeosebi în preajma datei de 4 , atunci când este posibil să te confrunți cu aflarea unor informații, nu tocmai plăcute, despre partenerul de viață.
În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de aspectul fizic, adopți un nou regim de viață, vrei să aduci îmbunătățiri în propria garderobă pentru tine fiind important modul în care te percep ceilalți. Dorești să te faci plăcut, admirat de către sexul opus.
Mare atenție în preajma datei de 19, atunci când lucrurile tind să devină de-a dreptul explozive în relația de mariaj și vrei să pui capăt definitiv sau încerci să schimbi radical modul în care să relaționezi în relația de cuplu.
Dacă nu ești deja implicat într-o relație de cuplu există riscul să te implici într-o relație care se va dovedi a fi înșelătoare. Mare atenție la alegerile pe care le faci în plan sentimental și nu te lăsa amăgit de cuvinte frumos „ambalate”. Privește dincolo de aparențe, fii mult mai atent la amănunte având astfel ocazia să intri în posesia unor secrete care te pot feri de ceva rău în plan amoros.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se pare că relația ta debutează luna aceasta cu niște zdruncinături mai mari sau mai mici. La un moment dat îți trece prin minte că ar fi mai bine să-i pui capăt. Important este să nu hotărăști sub impresia momentului și să nu iei hotărâri impulsive. Și nu spune lucruri grave, pentru că nu le mai poți trage înapoi. Ia puțină distanță, analizează și vezi ce vrei cu adevărat să faci în privința asta.
Pe 7 sau 8 februarie, cineva înțelept și bine intenționat te va ajuta să gestionezi situația. Fii receptivă pentru că nu zice rău. Dacă hotătrăști să continui relația, zilele de 11 și 12 vor fi minunate. Va fi ca un nou început. Iar pe 16 și 17 – sau de pe 16 până pe 17 – romantismul va atinge cote amețitoare. Și tot așa cam până pe 22, după care veți ieși în lume să socializați.

Sănătate

În prima parte a lunii este bine să dai dovadă de prudență și să ții cont de sfaturile venite din partea medicului, în ceea ce privește urmarea unui nou tratament. Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate și să eviți consumul exagerat de medicamente și alcool. Există riscul să recidiveze unele probleme cu spatele, infecții renale. Imunitatea este destul de scăzută așa că evită efortul fizic intens. Spre sfârșitul lunii ești predispus la accidente, probleme care țin de gambe, încheieturi, există predispoziția la luxații, fracturi, tăieturi. Îți reintri în formă treptat, începând cu data de 19.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *