Pești decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

La muncă Peștii nu se vor odihni mult în Decembrie. Nu e nimic de ce să se teamă. Dacă țineți ritmul cu restul, nu te așteaptă nicio problemă. Totuși, când vine vorba de a coace dulciuri de Crăciun, va trebui să o faci doar în weekend. Ar trebui să ai grijă de sănătate în această lună, nu subestima prevenirea în această perioadă rece. Horoscop pentru decembrie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Fricțiuni și tensiuni de tot felul. În cuplu, opțiuni diferite în privința organizării timpului și cheltuirii banilor. În raport cu familia lărgită, frații, surorile, cumnații vor fi oarecum lipsiți de amabilitate sau chiar de politețe. Atât față de tine, cât și între ei. Soluția este evitarea, izolarea temporară în propriile preocupări. Discuțiile deschise nu se arată prea rodnice, pentru că planetele nu sunt favorabile comunicării în sectorul tău de cer.
Dacă ești singură, probabil că luna aceasta nici nu te va interesa un potențial partener. Dacă ți se cere să ieși în lume, să arăți bine și să atragi atenția, o să spui, fără nici un regret, „pas!’.

Dragoste – Relația de cuplu

Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În această lună este posibil să reiei anumite discuții legate de bani, cheltuieli în comun și astfel să ajungi chiar și la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 12 decembrie. Fii prudent și evită să dai startul unor discuții inutile dar provocatoare de stres și îngrijorări întrucât există detalii ascunse, legate de relația de mariaj, pe care nu ai cum să le lămurești în prima parte a lunii. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum niște răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung.
În prima parte a lunii decembrie este posibil să reiei legătura cu un fost partener de viață și astfel să ți se reveleze răspunsuri importante, aspecte pe care nu le știai sau înțelegeai în trecut.
În a doua parte a lunii să te confrunți cu situații ciudate, oarecum neașteptate ce vizează o relație de iubire. În preajma datei de 19 decembrie sunt aduse în lumină secrete care vizează o relație intimă. De tine depinde cum gestionezi astfel de situații și de cât ești de dispus să comunici sincer dorințele, gândurile și așteptările, vis-a-vis de o relație de dragoste. Ai tendința să pui mai presus de sentimente latura materială ceea ce nu face decât să îndepărteze oamenii pe care te puteai baza până acum.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Din punct de vedere fianciar, îți vei atinge obiectivele. Poate și datorită faptului că, de obicei, ai obiective realiste. Iar activitățile profesionale de luna aceasta vor crea premisele pentru câștiguri și mai mari. La muncă, vei avea parte de o atmosferă plăcută. Lucrurile merg bine, dar nu în direcția pe care ți-o dorești. Adevăratele tale planuri nu se îndeplinesc încă. Dacă te gândești să-ți schimbi jobul, asta nu se va întâmpla în viitorul cel mai apropiat. Totuși, dat fiind că banii îți vor răsplăti răbdarea, nu vei simți prea multă frustrare.

Sănătate

În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 13 decembrie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau medicamente. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber evitând activitățile care te-ar putea obosi peste măsură.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iunie va fi o perioadă foarte pozitivă pentru viața personală a Peștilor. Te poți aștepta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *