Pești august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

O mare surpriză va veni în august. Situația se va redresa într-un sfârșit pe plan profesional dar și în viața personală a fiecărui Pește. Mai ales cei singuri for simți o trezire a unor sentimente tandre, pe care vor dori să le împartă cu cineva special. În această lună, vei avea cea mai mare șansă de a găsi un partener care are aceleași păreri car tine. Deci, armonia e garantată. Horoscop pentru august 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația cu cei dragi, vei simți impulsuri de agresivitate din când în când. Dacă nu te poți abține, dă-o imediat pe glumă. Recunoaște deschis că te-a înțepat un tăun sau ceva, nu dezvolta un conflict. Poate că nu ești cel mai bun arbitru în conflictele altora, dar măcar nu le provoca tu. Luna aceasta, vei avea multă bucurie din partea prietenilor. Vor ști să te scoată de sub tensiune și să te conecteze la ceva relaxant. Nu te îngropa în muncă și nu le refuza invitațiile.
Dacă ești într-o relație romantică, luna aceasta romantismul nu va fi de tipul siropos. Va fi mai degrabă de tip spumos. Cu distracție și umor. Iar dacă nu ești într-o relație, de asemenea, distracția și umorul vor fi soluția. De aici poate să vină surpriza. Nu trebuie să te dai înspectacol ca să atragi atenția. Fii tu însăți și e deajuns.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a acestei luni ești mult prea axat pe locul de muncă, obligațiile care țin de serviciu, rezolvarea unor aspecte ce vizează un proiect profesional, ceea ce te predispune la neglijarea relației de cuplu astfel că se poate vorbi despre o oarecare stare de tesniune, certuri în relație în preajma datei de 15 august.
Din data de 18 august au loc discuții constructive, legate de casă, familie, de posibila achiziție a unei case sau a unui teren. Cert este că ești pus pe treabă, te afli într-o stare de agitație permanentă mobilizând astfel și partenerul de viață, îndeosebi atunci când vine vorba despre familie.
Dacă nu ești căsătorit, din data de 23 august se amplifică și mai mult nevoia de a da startul unei relații de cursă lungă. Ai ocazia să te redescoperi prin celălalt, să vezi care sunt plusurile și minusurile unei relații de cursă lungă.
Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii august. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Nu ai decât să te bucuri din plin de fiecare moment și să o lași mai ușor cu autocritica. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!

Horoscopul lunar august 2020 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Ceea ce nu-ți priește deloc este conflictul. Și vei avea parte de așa ceva în jurul tău. Tocmai asta e: va fi în jur, dar nu te va privi pe tine. În asta constă prima provocare: menține-te în afara conflictelor, orice-ar fi. Dacă cineva insistă să-ți ceară părerea sau te atragă de partea lui, prefă-te că nu înțelegi. Adâncește-te în munca ta, prefă-te că ai ceva greu de făcut, transpiră și pune-ți căștile… Important este ca, la sfârșitul zilei, tu să ai rezultatul muncii și să fii OK cu toată lumea.
De altfel, poți să și profiți de situație. Cât timp ceilalți sunt ocupați cu tranșarea conflictului și împărțirea puterii, tu ești liberă. Faci ceea ce vrei, așa cum vrei. Aplici o soluție proprie la care te-ai gândit și n-ai găsit momentul s-o propui. Nimeni nu va avea nimic împotrivă. Cei aflați în război se vor bucura că măcar un om muncește. Iar la final, oricine va ieși câștigător, gloria va fi a ta.
Cu baii nu vei sta rău, dar vor exista multe direcții în care vei avea de cheltuit. Dă prioritate acelor plăți care presupun dobânzi sau penalități. Fii la zi cu datoriile, pentru că asta îți dă confort psihic.

Sănătate

Este o lună de vară în care este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Solicitările de la locul de muncă ar putea să-ți pună la încercare rezistența fizică și psihică. Este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă, între veghe și somn. Recurgerea la terapii alternative, starea de relaxare, găsirea unor noi metode de tratament te-ar putea ajuta la vindecarea unor boli sau răni, traume sufletești mai vechi. Ești predispus la intervenții chirurgicale, în încercarea de a rezolva o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este posibil să ai unele probleme cardiace, infecții, probleme cu tensiunea arterială, eventual probleme stomatologice sau în zona capului. Este bine să eviți excesele care țin de alimentație sau medicamente.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna aceasta, Peștii vor culege răsplata de la efortul pe care l-au depus la locul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *