Pești aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie îți va aduce dorința de a avea succes în carieră, însă, horoscopul îți recomandă să aștepți o perioadă mai bună. Nu îți lipsește motivația, dar poziția astrelor nu este foarte pozitivă în această privință. Peștii ar trebui să se concentreze mai degrabă pe propria persoană, sau pe dezvoltarea personalității lor sau pe educație. Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă. Horoscop pentru aprilie 2020 Pești a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești în căutarea sufletului-pereche, n-o să-l găsești decât dacă îți dorești cu adevărat. Altfel, o să treci pe lângă el cu gândul în altă parte.
Cum domeniul profesional va fi relaxat, vei avea timp pentru viața personală. Dacă ești deja într-o relație sau chiar ai o fmilie, în sfârșit, vei avea timp pentru ai tăi. Cu sensibilitatea și senzualitatea la cote mari, le vei face o mulțime de surprize, vei comunica sincer și cald. Vor fi mulțumiți de tine.
Dacă nu ești într-o relație, ceva se va mișca semnificativ în jur și nu vei trece neobservată. Riscul este ca tu să fii grăbită și distrasă la întâlnirea cu o persoană specială.

Dragoste – Relația de cuplu

Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În această lună este posibil să reiei anumite discuții legate de bani, cheltuieli în comun și astfel să ajungi chiar și la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie. Fii prudent și evită să dai startul unor discuții inutile dar provocatoare de stres și îngrijorări întrucât există detalii ascunse, legate de relația de mariaj, pe care nu ai cum să le lămurești în prima parte a lunii. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum niște răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung.
În prima parte a lunii aprilie este posibil să reiei legătura cu un fost partener de viață și astfel să ți se reveleze răspunsuri importante, aspecte pe care nu le știai sau înțelegeai în trecut.
În a doua parte a lunii să te confrunți cu situații ciudate, oarecum neașteptate ce vizează o relație de iubire. În preajma datei de 19 aprilie sunt aduse în lumină secrete care vizează o relație intimă. De tine depinde cum gestionezi astfel de situații și de cât ești de dispus să comunici sincer dorințele, gândurile și așteptările, vis-a-vis de o relație de dragoste. Ai tendința să pui mai presus de sentimente latura materială ceea ce nu face decât să îndepărteze oamenii pe care te puteai baza până acum.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Pești: CARIERĂ

În muncă, n-o să se petreacă nimic care să merite o atenție specială din partea ta. În luna care ăncepe, vei avea mai mult timp la dispoziție.
Luna te influențează în modul tipic în care influențează ea semnele de Apă. Vei avea suișuri și coborâșuri dar nu mare amplitudine. Rezultanta se va încadra în planurile tale, dacă lucrezi pe cont propriu. Iar dacă ești angajat, se va încadra în cerințele obișnuite ale jobului.
Ca șef, nu vei simți nevoia să-ți delegi din responsabilități pentru că volumul de muncă va fi cel obișnuit. Ca subaltern, te vei descurca onorabil cu tot ce vei avea de făcut, ba chiar vei resprira mai mult decât în alte perioade. Îți vei putea permite chiar o mini-vacanță.

Sănătate

În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau medicamente. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber evitând activitățile care te-ar putea obosi peste măsură.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

O mare surpriză va veni în august. Situația se va redresa într-un sfârșit pe plan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *