Leu septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În septembrie, poziția astrelor se va schimba încă o dată și, prin urmare, Leul este înaintea unei perioade pozitive din nou. Nu uita să mulțumești în mod corespunzător celor care ți-au dat o mână de ajutor și să returnezi favoarea cât de repede posibil. Acum vei avea și timp să te odihnești. La urma urmei, o meriți. Horoscop pentru septembrie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În privința relațiilor, este o perioadă pozitivă pentru majoritatea zodiilor. Dar pentru Lei, în mod special. Mai ales pentru acei Lei care sunt singuri. Nu neglija sfaturile prietenilor. Nu refuza invitațiile. Nu te izola și nu te închide în casă în timpul liber. Există mult potențial pentru tine, dar terbuie să-l lași să se manifeste.
Nu doar relațiile intime, romantice trec printr-o perioadă favorabilă pentru Leu. Și prieteniile sunt privilegiate luna aceasta. Vei fi înconjurată de căldură și devotament. Trebuie să ai încredere și să te lași răsfățată.

Dragoste – Relația de cuplu

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Leu: CARIERĂ

Profită de disponibilitatea celorlalți. Dacă ei au încredere în tine, mergi pe mâna lor și fă ceea ce le este util și lor, și ție. Nu este o perioadă bună pentru proiectele individuale. Dacă te gândești la un nou job, încă nu vei primi oferta de nerefuzat. Ține pentru tine planul și fă figură frumoasă în echipă.
În privința banilor, nu trebuie să-i pui pe primul loc ca să nu fii dezamăgită. Vor veni și banii la timpul lor. Deocamdată, concentrează-te pe calitatea muncii și pe respectarea termenelor asumate.

Carieră și bani

Încă de la începutul lunii te poți bucura de noroc la bani, o mai bună colaborare cu superiorii. Dai dovadă de ambiție și inteligență în cadrul colectivului de lucru reușind să îți demonstrezi valoarea, talentul și capacitatea de a fi un adevărat lider.
În această lună ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră, să îți intre în cont mai mulți bani, primești o mărire de salariu dar și cheltui mai mult decât ți-ai propus. Trebuie să fii mult mai chibzuit, atent la eventuale cumpărături care le faci pentru casă, familie.
După data de 14 septembrie se poate vorbi despre capacitatea de a te exprima mult mai ușor, îndeosebi în prima parte a perioadei, atunci când ai ocazia să negociezi salariul în favoarea ta sau poți primi anumite avantaje în plan material, ca urmare a unei munci susținute. În preajma datei de 25 septembrie pot apărea noi posibilități de progres datorită absolvirii cu succes a unor cursuri de perfecționare sau trecerea cu brio a unui interviu, un concurs.
Mare atenție la eventualele probleme din relația cu colegii, la modul în care îți expui punctul de vedere întrucât ești predispus la certuri și chiar la sancțiuni venite din partea unui superior, îndeosebi în intervalul 24 – 28 septembrie.
Este o lună în care putem să vorbim despre șansa de a te afirma, de a te face remarcat la locul de muncă, în mediul de lucru; poți avea realizări remarcabile în plan profesional, cât timp nu te lași condus de ambiții, orgolii și astfel iei decizii sub impulsul de moment. Îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concretizezi proiecte ambițioase și de succes, pe termen îndelungat.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru septembrie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile în general: 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în general: 1, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 20, 21, 22, 23, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 13, 22, 23, 27, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

În această lună, cel mai important aspect este legat de situaţia financiară. Incă vă aflaţi într-o perioadă în care activitatea financiară este evidenţiată şi au loc o serie de evenimente în acest domeniu. Puteţi avea parte de câştiguri semnificative dacă veţi ştii să profitaţi de oportunităţile care apar iar concerarea voastra asupra sectorului financiar este destul de mare. Soarele, guvernatorul zodiei voastre, traverseaza casa finanţelor, un indicator pentru valorificarea personală şi venituri. Aspectul vă favorizează atâta timp cât este folosit în direcţiile potrivite, altfel poate duce la o afişare excesivă a unei situaţii care nu neapărat corespunde cu realitatea. Atenţie la cheltuieli! De asemenea, Mercur, planeta voastră financiară, se deplasează înainte toată luna și foarte rapid. Acest lucru indică un progres financiar, aplicarea unor idei legate de creşterea veniturilor sau analizarea oportunităţilor în acest sens. Deciziile financiare au impact puternic în această lună. Până în data de 6 septembrie, Mercur este in semnul vostru – un semnal pozitiv financiar. El aduce binefaceri și oportunităţi financiare și nu aveți nevoie să căutaţi modalităţi de a vă spori veniturile deoarece acestea apar de la sine. De asemenea, vă preocupa aspecte legate de îmbunătăţirea personală sau achiziţii. În data de 6 septembrie, el va intra în casa banilor, în propriul său semn, ceea ce indică faptul că va fi extrem de puternic şi va permite materializarea aspectelor menţionate anterior. Vă preocupă în mod special şi aspectele legate de sănătate și produse sau servicii legate de sănătate dar, de asemenea, acestea pot constitui şi o sursă de venit. Sunteţi extrem de decişi în ceea ce priveşte aspectele financiare şi găsiţi soluţii inteligente la problemele anterioare. După data de 22 septembrie, deoarece atât Mercur cât și Soarele vor părăsi sectorul financiar, obiectivele voastre financiare pe termen scurt ar trebui să fi fost atinse și vă puteți concentra asupra altor lucruri – educație, lectură, interesele intelectuale și distracțiile. Venus, planeta carierei voastre, se muta in casa a patra, a casei, familiei şi emoţiilor, în data de 9 septembrie. Acest lucru este asociat cu faptul ca aproape toate celelalte planete sunt şi ele sub orizont, de asemenea, şi indică faptul că acum misiunea voastră, cariera voastră, sunt casa și familia. Poate apărea dorinţa de a reamenaja sau de a cumpăra diverse obiecte de decor pentru casă. Socializarea acasă devine mult mai plăcută. Starea de sănătate este bună în această lună.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În relații lucrurile vor fi calme. Focul pasiunii tale se stinge, dar acum este momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *