Leu octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Potrivit horoscopului, este timpul pentru ca Leul să acorde atenție relațiilor din nou. Bucură-te de o seară fără întreruperi, sau chiar întregul weekend, cu partenerul tău. Vă veți aminti mult timp de clipele intime petrecute împreună în octombrie și, în plus, vă veți aprofunda relația. Cei fără partener pot ieși în oraș să se bucure de viața de burlac. Horoscop pentru octombrie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Poți să ai tot felul de surprize și nu dintre cele neplăcute. Evenimete sociale neplanificate, regăsiri ale unor prieteni vechi de mult pierduți, crearea unor relații valoroase unde te aștepți mai puțin. Va trebui să-ți faci timp pentru toate acestea și să le privești cu deschidere. Mai târziu, fiecare dintre aceste întâmplări își va dovedi sensul și rostul.În cuplu, planurile comune ar putea fi perturbate de evenimente neașteptate. Munca va interfera din când în când cu timpul tău liber. Este important să înțelegeți, și tu, și partenerul tău, că lucrurile acestea nu puteau fi controlate și prevăzute.
Dacă nu ești într-o relație, vei avea parte de surprize. Dacă vor fi plăcute sau dacă te vor inoportuna, nu se știe, vei vedea la momentul respectiv.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună octombrie se cere prudență maximă în ceea ce privește relația de mariaj, fără să te grăbești să iei decizii fără să îți consulți partenerul de viață, îndeosebi dacă este vorba despre schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Ești predispus la tot felul de dispute, reproșuri, agresivitate verbală și fizică, îndeosebi la jumătatea acestei perioade. Las-o mai ușor cu ego-ul și nu insista să îți dai dreptate cu orice preț preferând să anulezi o relație de durată în care partenerul de viață a investit, ca și tine, mult timp și sentimente. Mare atenție la reacțiile bruște, acuzațiile fără rost sau posesivitate, gelozie, îndeosebi în preajma datei de 14 octombrie. Problema principală pornește de la cheltuieli, banii insuficienți pentru a reuși să faceți ceea ce v-ați propus, legat de casă, gospodărie. Din acest motiv ești nevoit să amâni anumite proiecte încercând să găsești soluții salvatoare. Putem să vorbim și despre un job mai bine plătit sau o colaborare mult mai fructuoasă. Ești mult mai deschis către nou, atunci când vine vorba despre dragoste, noi cuceriri, flirt, distracții alături de persoane de sex opus.
Este o perioadă în care lucrurile nu merg așa cum îți doreai, în plan amoros. În prima parte a acestei luni te poți aștepta la unele certuri cu persoana iubită, pot să apară tot felul de acuzații, tentații, dezamăgiri, incidente neplăcute legate de relația de amor. Este posibil să faci cheltuieli peste posibilitățile bugetului personal cu persoana iubită încercând astfel să o impresionezi. Numai că, de aici pot să apară tot felul de probleme, neînțelegeri. Te simți folosit sau tu, la rândul tău, poți deveni mult mai agresiv, tocmai pentru că nu reușești să-ți exprimi sincer, deschis nemulțumirile.
Spre sfârșitul lunii octombrie se mai ameliorează puțin problemele din relația de cuplu, este necesar să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre comunicare fiind foarte important să dai dovadă de echilibru și răbdare.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Conform celor enunțate mai sus, este clar care trebuie să fie atitudinea ta în octombrie. Nu te grăbi să-ți schimbi jobul. În primul rând, nu te grăbi să-l părăsești pe cel actual, oricât de frustrant ar fi. Dacă-ți dorești să pleci trântind ușa în urma ta, n-o face încă.
Fii prudentă și în privința banilor. Nu te grăbi să faci vreo cheltuială mare contând pe o sumă care urmează să-ți vină. Așteaptă întâi să te vezi cu acei bani în cont.
Dacă ai propria afacere, mergi înainte fără mari schimbări și fără să-ți asumi riscuri importante. Nu este momentul să-ți iei parteneri noi, nici să faci vreun credit. Conservă situația actuală deocamdată.

Sănătate

Munca excesivă, nerespectarea orelor de masă, o alimentație inadecvată sau excesele de orice fel te vor predispune la oboseală cronică, insomnii, agitație mentală, migrene, probleme renale și/sau digestive. Este recomandat să urmezi un regim de viață sănătos, să te organizezi mai mult și să mergi periodic la sala de sport. Starea de echilibru te poate salva de la eventualele probleme de sănătate.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iunie te va scoate din contemplare. Va fi necesar ca Leul să-și concentreze atenția asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *