Leu noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, te poți aștepta la prosperitate și armonie, care îți vor fi aduse de către astre pe plan personal. Acum este momentul perfect pentru ca Leul să facă următorul pas. De asemenea, te poți aștepta ca relațiile familiale să fie excelente. Conflictele minore care ar putea apărea, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp. Horoscop pentru noiembrie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Leu: DRAGOSTE

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii nutrești speranța ca relația de mariaj să se întremeze, să se solidifice reușind să petreci momente plăcute, pline de romantism alături de partenerul de viață. Te poți aștepta însă la reluarea unor discuții pe tema banilor, plata unor taxe, impozite care ar putea să mai umbrească oarecum relația readucând starea de tensiune. Fii prudent la discuțiile pe tema banilor care se pot declanșa în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datelor de 14, 16 și 21 noiembrie. Tot ce ai de făcut este să nu te lași condus de mânie și încăpățânare și să consideri că celălalt este vinovat pentru starea ta de neîmplinire sau pentru pierderile cu care te confrunți în plan financiar.
În intervalul 1 – 26 noiembrie se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși cu persoana dragă reușitele care țin de locul de muncă sau chiar demarezi alături de acesta o afacere de familie. Cert este că ești mult mai apropiat de casă, familie, de propriul copil ceea ce nu face decât să îmbunătățească și mai mult relația de cuplu. Este vorba despre multă pasiune, nevoia de manifestare a senzualitații, sexualității.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală ești gata, fie să reiei o relație intimă, fie să dai curs unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediului jobului sau cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu.
Mare atenție în preajma datei de 21 noiembrie, atunci când există riscul să destabilizezi relația de cuplu datorită problemelor întâmpinate în plan socio-profesional.

Sănătate

Este o lună foarte aglomerată fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Toată această zbatere este posibil să declanșeze anumite probleme de sănătate care țin, în mod deosebit, de coloană, încheieturi. Există predispoziția la accidentări, lovituri, fracturi, îndeosebi spre sfârșitul lunii noiembrie. Nu exagera cu munca fizică și mergi mai des la sala de sport.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile în general: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28
  • Cele mai stresante zile în general: 6, 7, 8, 14, 15, 21, 22
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 4, 5, 10, 14, 15, 20, 23, 24, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 19, 20, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 21, 22, 23, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

În această lună, tensiunile din relaţiile de parteneriat se vor diminua şi vor deveni mai armonioase. Acest lucru se datorează faptului că Marte se va muta din casa a 7-a pe data de 16 noiembrie. Acest tip de relaţii (căsătorie, concubinaj, parteneriate) se vor îmbunătăţi şî mai mult de luna viitoare. Casa a patra este încă puternică până la data de 22 noimebrie. Deci, se continuă aspectele din luna anterioară legate de casă, familie şi situaţia emoţională. Acest lucru va pune bazele pentru avansarea în cariera ta, care va începe anul viitor în sensul în care aveţi oportunitatea de a vă conslida fundaţia emoţională şi situaţia de acasă pentru a vă putea ocupa de alte aspecte ale vieţii voastre. Încă nu este momentul pentru a lua decizii importante. Când Venus începe să se miște înainte, în data de 16 noiembrie, situaţiile legate de carieră pot fi exploatate print activităţi de marketing și o bună comunicare. Planeta care vă guvernează cariera se află în casa treia, acesta fiind un aspect bun pentru elevii, studiim cursuri de scurtă durată, acumulare de informaţii, comunicare, achiziţionare de materiale educative. Jupiter face o mișcare majoră în data de 8 noiembrie, intrând în casa a cincea. Acesta este un tranzit extrem de favorabil. Nu numai că va aduce prosperitate pentru următoarele douăsprezece luni, dar va creşte si buna dispoziţie, încrederea în voi înşivă şi creativitatea. Leul este unul dintre semnele cele mai creative din zodiac iar în această perioadă, cu atât mai mult. Sunteţi mai opotimişti, mai joviali. Aceasta este o perioadă bună pentru cei care îşi doresc copii. De asemenea, cei singuri vor avea parte de numeroase oportunităţi romantice. Vacanţele devin mai plăcute. Există şi o tendinţă spre indulgenţă faţa de propriile voastre plăceri. Investiţiile tind să evolueze favorabil. Vă simţiţi (şi chiar sunteţi) norocoşi. Mercur, planeta care vă guvernează situaţia financiară, îşi va petrece luna in casa a cincea. Acesta este, în general, un semnal financiar bun. Aspectul indică bani câştigaţi uşor sau în urma unor activităţi care vă fac plăcere. În general, favorizează speculațiile, dar după data de 17 noiembrie, Mercur începe să se miște înapoi, ceea ce complică lucrurile. In acest sens vă recomand să citiţi raportul Mercur retrograd, disponibil gratuit, pe site. Pot exista câştiguri pe data de 29 sau 30 noiembrie, când Mercur călătoreşte alături de Jupiter, dar ar putea exista întârzieri.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iunie te va scoate din contemplare. Va fi necesar ca Leul să-și concentreze atenția asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *