Leu iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În relații lucrurile vor fi calme. Focul pasiunii tale se stinge, dar acum este momentul să se nască relațiile pe toată viața. Iulie este cu siguranță benefică pentru relațiile pe termen lung. Potrivit horoscopului, Leul ar trebui sa aiba grija la sănătate. S-ar putea să te confruntați cu niște răni minore din cauza lipsei de atenție, dar care te-ar putea dărâma. Horoscop pentru iulie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, ai șansa de a-ți îmbunătăți situația, în sensul dorit. Adică, dacă vrei să ai un partener, îl vei găsi. Ar fi mai bine să te arăți tu însăți, așa cum ești. Nu încerca să joci un rol, pentru că te vei plictisi repede de el.
În relațiile cu prietenii, nu te lăsa atrasă într-o intrigă care nu te privește. Și nu încerca nici să joci rolul arbitrului. Când faci asta, lucrurile se pot întoarce împotriva ta. Lasă apele să se liniștească, apoi fă-te că nu știi nimic. Vei avea ocazia să refaci o legătură care s-a întrerupt mai de mult. Va fi o plăcere, dar vor fi și unele benficii practice. Deci, nu ezita.
Leii care au o familie sau o relație de durată, vor fi provocați la rândul lor. Nu reacționa exagerat față de cei dragi. Nu este indicat să petreci foarte mult timp cu ei, pentru că nu ai răbdarea necesară. Acordă-le timp cu măsură, dar acordă-l cu adevărat. Fii atentă la ce-ți spun și la frământările lor.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună plină de agitație, simți nevoia de schimbare ce vizează planul relațional, mariajul. Vrei altceva, sperând la ceva mai bun. Caută să te eliberezi de trecut, de persoane care nu au plecat definitiv din viața ta și iată că revin acum în forță să te testeze, să vadă ce sentimente mai ai, dacă se poate reveni la ce a fost cândva.
Este o perioadă în care ești ocupat de obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Din data de 2 iulie ești mult mai pasional manifestându-te direct, poate prea impulsiv, debordezi de energie, ai dorința de a impresiona sexul opus. Pui mai mult accent pe latura senzuală, intimă a relației. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă și astfel să ajungi într-o oarecare dilemă neștiind prea clar ce alegeri să faci. Nu vrei să renunți la nimeni, nici la partenerul de viață dar nici la o eventuală iubită pe care o ții departe de ochii lumii.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
Din data de 25 ale lunii sunt șanse destul de mari să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secerete care vizează relația de cuplu. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se spune.
În ultimul decan al acestei luni urmează o perioadă de reevaluări, reveniri, în încercarea de a repara sau de a te desprinde dintr-o relație de mariaj. Cert este că nu știi prea clar ce vrei sau încotro se îndreaptă relația de mariaj.
Se cere prudență în relația de amor, în preajma datei de 30, atunci când este posibil să te confrunți cu momente de dezamăgire venite din partea unei persoane dragi, eventual a partenerului de viață.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Leu: CARIERĂ

Luna iulie îți poate aduce realizări semnificative în doemniul profesional. Este important să nu te relaxezi după fiecare victorie. Și să nu eziți să ridici de fiecare dată ștacheta.
Dacă ai propria afacere, nu strică să verifici de două ori înainte de a acționa. Este o perioadă excelentă pentru a implementa cel mai important proiect pe care îl ai. Dar dacă ți se propune un parteneriat, nu te grăbi să accepți. Caută să câștigi timp ca să verifici și să-ți faci toate calculele. Acceptă doar când ești foarte sigură că e bine.
Dacă ești angajată, încearcă să faci uz de diplomație. Pluto te va provoca să fii agresivă. Este adevărat că tot Pluto îți deschide ochii și te impulsionează să acționezi. Însă nu trebuie s-o faci oricum. Aroganța, chiar ostilitatea îți vor fi mai la îndemână, dar îți pot face mult rău. În plus, trebuie să te asiguri de susținerea cuiva mai puternic. Deci, menajează sentimentele șefilor luna aceasta. Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare, accidente în zona gambelor, glezne. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în preajma datei de 11 și 17 iulie precum și în a doua parte a lunii. Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus în ultima perioadă.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iulie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24
  • Cele mai multe stresante zile: 1, 7, 8, 20, 21, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 5, 6, 7, 16, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 5, 6, 7, 8, 16, 25, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

Deşi în general luna iulie este o lună bună pentru Lei, în acest an, cele două eclipse pot semnala unele modificări care vă vor perturbaa ritmul normal de viaţă. Aceste situaţii nu sunt întotdeauna plăcute pe termen scurt, atunci când se întâmplă, dar pe termen lung, acestea se vor dovedi favorabile. Ambele eclipsele vă afectează puternic, astfel încât ar fi indicat să vă menajaţi în aceste perioade. Eclipsa de Soare din data de 13 iulie are loc in casa a 12-a, a spiritualității, a subconştientului şi a lucrurilor care nu sunt la suprafaţă. De asemenea poate avea impact asupra stării de sănătate, semnalând probleme pe care le-aţi ignorat. Această eclipsă poate aduce schimbări şi agitație în organizațiile caritabile, spirituale acolo unde este cazul. De asemenea, credinţele voastre pot fi contestate şi este necesar să vă repoziţionaţi. Traume sau temeri din trecut sunt scoase la suprafaţă. Nu sunt excluse visele de natura tulburătoare, dar acestea trebuie interpretate din punct de vedere psihologic. Poate cel mai important aspect este legat de faptul că această eclipsă (și va mai exista o alta luna viitoare) forțează o revizuire personală – o redefinire a ceea ce sunteţi, a conceptului de sine și imaginea pe care o proiectaţi în exterior. Este important acum pentru voi să vă definiţi pentru voi şi nu prin părerile şi aprecierile altora, deoarece acestea nu sunt cele mai exacte. În următoarele șase luni, imaginea voastră – ceea ce afişaţi în faţa altora – “look-ul” vostru, va fi total schimbat. Acest lucru este absolut natural, schimbările din interior, cele de profunzime, se vor reflecta în comporamentul faţă de ceilalţi. De asemenea, aceasta eclipsă îl afectează pe Pluto, cel care guvernează familia în cazul vostru, iar acest lucru semnifică faptul că în următoarele şase luni pot exista fie anumite probleme legate de părinţi sau de casa fizică. S-ar putea să fie nevoie să faceţi unele reparaţii. La nivel emoţional, aspectul semnifică necesitatea de a rezolva o problemă din trecut. Eclipsa de Lună din data de 27 iulie are, de asemenea, un efect puternic. Aceasta are loc în casa a 7-a a relaţiilor de căsătorie sau de partenriat şi acestea vor fi supuse unor teste. De multe ori există drame în viața acestor oameni care cauzează testarea. Lucruri din trecut pe care aţi ales să le ignoraţi reapar acum şi trebuie rezolvate. Relaţiile nefuncţionale pot suferi rupturi sau modificări drastice. În preajma eclipsei veţi afla cauzele sau problemele care trebuie rezolvate. Lucrurile însă vor evolua în timp. Şi Marte este afectat de această eclipsă, ceea ce indică că nu este înțelept să călătoriți în aceste zile. (În plus, Marte este retrograd întreaga lună, iar în acest sens va recomand să citiţi raportul Marte retrograd, disponibil gratuit, pe site.) O problemă legală (dacă sunteți implicat în așa ceva) poate să ia o întorsătură dramatică, într-un fel sau altul.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În septembrie, poziția astrelor se va schimba încă o dată și, prin urmare, Leul este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *