Leu ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urâtă.Horoscop pentru ianuarie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Leu: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Leu arată că, până pe data de 26, situația financiară îți va fi favorabilă. Vei face cheltuieli foarte eficiente și vei investi profitabil. După această dată, Mercur se va îndepărta de Casa Banilor tăi și lucrurile vor intra pe o linie statică. Planifică-ți cheltuielile importante și eventualele investiții până atunci.

Dragoste – Relația de cuplu

Putem să vorbim despre o lună în care ești mult prea preocupat de obligațiile de serviciu astfel că există posibilitatea ca, în prima parte a acestei perioade, să neglijezi oarecum relația de cuplu. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi care nu mai rentează.
În preajma datei de 20 îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole sociale sau profesionale. Propunerile care vin de la cei dragi sunt mult mai ușor acceptate de tine fiind mai deschis către schimbări, mai ales spre sfârșitul acestei luni.
Se cere mai multă atenție în ceea ce privește o relație intimă, la riscurile pe care ți le asumi, la tendința de a exagera cu planurile de viitor alături de o persoană care nu prea știe ce vrea, de fapt, de la tine și dacă merită să îi acorzi încrederea ta.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, se poate vorbi despre șansa de a te implica într-o nouă relație de iubire, îndeosebi din data de 7. Este posibil ca relația de dragoste actuală să se amplifice și să pui la cale o călătorie îndepărtată alături de persoana iubită, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să iei decizia de a concepe un copil, de a întemeia o familie.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Leu: CARIERĂ

Perspectivele tale profesionale vor fi afectate luna aceasta de influența negativă a lui Marte. Lucuruile se mișcă într-un ritm lent iar tu va trebui să rămâi calmă și să aștepți rezolvările care vor veni. Orice încercare a ta de a lămuri situația și a grăbi evoluțiile vor fi transformate de războinicul Marte în conflicte.
Atmosfera la locul de muncă nu va fi tocmai încântătoare. Va trebui să-ți ascunzi adevăratele sentimente și să mergi pe tăcute înainte. În fond, ceea ce contează cel mai mult pentru tine în această perioadă este să-ți asiguri veniturile maxime și să nu se atingă nimeni de ele.

Sănătate

În această lună, chiar dacă ești foarte ocupat, tot va trebui să faci mai mult sport, mișcare. Te vei simți stresat, obosit peste măsură, ai tendința de a nu respecta orele de masă și astfel te confrunți cu tot felul de probleme legate, fie de stomac, fie de ficat. Treci acum de la o extremă la alta, când mănânci prea mult, când nu ai timp să mănânci aproape deloc. Se impune astfel acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical la stomatologie și/sau reumatologic. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 10, 11, 17, 18, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 23, 24, 27, 28, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

Începeți anul cu toate planetele în sectorul social al Horoscopului vostru. Acest lucru este extrem de neobișnuit. Doar Luna (și numai jumătate din lună) va vizita sectorul estic. Astfel nu este o perioada pentru lupte personale de putere sau pentru afirmare de sine. Puterea planetară este asociata cu ceilalţi în această lună. Sunteţi persoane puternice și independente, dar în această perioadă calităţile care vă definesc se vor manifesta mult mai puţin. Încercaţi să vă adaptați situațiilor cu care vă confruntaţi cât de bine puteți. Căutați consensul în tot ceea ce faceți. Lăsați-i pe alții să-și urmeze calea, atâta timp cât acest lucru nu este distructiv. Renunţaţi pentru o vreme la dorintele voastre si fiti prezenţi pentru altii. Dacă faceți acest lucru, în luna următoare veţi beneficia de pe urma acestor decizii. Pe data de 20 ianuarie, când Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat, viaţa voastră socială va deveni mult mai activă. Atitudinea descrisă anterior, vă va aduce popularitate. Dacă sunteți într-o relație, veţi fi perceput ca o persoana extrem de devotată. Cei care nu sunt încă într-o relație pot beneficia de oportunităţi romantice începând cu această dată. (A-i pune pe alţii pe primul loc poate părea un act de negare sau renunţare, dar nu este adevărat din perspectiva astrologiei. Este doar un moment al ciclului planetar definit de configuraţia prezentă.) Eclipsa de Luna din propria voastra zodie, din data de 31, dezvăluie nevoia de a vă redefini atât pe voi înșivă cât și pe imaginea voastră. Există o nevoie de claritate legată de cine sunteți și cum doriți ca ceilalți să vă perceapă. Planeta eclipsată, Luna, guvernează cea de-a 12-a casă a spiritualității şi subconştientului și, astfel, schimbările vor fi de această natură. Vor exista schimbări legate de credinţele voastre, de modul în care priviţi latura spirituală a vieţii sau de ordin psihologic. Uneori acest lucru se întâmplă printr-o revelație interioară – o experienţă pozitivă. Adesea, o eclipsă în această casă semnalează schimbări în organizațiile spirituale sau caritabile în care sunteți implicat. Prietenii voştri pot trece prin crize financiare și sunt obligați să facă schimbări sau au nevoie de ajutor. De asemenea, soțul/soția sau un partener pot avea probleme de sănătate sau la locul de muncă. Trebuie să vă concentraţi asupra stării de sănătate începând cu data de 20 şi mai ales în perioada eclipselor. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient – acesta este întotdeauna unul din cele mai importante lucruri.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Din păcate, această lună nu va fi una pozitivă, din contră. Influențele externe îi vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *