Leu decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În ultima lună a acestui an, Leul se poate bucura de confort și relaxare în nopțile lungi de iarnă. Îți vei aminti de asemenea de vechii prieteni și vei restabili legăturile cu aceștia. La sfârșitul zilei, ești un tip natural și curios. Poți dedica luna decembrie pentru dezvoltarea personală și îmbunătățirea fizicului. Horoscop pentru decembrie 2020 Leu a citit mai departe.

Sănătate

În această lună este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, datorită efortului excesiv în plan fizic și mental. Nu ai decât să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă și relaxare apelând la o alimentație mult mai echilibrată, evită excesele de orice fel. Ești predispus la probleme care țin de oase, încheieturi, dureri de spate. Nu exagera cu efortul fizic, îndeosebi în preajma datei de 12 și 27 decembrie, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, răniri. Sfârșitul de lună îți poate aduce tot felul de surprize neplăcute în privința sănătății proprii fiind necesar să acorzi atenție la semnalele pe care ți le dă propriul corp și să apelezi la medic sau încearcă să găsești un tratament mult mai eficient.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru decembrie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile în general: 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zilele în general: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 11, 12, 14, 15, 17, 23, 24, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 13, 16, 23, 24, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 3, 14, 15, 18, 19, 23, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

Nu este nevoie să ţinem o prelegere Leilor cu privire la importanța de a se bucura de viaţă, deoarece aceasta este zodia care ştie cel mai bin să extragă ceea ce este mai bun din situaţii. Sunteţi într-o perioadă buna din acest punct de vedere până la data de 21 decembrie. Pentru cei singuri pot apărea oportunităţi romantice. Cât de serioase sunt acestea însă, rămâne de văzut în timp, însă vă puteţi simţi bine acum. Planeta care vă guvernează relaţiile de parteneriat este încă retrogradă, astfel încât nu este nevoie să vă grăbiţi. Mercur intră în mişcare directă la data de 6 decembrie, aspect care vă motivează din punct de vedere financiar, clarifică deciziile în această direcţie şi deblochează unele situaţii. Până la data de 13 decembrie el este în casa a patra, indicănd sprijin familial și faptul că vă concentraţi asupra mediului de acasă. Legăturile de familie sunt importante în viața financiară. Pe data de 13 decembrie, Mercur se va muta în casa a cincea și unele din aspectele de luna trecută se vor repeta, însă fără întârzieri sau blocaje. Luna trecută Mercur a fost retrograd, iar acum, el este în mişcare directă. Speculaţiile sunt favorabile începând cu data de 13 și în special din 20 până în 22 decembrie. Această perioadă este o perioadă financiară deosebit de bună și veți câștiga într-un fel sau altul. Principalul pericol semnalizat de poziţia ​​planetei care vă guvernează situaţia financiară în casa a cincea este legat de cheltuieli suplimentare. S-ar putea ca uneori să fiţi nerealişti sau să aveţi prea multă încredere în situaţii care nu se susţin. Încercați să păstrați acest lucru sub control. Sănătatea și energia sunt bune în aceste zile. Când Jupiter a ieşit din Scorpion luna trecută, ultima planetă lentă care se afla în aspect stresant cu zodia voastră s-a îndepărtat. Doar Venus (dar aceasta este o planetă rapidă, fără efecte majore) aspectează zodia Leului nefavorabil. Dacă au existat probleme medicale anterioare, acestea au tendinţa de a se diminua. La data de 21 decembrie, Soarele se deplaseaza in casa a şasea si va fi acolo până la 18 ianuarie anul viitor. Este o perioadă bună să vă ocupaţi de aspecte care ţin de sănătate, nutriţie, stil de viaţă. De asemenea, aspectul indică faptul că tot ceea ce ţine de muncă este evidenţiat în această perioadă. Acum veţi avea energia și răbdarea pentru a vă concentra asupra detaliilor. Pentru cei care au copii, îi aşteaptă un an în care aceştia vor fi mult mai energici, mai deschişi şi se vor bucura de oportunităţi. Aveţi grija la tendinţa de exagerare şi la a nu îi răsfăţa. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru aceia care îşi doresc copii.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În relații lucrurile vor fi calme. Focul pasiunii tale se stinge, dar acum este momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *