Leu aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În aprilie, starea ta de spirit va fi bună și nimic nu o va schimba. Nici măcar faptul că poate vei descoperi ăn jurul tău o persoană care trișează. Horoscopul este acum în principal în favoarea sportivilor, deoarece este o perioadă în care aceștia pot face cel mai mare progres. Leul poate, desigur, să se bazeze pe sprijinul celor apropiați. Toți vor fi de partea ta.Horoscop pentru aprilie 2020 Leu a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relațiile personale, sinceritatea va fi cel mai bun mijloc de apărare. Pentru că, da, vei fi acuzată de diverse chestii. Justifică-te, dar cu demnitate. În relațiile romantice, Leul este cam conservator și sentimental. Ori pui la punct niște principii pe care seă se bazeze relația, ori pui capăt relației. Energia pe care o ai îți este necesară în ceva productiv, nu în efortul de stagnare.
Dacă nu ești într-o relație, nu te duce din inerție într-una. Ai această tendință pentru că ești într-o perioadă sentimentală și emoțională. Abate-ți atenția către noile aranjamente profesionale până când vei dobândi calmul și luciditatea în privința relațiilor.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună de primăvară ești de-a dreptul răscolit în plan sentimental încercând să trăiești din plin iubirea, cauți să dai un nou sens relației în care ești deja implicat. Mare atenție în preajma datei de 10 aprilie, atunci când ai tendința să te implici într-o relație intimă care se poate dovedi profund dezamăgitoare. Ești mult mai dispus să visezi, să crezi în promisiuni, te lași vrăjit de promisiuni frumoase. Ar fi cazul să revii cu picioarele pe pământ și evită să dai startul vreunei aventuri, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Se pot anunța adevărate răsturnări de situație, vis-à-vis de relația de iubire, îndeosebi la jumătatea lunii.
În primul decan relația de cuplu se derulează, cât de cât, în armonie reușind să ajungi la un consens cu partenerul de viață, să lucrați la un proiect comun care să vă aducă reale beneficii financiare pe termen îndelungat. Ai ocazia să observi că: „Unde-s doi, puterea crește!” căpătând astfel mai multă încredere în propria persoană și în celălalt. Te sfătuiești mai mult, călătoriți împreună, participați la întâlniri de grup, cu prieteni comuni, petreceți timpul liber împreună având ocazia să redescoperiți bucuria de a fi în doi. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește cheltuielile din bugetul familiei, îndeosebi la mijlocul lunii. Se cere să abordezi problemele cu mai multă atenție apelând la comunicare sinceră, directă cu partenerul de viață. După data de 17 aprilie ai ocazia să călătorești în interes de serviciu sau ești mai preocupat de responsabilitățile de la locul de muncă putând astfel să apară o oarecare tensiune în relație de cuplu
Luna Nouă din semnul Berbec, din data de 5 aprilie, îți aduce șansa de a da startul unei iubiri cu o persoană aflată în străinătate sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Este posibil să se concretizeze ceva după data de 20 aprilie, până atunci fiind vorba despre o perioadă de tatonare. Mare atenție din 10 aprilie, în ceea ce privește relația de iubire, căci pot apărea răsturnări de situație, ocazia de a reevalua relația existentă sau de a reveni la o fostă iubire.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Leu: CARIERĂ

Lucrurile se vor dovedi foarte simple. Va ca și cum ai avea în mână instrucțiuni scrise pentru acțiunile tale. Dacă cineva are ceva să-ți spună, ascultă, nu respinge sfaturile, ca de obicei. Vei ști ce ai de făcut, dar trebuie să fii pe fază. Există un mic pericol de a rata șansa, din neatenție. Ideea este că trebuie să mergi înainte, nu prea mai e cale înapoi.
Concentrează-te pe ceea ce-ți dorești cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie sau ești liber profesionist, ai ajuns la momentul în care poți face pasul înainte. Ai toate condițiile îndeplinite plus energia necesară. Este valabil și pentru cei care sunt angajați. Este important ca aceștia să nu se lase distrași de îndeplinirea unor sarcini care, de fapt, aparțin altora. Nu te preocupa de profitul angajatorului ci de bunăstarea ta. Eventual, la alt angajator.

Sănătate

În această lună este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, datorită efortului excesiv în plan fizic și mental. Nu ai decât să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă și relaxare apelând la o alimentație mult mai echilibrată, evită excesele de orice fel. Ești predispus la probleme care țin de oase, încheieturi, dureri de spate. Nu exagera cu efortul fizic, îndeosebi în preajma datei de 12 și 27 aprilie, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, răniri. Sfârșitul de lună îți poate aduce tot felul de surprize neplăcute în privința sănătății proprii fiind necesar să acorzi atenție la semnalele pe care ți le dă propriul corp și să apelezi la medic sau încearcă să găsești un tratament mult mai eficient.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Leu

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 6, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 2, 3, 9, 10, 11, 16, 17, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 24, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 17, 27

Concluzii lunare ale horoscopului

Vă aşteaptă o luna favorabilă din multe puncte de vedere! Casa a 9-a rămâne foarte puternică până în data de 20 aprilie, ceea ce este un aspect bun pentru aceia dintre voi implicați în chestiuni juridice – lucrurile tind sa evolueze in favoarea voastră si beneficiaţi de susţinerea persoanelor puternice sau care se află în poziţii de autoritate. Studenţii sunt favorizaţi de acest aspect. Dorința de a călători este, de asemenea, foarte puternică, dar Marte în conjuncție cu Saturn între 1 şi 3 aprilie indică întârzieri sau blocaje. Probabil că ar fi mai bine să programați aceste călătorii (și se pare că sunt legate de afaceri) după data de 3 aprilie. Relaţia de căsătorie sau cele de parteneriat, tind să evolueze armonios în această lună. Uranus, planeta care guvernează acest tip de relaţii primeşte o influentă pozitivă. Din data de 17 aprilie până în 19 aprilie, pot apărea oportunităţi romantice pentru cei singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, acest aspect semnalează mai multă dragoste în cadrul relației. Arată o “apropiere” fată de partenerul de viaţă. Ceea ce gândiţi şi simţiţi pare să se armonizeze din toate punctele de vedere. Călătoriile în străinătate pot constitui oportunităţi romantice în această perioadă. Viața financiară este bună, însă planeta care guvernează finaţele voastre este în mișcare retrogradă până pe data de 15 aprilie. Acest lucru nu va opri câștigurile, dar va încetini puțin lucrurile. În acest sens, vă sfătuiesc să citiţi raportul Mercur retrograd, disponibil gratuit, pe site! Deciziile voastre financiare nu se ridică la standardul obișnuit, deci trebuie să evitați cheltuielile excesive – în special cele majore – până după data de 15 aprilie. Exista o tendinţa de a lua decizii eronate în chestiunile financiare sau de a aprecia greşit valoare bunurilor sau serviciilor. Vă place să faceţi lucrurile în grabă. Dar în această lună, cu Mercur în Berbec, această tendinţă este accentuată. Evitați afacerile făcute “pe moment”. Claritatea financiară va fi mult îmbunătățită după data de 15. De asemenea, vă puteți aștepta la câștiguri mai mari. După cum am menționat, luna aceasta este mai plăcută. Venus petrece întreaga lună în casa a zecea, indicănd evenimente sociale plăcute, faptul că atrageţi cu uşurinţă persoane care deţin autoritatea sau puterea într-un anume fel, să vă susţină proiectele sau avansarea în carieră. În data de 20 aprilie Soarele trece peste mijlocul cerului și intră si el în casa a zecea. Sunteţi apreciat pentru calitaţile sociale, atrageţi cu uşurinţa atenţia. Profitaţi de acest aspect pentru a vă urmări planurile pe termen lung. Puteţi beneficia de onoare și recunoaștere – atât pentru realizările profesionale cât și pentru ceea ce sunteți. Aspectul personal și comportamentul general vor fi în această perioadă importante în carieră, iar voi ştiţi să beneficiaţi de pe urma acestui lucru.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Din păcate, această lună nu va fi una pozitivă, din contră. Influențele externe îi vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *