Horoscop Varsator 2021 – dragoste, bani, sănătate

Anul viitor necesita o abordare echilibrata de la nativii Varsatori pe parcursul intregii perioade. O multime de ajustari si compromisuri sunt de asemenea solicitate din partea ta. Planetele iti sunt favorabile pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Un moment prielnic pentru a dezvolta relatii bune cu cei din jur. Relatiile, in special cele noi, trebuie tratate cu prudenta. Anul 2021 iti va aduce situatii in care iti vei intelege sinele emotional si il vei vedea intr-o lumina mai buna. Fii atent la emotiile si sentimentele celor din jur in acest an. Horoscop pentru Varsator pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Cel puțin în prima parte a lui 2021, s-ar părea că dintre aceste două domenii de viață, cel social a fost sectorul care te-a supus la cele mai multe încercări din partea astrelor. Din câte se pare, deciziile pe care le-ai luat au fost foarte inspirate, iar consecințele lor ți-au adus o stare de echilibru și o mână de oameni frumoși în grupul de prieteni.
În primul trimestru al anului, nu ar trebui să îți faci prea multe griji în legătură cu modul în care merg lucrurile pe acest plan. Nu se întrevăd la orizont schimbări de macaz prea mari, iar cu trend-ul celei de-a doua jumătăți a anului trecut te-ai obișnuit deja. În aceste luni, nu trebuie decât să menții ritmul impus de ultimul trimestru al lui 2021.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui mai și în iunie, ar putea apărea o perioadă mai tensionată în viața nativilor(elor) aflați(te) la început de drum într-un cuplu sau în căutarea unui partener. Există riscul să își formeze o iluzie în legătură cu o persoană anume pe care o credeau specială.
În al treilea trimestru al anului, lucrurile merg din nou bine, mai ales în cuplurile consacrate care reușesc să își facă mai mult timp pentru relația lor. Mai mult, partenerii reușesc să se ridice unul pe celălalt, să își promoveze unul altuia interesele și să le susțină. Împreună pot realiza lucruri mărețe acum, în special în plan financiar.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui decembrie, s-ar putea ca o anume relație de prietenie a unor nativi(e) să evolueze către una romantică. În prag de sărbători, realizează că au dezvoltat alt fel de sentimente pentru unul dintre prieteni, iar șansele sunt destul de mari ca ele să fie reciproce. Le recomandăm să marșeze în această direcție.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2021 deosebit de lejer pentru nativii(ele) acestui semn, indiferent dacă se află într-o relație consacrată, la început de drum sau se află încă în căutarea partenerului potrivit. Astrele au grijă să nu sfârșească anul fără să descopere pe cineva cu totul interesant.

Varsator: prognoză astrologică 2021

Ceața se îndepărtează (de fapt, s-a îndepărtat deja începând cu 7 noiembrie 2019, pentru a fi mai preciși) și soarele strălucește din nou pe drumul vostru. Anul începe sub auspicii bune. 2021 va fi un an de mare expansiune pentru voi, dedicat realizarii unui proiect important. De-a lungul perioadei veți fi susținuți de tranzitul excelent al lui Jupiter în Săgetător (semnul zodiacal care corespunde casei voastre solare XI, domeniul de experiență dedicat mai ales finalizării unui proiect mare, precum și gestionării relațiilor interpersonale). Cu Jupiter prieten în Săgetător, este anunțată o perioadă extrem de pozitivă. Puteți începe în cele din urmă să vă încărcați bateriile și așa sa reveniți la modul vostru natural de a fi: „de a vă întrece pe sine întotdeauna“ și de a vă raporta la imposibil doar cu scopul de a-l face posibil. In unele privințe, 2021 va aminti anul 2007 și astfel și anul 1995 (și chiar mai departe anul 1983) – așa că încercați să vă amintiți ce vi s-a întâmplat, valorificându-i. Datorită acestui tranzit veți regăsi bucuria de a trăi și v-ați putea baza pe ajutorul regăsit al unor prieteni importanti, vechi și noi, probabil chiar provenind dintr-o altă țară sau altă cultură: astfel încât încercați să vă extindeți cercul de prieteni și să vă completați agenda personală cu o succesiune de evenimente. Cu cât mai mulți oameni veți putea întâlni și cunoaște, cu atât veți obține mai multe beneficii. În cursul anului 2021, în principal cei născuți în a doua și a treia decadă se vor bucura de tranzitul lui Jupiter (va dura până pe 2/3 decembrie 2021, apoi planeta va intra în semnul Capricornului); de fapt, cei născuți în prima decadă se vor bucura de influența lui Jupiter în perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2021. Luați în considerare, de asemenea, că, în timpul acestei etape se va putea dovedi extrem de favorabil să faceți parte dintr-un club, o asociație sau o organizație. Indiferent de ceea ce faceți, veți primi un rol de conducere. Se înțelege că, în cursul anului 2021, veți putea culege ușor rezultatele, dacă ați semănat bine în anii trecuți. Înițiative semnificative întreprinse în perioada ce a trecut de puțină vreme, marcată de trecerea lui Jupiter în casa voastră solară X (domeniu de experiență responsabil de lumea ambițiilor proprii, deci atât de importante pentru activitatea desfășurată în 2007). Prin urmare, așteptați-vă la un premiu, o promovare, recunoaștere, o călătorie într-o țară străină.
Luați în considerare faptul că cei născuți în cea de-a treia decadă, cel puțin până la începutul lunii martie, vor fi oricum avantajați de întoarcerea lui Uranus în semnul prieten al Berbecului. Cine va reuși să remodeleze prezentul într-o cheie creativă, revoluționară, urmărind talentul său, poate obține rezultate imprevizibile. Cu cât ieșiți mai mult din tiparele obișnuite, cu atât mai mult rezultatele pot fi formidabile. “Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți”.

Cariera și banii

In 2021, Varsatorii se vor descurca bine in viata profesionala datorita pozitiilor planetare favorabile. Ambitiile si aspiratiile tale vor avea o directie noua pentru moment. Avansarile, maririle de salariu si recunoasterea vor fi obtinute odata cu trecerea anului. Dar drumul pana acolo nu este unul usor. Incearca sa iti creezi relatii de prietenie cu superiorii si colegii de la locul de munca. Tactul si diplomatia vor face minuni in domeniul carierei. Pot aparea situatii mai tensionate din cand in cand, dar depinde de tine sa valorifici energia interna pentru a face fata acestor provocari. Relatia cu clientii va fi cheia supravietuirii in acest an.

Casă, viață personală, familie

Acest sector de viață ar trebui să se numere printre acelea care ocupă un loc fruntaș în ierarhia ta de priorități, cu atât mai mult dacă anul trecut nu ai acordat o atenție specială acestui domeniu. Nu vei avea de-a face cu probleme mari în raport cu apropiații, dar sunt suficient de importante pentru viitorul vostru încât să nu trebuiască ignorate.
În primul trimestru al lui 2021, lucrurile merg în aceeași direcție ca anul trecut. Felul în care le-ai lăsat în 2021 este același în care le găsești și în anul următor, semn că ar trebuie să știi de unde le iei și ce a rămas nerezolvat. S-ar putea să constați că unele comportamente pozitive necesită muncă pentru a fi întreținute pe o perioadă mai lungă.
În următoarele trei luni ale anului, pare că se continuă tendința primului trimestru al anului. Nu se conturează stări de tensiune care ar trebui să te alarmeze, dar ești conștient(ă) totuși de faptul că ar mai fi aspecte la care ar trebui ca tu și cei dragi să lucrați pentru ca atmosfera dintre voi să fie una în care puteți evolua frumos împreună.
În al treilea trimestru al anului, s-ar putea să te surprindă unele episoade tensionate în raport cu cei dragi. De regulă, nu sunteți genul de persoane care să se manifeste într-un mod agresiv, dar s-ar putea ca unele reacții să te surprindă negativ. Încearcă să nu le lași să devină un obicei, nici în ceea ce te privește, nici din partea lor.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca spiritele să se încingă mai des pe plan familial, dar mai ales în raport cu rudele partenerului sau cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină sau în străinătatea. V-ați dezvoltat mult de când nu v-ați mai văzut sau nu ați menținut un contact foarte stabil.
Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, provocările la care te supune 2021 nu sunt unele particulare, ci mai degrabă de fond. Ceea ce își propune să îți arate acest an este faptul că uneori trebuie să sapi mai adânc pentru a afla sursa unor tensiuni mocnite între tine și cei dragi. Trebuie să te uiți mai adânc, dincolo de suprafață.

Varsator: horoscop general pentru 2021

Persoanele nascute sub acest semn de aer se afla sub dominatia a doua planete – Saturn si Uranus, ceea ce le dezvolta o personalitate foarte puternica, dar incapatanata. Ei aleg rareori aceeasi directie cu multimea si simt deasemenea o dorinta puternica de a-i ajuta pe altii. Aceasta trasatura este in parte motivul pentru care horoscopul anului 2021 pentru Vărsător va fi plin de incercari de a prelua problemele altor persoane. Cu toate acestea, acest lucru se poate intoarce impotriva lor, in special in primele luni ale anului 2021, pentru ca in aceasta perioada, vei fi foarte grijuliu, sub influenta lui Jupiter aflat in Capricorn. Nu toata lumea apreciaza ca altcineva sa li se amestece in viata, indiferent de cat de bune-ti sunt intentiile. Poti distruge relatii cu interventiile tale. De aceea horoscopul iti sugereaza sa-ti vezi de problemele tale si sa incerci sa-ti intaresti prieteniile si relatiile romantice, bucurandu-te de un timp relaxant impreuna. Odata cu lunile de primavara, abilitatile tale de comunicare vor iesi in evidenta. In privinta carierei, Vărsătorii se vor descurca bine in munca de echipa, unde abilitatile tale de orator si un punct de vedere deosebit ar putea sa previna aparitia unor probleme. Vei profita de aceste puncte tari si in comunicarea cu partenerul tau. Conform horoscopului, unele confliecte nerezolvate din trecut, pentru care nu vei avea probleme in a le gestiona, ar putea iesi la suprafata. Daca pana la acest punct te-ai gandit ca viata ta este cam haotica, vei fi multumit ca vara, respectiv pozitia lui Jupiter in Fecioară, iti va da abilitatile necesare pentru a-ti pune ordine in viata. Singurul lucru care ar putea impiedica progresul Vărsătorilor este super-sensibilitatea lor. Cu toate acestea, o vacanta impreuna cu familia sau partenerul, ideal intr-un loc nevizitat anterior, te va distrage de la emotiile negative care te incearca. Pe perioada toamnei si a iernii, Vărsătorii vor simti nevoia sa-si evalueze relatiile, in special pe cele romantice. De aceea, conversatiile lungi legate de viitor, nu vor fi o exceptie. Va merita din plin sa investesti energie si in zona vietii legata de serviciu – ar putea exista o oportunitate interesanta pentru avansare in cariera. Deasemenea, ai grija la cheltuielile in exces, pentru ca in caz contrar ai putea pierde toate rezervele financiare din cauza unor cheltuieli neasteptate pana la finalul anului 2021.

Sănătate și vitalitate

În 2021, la fel ca anul trecut, se conturează temeri și frustrări mai mult sau mai puțin întemeiate pe care trebuie să le depășești într-o manieră sau alta. În caz contrar, s-ar putea ca multe dintre alegerile pe care le faci în acest an să fie influențate într-o anumită măsură de faptul că te-ai lăsat mânat(ă) de gânduri și emoții din subconștient.
În primul trimestru al anului, nu se întrevăd momente de slăbiciune, nici la nivel mental, dar nici fizic. Ideal ar fi să cultivi această stare întrucât lunile următoare îți pun la încercare echilibrul emoțional. Agață-te de lucrurile solide și sănătoase din viața ta și nu te concentra prea mult pe cele care nu îți fac bine și nu te ajută să evoluezi.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu finalul lunii aprilie, ai putea avea tendința de a persista în tipare de gândire negative și coercitive care nu îți permit să vezi oportunități de creștere și dezvoltare pe plan personal. Nu este exclus, de asemenea, să te ferești de schimbare, cu toate că de regulă o îmbrățișezi.
În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în prima parte a lui iulie, se poate întâmpla să ai parte de unele probleme de natură psihosomatică. Stresul pe care îl resimți la locul de muncă îți afectează nivelul de energie și bunăstarea emoțională, iar această stare nu tocmai bună își pune amprenta pe randamentul de care dai dovadă la serviciu.
În ultimele trei luni ale anului, se observă progrese, mai ales pe plan mental. Nu te mai raportezi la fel de des la trecut, ești mai bine înfipt(ă) în prezent, dar ai dobândit niște lecții foarte importante de pe urma acestei perioade în care ai lăsat episoadele mai puțin plăcute din alte perioade să îți exercite prea mult controlul asupra prezentului.
Așa cum arată rândurile de mai sus, se întrevede un an 2021 în care cele mai mari piedici cu care te confrunți sunt cele pe care ți le pui singur(ă). Astrele au făcut în 2021 și în acest an să te lași prea mult afectat(ă) de trecut. Dar obiectivul lor este însă acela de a te provoca să te vindeci de rănile pe care ți le-a pricinuit și să mergi mai departe.

Horoscop Varsator 2021 – muncă

Tot în 2021, începând cu 5 martie 2021, prima decadă a Vărsătorului va fi afectată de tranzitul lui Uranusul în semnul Taurului. Acest aspect vă va însoți pentru câteva luni (reluând în considerare ceea ce s-a anticipat deja în parte în 2019). Uranus vă va inspira să tăiați legăturile cu toți cei care în trecut (în special cu familia voastră) v-au pus obstacole, sau într-un fel au împiedicat apariția naturii voastre. Trecere decisivă dacă se întâmplă să coincidă cu atingerea așa-numitei „vârste mijlocii“, în acest caz, s-ar putea să corespundă cu mult temuta „criză a vârstei mijlocii“: visele din trecut se ciocnesc cu rezultatele obținute. Nu vă faceți griji! Sunteți vărsători. Pentru voi, imposibilul nu există: voi sunteți revoluționari înnăscuți. Dacă este vorba de a vă recupera propria viață și de a zbura unde vă poartă inima, momentul este întotdeauna bun.
La fel de important este tranzitul lui Saturn, Kronos, timpul, protectorul și domnul atât al Dharmei (legea divină care vizează realizarea naturii ființei) cât și al Karmei (experiențele nerezolvate, care tind să se repete conform legii cauzei și a efectului) în casa voastră solară XII (domeniul intim al dovezilor). Tranzitul, în timpul anului 2021, va fi cel mai important pentru a doua și a treia decadă. În timpul acestei treceri, pregătirea pentru ciclul care va începe progresiv în 2021 (cu intrarea lui Saturn în Vărsător) va fi importantă. Pe de o parte, scuturarea de temerile acumulate în ultimii 28 de ani, în timp ce pe de altă parte valorificarea experiențelor dobândite pentru a evita aceleași greșeli cu începutul ieșind din noul ciclu al lui Saturn (2021).

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ultima șansă a Vărsătorilor pentru a fi observați la muncă va fi în decembrie. Nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *