Horoscop Taur 2021 – dragoste, bani, sănătate

Va exista multa pace si libertate de actiune in viata Taurilor in acest an. Imprejurarile vor fi de asa natura incat poti sa te odihnesti si sa te relaxezi. Pe masura ce Pluto tranziteaza casa Capricornului, te simti mult mai usor din punct de vedere fizic si mental. Anumite aspecte ale vietii tale te indeamna sa faci un pas in spate, sa astepti si sa observi. Sensibilitatea va fi punctul tau forte in acest an si te va apropria mai mult de cei din jurul tau. Totusi, asigura-te ca nu iti strici relatiile cu persoanele apropiate. Horoscop pentru Taur pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2021 nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. În 2021, te-ai mai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în acest an. Acest lucru îți indică faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faci ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al prietenilor este recomandat.
În primul trimestru al acestui an, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea ca ambițiile tale profesionale sau sociale ori cele ale prietenilor să conducă la o distanțare. Idealurile și viziunile voastre nu mai sunt compatibile și pot să creeze o ruptură între voi. Vezi dacă se mai poate face ceva.
În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea să resimți o ușoară stare de tensiune în plan social. Nu ești sigur(ă) că poți avea totală încredere în cei de lângă tine. S-ar putea ca această circumspecție să se dovedească a fi fost un aliat de nădejde al tău în anumite circumstanțe. Caută să vezi în cine poți avea cu adevărat încredere.
În al treilea trimestru al anului, totul pare să meargă bine în plan sentimental și social. Te obișnuiești probabil cu ideea că trebuie să faci unele schimbări în sectorul din urmă, mai ales dacă te-ai confruntat cu situații complicate în raport cu niște prieteni. Nu îți face griji pentru că vei cunoaște alte persoane alături de care poți construi relații noi.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care lucrează cu partenerul să resimtă dificultatea de a trasa limite clare între viața de familie și carieră. Pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, este foarte important să nu amestecați cele două domenii de viață.
După cum se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2021 nu este unul în care să ai de tras în sectorul de viață sentimentală sau în cel social. Cu toate acestea, te va ajuta să îți dai seama cine merită într-adevăr încrederea ta. În felul acesta, îți permiți să cultivi acele relații care pot evolua și care te pot ajuta și pe tine să te dezvolți.

Taur: prognoză astrologică 2021

Anul 2021 și, de fapt, următorii 7 ani vor fi caracterizați de sosirea Uranusului, stăpânul cerului înstelat, regele tuturor rebelilor, în semnul vostru zodiacal. În cursul anului 2021 aceasta va afecta aproape exclusiv pe cei născuți în prima decadă, începând cu 5 martie. Cei născuți între 20 și 25 aprilie au primit deja un avans pe cerul lor pentruacțiunea lui Uranus în cursul anului 2019 (între 15 mai 2019 și 8 noiembrie 2019). Uranus pe cerul lor este o ocazie unică de a face o schimbare radicală în viață și de a realiza o adevărată revoluție copernicană. Se întâmplă (dacă se întâmplă) o singură dată în viață: planeta trece prin același punct doar o dată la fiecare 84 de ani. De-a lungul anilor, această tranziție va implica o serie de schimbări incredibile, de la modul vostru de a gândi la modul de vă îmbrăca, de la interesele voastre la oamenii pe care îi veți întâlni, radicali, revoluționari, într-un mod neașteptat. Trecerea lui Uranus în poziție solară este crucială dacă se întâmplă la maturitate sau la vârsta mijlocie … în acest caz, indică o întorsătură drastică, inevitabilă, mai ales pentru cei cu o discrepanță totală între visele și obiectivele de tinerețe și viața reală actuală. Nu este niciodată prea târziu să vă schimbați, să vă realizați propriile vise, trebuie doar să vă treziți. Și aceasta vă cere Uranus … să vă treziți. Cel mai important este să vă opriți din a mai repeta aceleași greșeli ca și cum ați fi un disc stricat.
Totuși, luațiîn calcul faptul că cei născuți în prima și a doua decadă pot profita de un excelent tranzit al lui Saturn în semnul Capricornului. Datorită acțiunii celor doi lorzi astrali combinați, veți putea da structură și originalitate fiecărei alegeri pe care o puneți în joc. Însă, orice s-ar întâmpla, nu trebuie să amânați schimbarea. Uranus este ca și Marte, nu permite lipsa de acțiune. Dacă adoptați o politică de așteptare, realitatea v-ar putea lua pe neașteptate (ceea ce se ascunde sub cenușă ar putea exploda brusc și să vă copleșească). Cel mai important este să dați direcție energiilor uraniene, o direcție în concordanță cu talentele voastre naturale (Dharma). Cu Uranus și Saturn în aspect bun ați putea aduce schimbări revoluționare vieții voastre într-un mod disciplinat (Saturn în tranzit în casa voastră solară IX favorizează apropierea graduală de o cale spirituală, de creștere personală sau inițiatică). Pe de altă parte, activitățile plictisitoare care nu lasă loc unor experiențe noi nu vă sunt deloc utile în această perioadă. Dacă nu faceți schimbări imediate, următorul tranzit de tip cuadratură din 2021/2021 ar putea fi foarte dificil. Deci, dacă aveți o slujbă pe care nu o doriți, reînnoiți-o, integrând-o cu potențialul care vine din ființa voastră. Nu vă lăsați concediați, ci mai degrabă dați-vă demisia și urmați-vă calea, reînnoiți-vă și găsiți-vă drumul. Același lucru se aplică și în cazul partenerilor, prietenilor sau a situațiilor neprevăzute, evident incompatibile, schimbați-le, nu așteptați ca alții să decidă pentru voi. Învațați această regulă de bază care se aplică tuturor tranzitelor de la Marte până la Pluto: „în cazul în care energiile unei planete nu sunt conduse sau descărcate în scopul atingerii obiectivelor specifice, în concordanță cu natura voastră personală, aceste energii au tendința de a face implozie creând probleme de sănătate“. Deci, luați în calcul că în 2021 Jupiter vă va ajuta, iar din decembrie 2021 regele Olimpului vă va deveni un prieten evident (cu intrarea lui Jupiter în Capricorn pe 2 decembrie 2021). În decembrie 2021, cei născuți în prima decadă vor rămâne extrem de avantajați de tranzitul lui Jupiter; datorită tranzitului simultan cu Uranus, cei care au avut curajul de a-și revoluționa viața se vor confrunta cu o mare recunoaștere, câștiguri și promovări. Odată cu tranzitul lui Jupiter în casa voastră solară VIII, resursele voastre financiare ar putea avea o creștere bruscă. Această perioadă, care are loc doar o dată la 12 ani, poate transforma sectorul câștigurilor salariale în favoarea voastră.

Cariera și banii

In acest an, performanta in cariera va fi la cote maxime. Vei fi influentat de factori externi in domeniul tau. Fii stabil in privinta ambitiilor si obiectivelor tale si lasa incapatanarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului in ceea ce priveste volumul de munca. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfatuiti sa se abtina in a accepta orice proiect in echipa sau in colaborare. Urmatorii ani iti vor aduce multe reusite daca depui toate eforturile necesare in acest an. Spre sfarsitul anului, sunt asteptate rezultate tangibile la nivelul carierei.

Casă, viață personală, familie

Nici în 2021, dar nici în 2021, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, te înțelegi destul de bine cu cei dragi, iar atunci când mai apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului.
În primul trimestru al anului, nu se întrevăd surprize pe acest plan. Ba mai mult, în primele trei luni ale lui 2021, te înțelegi foarte bine cu rudele apropiate ale persoanei iubite, cu toate că părerile voastre nu se întâlnesc în unele puncte esențiale. Caută așadar să cultivi acest gen de înțelegere, în ciuda diferențelor de mentalitate.
În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca atmosfera să se schimbe în raport cu ei. Nivelul de tensiune crește și pot exista momente în care nu mai poți face abstracție de unele lucruri. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine nici în ceea ce privește relația cu propriile rude aflate în străinătate sau stabilite la mare distanță de tine.
În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui iulie, este posibil să se contureze unele pricini de ceartă în raport cu frații, surorile, veii și verișoare. În loc să arunci gaz pe foc, mai bine ai încerca să faci pe împăciuitorul. Dar din septembrie, pare să se liniștească apele între tine și apropiații persoanei iubite.
În următoarele trei luni ale anului, nu se anunță evenimente familiale neplăcute la orizont. Pare că te bucuri de armonie pe acest plan și tolerezi fără prea mari eforturi diferențele de mentalitate dintre tine și cei dragi. Așadar, se poate spune că sărbătorile de iarnă vă surprind apropiați unul de celălalt și doritori să profitați de timpul împreună.
După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, trebuie să îți lași orgoliul deoparte în 2021 și să te apropii de rudele partenerului, chiar dacă nu aveți prea multe lucruri în comun. Fă-o de dragul persoanei iubite la început și apoi vei descoperi singur(ă) că există chestiuni în privința cărora sistemele voastre de referință se suprapun.

Taur: horoscop general pentru 2021

Taurul este unul dintre semnele de pamant, deci de regula privesc lumea dintr-o perspectiva practica si uneori chiar materialista. Persoanele nascute sub acest semn sunt de regula calme, stabile si implinite profund din punct de vedere emotional, in special datorita dominatiei lui Venus. Si ca urmare, evenimentele aduse de Horoscopul lui 2021 se vor reflecta in marea lor majoritate in emotiile lor. Inca din primele cateva luni ale anului 2021, Taurii vor avea o putere mentala foarte mare. Daca vizualizezi orice scop suficient de mult, vei gasi in curand un plan care te va conduce direct la acel scop. Dar asta cere o doza suficienta de perseverenta. Ai grija sa nu-ti neglijezi munca cat timp iti urmaresti scopurile. Ai putea avea probleme financiare. Odata cu incalzirea graduala si cu venirea primaverii, vei incepe sa acorzi din ce in ce mai multa atentie relatiilor. Horoscopul te sfatuieste sa folosesti aceasta perioada pentru a-ti evalua viata amoroasa si pentru a face schimbarile necesare. Daca tu si pertenerul tau v-ati gandit sa va mutati impreuna sau sa incepeti o familie, acum este momentul ideal pentru a face pasii necesari. Fiecare Taur se va bucura cu siguranta de lunile de vara. Viata ta va fi una relativ calma in privinta muncii, care-ti va oferi o multime de oportunitati pentru a merge in vacanta sau pentru a te relaxa in confortul casei tale. Cu toate acestea, trebuie sa ai girja la incapatanarea ta cand te afli in contact cu cei din jur. Este de inteles ca iti place ca lucrurile sa se petreaca asa cum iti doresti, dar nu-i poti forta pe ceilalti sa se intample asa. In a doua jumatate a anului 2021, va merita sa te concentrezi pe dezvoltare personala. Horoscopul iti va fi foarte favorabil si vei avea acces la resurse de energie mentala si fizica inepuizabile. Desigur, le poti folosi pentru studiu si educatie, fiindu-ti de ajutor la serviciu, dar ar putea fi deasemenea util sa-ti imbunatatesti programul zilnic. Chiar daca te vei bucura de o sanatate buna pe parcursul intregului an, stresul excesiv sau obiceiurile rele te-ar putea ameninta. Incearca sa faci sport in mod regulat si sa inlocuiesti de cateva ori pe saptamana mancarurile prajite cu o salata. In curand te vei simti mai sanatos si vei avea o minte mai limpede.

Sănătate și vitalitate

Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în 2021, dar ca în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluezi ca personalitate. În această privință, ți se oferă mai multe oportunități decât în 2021, iar beneficiile pe care le poți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Te poți dezvolta mult în acest an.
În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și prima parte a lui februarie, s-ar putea ca liniștea ta interioară să depindă de armonia astmosferei din cuplu. Așadar, dacă se conturează tensiuni între tine și persoana iubită, starea ta de echilibru emoțional va răspunde la temerile și neliniștile pe care le experimentezi pe acest plan.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în mai și iunie, ai putea să te confrunți cu unele îndoieli în ceea ce privește sistemul tău de valori, principii și credințe. Începi să te întrebi dacă crezul după care te ghidezi te va duce în direcția dorită. Unele evenimente cu impact emoțional puternic te fac să-i aduci unele ajustări considerabile.
În al treilea trimestru al anului, continui aceste căutări interioare. Devii din ce în ce mai conștient(ă) de faptul că trebuie să adopți o viziune matură asupra vieții, care admite nuanțe și alte perspective. Pentru o persoană ca tine care a crezut mereu că nu se va abate de la sistemul său de referință, această realizare este una foarte importantă.
În următoarele trei luni, trebuie să ai grijă de sănătatea ta emoțională și de cea fizică. În octombrie, s-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei și ai o atitudine impulsivă cu privire la cele mai însemnate lucruri. Te aduc însă cu botul pe labe unele chestiuni de cuplu. Partenerul are nevoie de sprijinul tău în a se reface după o afecțiune mai grea.
După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, 2021 vine la pachet cu teste de control care privesc nivelul de evoluție pe care l-ai atins până acum. Supunându-ți unor probe valorile și principiile, îți dai seama mai ușor dacă unele dintre ele nu se mai potrivesc peisajului actual al vieții tale. Oamenii se schimbă, contrar celor spuse.

Horoscop Taur 2021 – muncă

Tranzitul lui Jupiter în semnul Săgetător va avea impact în primul rând pentru cei născuți în a doua și al treia decadă și pentru valorile exprimate de casa solară VIII. Acest aspect, nu numai că va promova un interes reînnoit pentru ocultism, viața de apoi, esoterism și mister, în general, dar vă va inspira pentru a merge dincolo de atașamentul vostru proverbial față de materie, nevoile primitive ale ego-ului și căutarea de securitate într-un mod controlat în mod paradoxal de efemeritate. Deci, în cazul în care există valori concurente în harta voastră natală acest tranzit lung al lui Jupiter în casa VIII se va putea remarca ca foarte important pentru a vă pune noi întrebări. Deci, cu prezența lui Jupiter în tranzit în casa solară VIII, și a tranzitelor contextuale ale lui Saturn în trigon în casa voastră solară IX și a lui Uranus în casa voastră solară I, veți putea în sfârșit să trăiți în prezent, Aici și Acum (singura dimensiune cu adevărat reală: prezentul) și să nu vă îngrijorați în mod inutil cu privire la un trecut care nu mai există sau viitor care nu există încă.
De fapt, pe parcursul anului 2021, tranzitul lui Saturn în semnul prietenos al Capricornului va afecta în principal valorile exprimate de casa voastră solară IX. Datorită acestui tranzit, veți ajunge la o înțelegere completă cu privire la regulile jocului și astfel vă veți adapta, pentru ca acestea să poată fi aplicate imediat în viața socială, profesională și relațională. Tranzitul lui Saturn, la sfârșitul anului 2021, coroborat cu Pluto este decisiv: atât cei născuți în cea de-a doua, cât și cei născuți în cea de-a treia decadă vor putea realiza o metamorfoză individuală reală și anticipa în timp cerințele viitoare ale lui Uranus, care va veni. Moșteniri, investiții imobiliare sau oportunități de venituri mari pentru cei născuți în cea de-a treia decadă spre sfârșitul anului. De asemenea, se va favoriza intrarea în asociații secrete și/sau de putere. În special, puteți da lovitura datorită studiului și experienței directe a unor discipline secrete.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Situația care va fi la locul de muncă în iulie probabil că îți va solicita …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *