Horoscop Scorpion 2021 – dragoste, bani, sănătate

Anul 2021 va aduce multa seninatate si liniste pentru nativii din Scorpion. Vei avea parte de multa distractie, fericire si multe zambete. Iti vei gasi pacea interioara si un sentiment de libertate va predomina in jurul tau. Saturn te va ajuta sa ai o viata linistita si iti va aduce si cateva schimbari radicale in viata, schimbari fara cale de intoarcere. Evenimente neprevazute pot aparea pentru cei din zodia Scorpionului in anul urmator. Infrunta-le cu indrazneala! Horoscop pentru Scorpion pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Astrele sunt destul de indulgente cu tine pe acest plan, semn că în 2021, la fel ca în 2021, nu îți dau prea mult de furcă pe acest plan. Este drept că nu toate se vor ridica la standardele scontate, dar nu ai prea multe motive să îți faci griji că lucrurile vor lua o întorsătură dramatică în acest an. Comunicarea este un aliat de nădejde pentru tine.
În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, ar fi de dorit să nu amesteci prea mult familia de origine în cuplul pe care îl formezi cu partenerul. Unele lucruri mai bine rămân între voi, indiferent de intențiile bune pe care le au apropiații voștri.
În următoarele trei luni ale anului, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, generate cel mai probabil de lipsa încrederii în persoana iubită. În cazul în care ești în căutări încă pe acest plan, se întrevede șansa începerii unei relații din a doua jumătate a lui mai încolo. Pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită, este nevoie de sinceritate.
În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând cu a doua parte a lui august, ar putea apărea iar suprize pe plan sentimental, dar unele dintre ele s-ar putea să nu fie cele mai plăcute. Nu este exclus să aibă o legătură cu banii, cel puțin într-o anumită măsură. Încearcă să nu lași lucrurile să decurgă la voia întâmplării.
În ultimele trei luni ale anului, pare că totul merge în direcția cea bună. Ajungi la o stare de echilibru pe plan sentimental, iar tu și partenerul reușiți să vă reglați unul după celălalt, chiar și dacă decalajul durează de mai multă vreme. Acum este momentul să construiți noi obiceiuri de cuplu sănătoase, care să vă permită să evoluați.
Din câte se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2021 fără provocări prea mari în plan sentimental. Provocarea sa este însă aceea de a rezolva o serie de aspecte de cuplu problematice pe care le-ai lăsat să treneze o perioadă prea lungă de timp. În felul acesta, tu și partenerul nu vă veți mai întâlni cu ele pe viitor.

Scorpion: prognoză astrologică 2021

Dacă anul trecut ați reușit să faceți față, datorită tranzitului lung al lui Jupiter în Scorpion și nu v-ați lăsat copleșiți de propriul ego-ul (cu tranzitele lui Marte în zodia Vărsătorului), în 2021 a venit timpul să culegeți rezultatele. De fapt, pe tot parcursul anului, Jupiter va trece prin casa voastră solară II, cea a banilor; această nouă configurație, care va dura de la 8 noiembrie 2019 până la 2 decembrie 2021, se va dovedi deosebit de favorabilă realizarea de noi câștiguri sau experimentarea unei expansiuni puternice a situației voastre economice. În timp ce în perioada cuprinsă între noiembrie 2019 și ianuarie 2021, tranzitul lui Jupiter afectează numai pe cei născuți în prima decadă, începând cu februarie 2021 valorile primei decade nu vor fi afectate de tranzit, ci vor fi avantajați cei din a doua și a treia decadă, datorită succesiunii mișcărilor retrograde. Datorită acestui tranzit există șanse bune să puteți culege rezultatele muncii efectuate până acum și astfel contul vostru bancar să devină mai substanțial. Aveți grijă, totuși, să nu aveți parte de cealaltă parte a monedei: în timp ce, pe de o parte, cresc veniturile, pe de altă parte cresc și cheltuielile. Pe parcursul anului, va trebui să reduceți dorința de a cheltui, mai ales recurgând la împrumuturi, doar astfel vă puteți proteja de orice perioade mai slabe. În cursul anului 2021, ați putea câștiga o mare victorie la joc sau o competiție; toate activitățile profesionale vor fi foarte norocoase, cu extinderea într-o țară străină sau într-un alt oraș. Gândiți-vă că la sfârșitul anului, pe 2 decembrie, Jupiter va intra (ca să rămână acolo timp de 13 luni) în semnul prietenos al Capricornului. Datorită acestui tranzit, care va afecta inițial numai pe cei născți în prima decadă, sectorul comunicațiilor va fi foarte favorizat, deja influențat de tranzitul actual al lui Saturn.
De fapt, atât a doua cât și a treia decadă (prima decadă a fost deja afectată de tranzitul lui Saturn între sfârșitul anului 2017 și întregul an 2019) vor putea conta în continuare pentru tot anul 2021 pe tranzitul lui Saturn în semnul prietenos al Capricornului, în casa lor solară III, domeniul de experiență dedicat experimentării în comunicare, relațiilor și studiilor medii; datorită acestor treceri, aceștia vor putea da formă, structură și eficiență rezultatelor obținute în 2019 și vor realiza o operațiune de marketing și promovare ale calitățile lor personale. Perioada este, de asemenea, pozitivă pentru participarea la cursuri scurte de formare capabile să vă integreze cunoștințele pentru o anumită activitate. Luați în considerare faptul că, în 2021, acțiunea lui Saturn va fi combinată de mai multe ori cu trecerea formidabilă a lui Pluto, întotdeauna în semnul Capricornului, precum și cu tranzitul Nodului Sud al Lunii. Aceste configurații vor fi deosebit de important pentru karma voastră, astfel încât în cursul anului 2021 puteți încerca să depășiți o veche eroare de comunicare și să transmiteți imaginea și interesele voastre într-un manieră diferită, care să corespundă mai mult cu calitățile voastre naturale, evitând repetarea greșelilor vechi. Dacă faceți acest lucru, veți câștiga farmec, magnetism și eficiență. Perioadă eficace în special pentru cei angajați în domeniul imobiliar: la sfârșitul anului, odată cu conjuncția lui Saturn cu Pluto, va putea avea loc un eveniment de o anumită importanță. Întâlniri karmice cu oameni decisivi pentru imaginea voastră evolutivă în timpul verii (deosebit de semnificativă pentru cei născuți în a doua decadă); probabil acestea vor fi persoane mai în vârstă decât voi, sau cu o dominanță predominant saturniană (Capricorn, Vărsător și Balanță), cu o influență foarte puternică asupra dezvoltării personalității voastre.

Cariera și banii

Scorpionii vor putea sa se aventureze mult mai departe in viata lor profesionala in acest an. Acesta ar fi un moment bun pentru a-ti pune ideile pe hartie si pentru a incepe noi proiecte care par greu de realizat. Indrazneste sa visezi si nu te lasa pacalit de cei din jur. Arata-le colegilor si superiorilor natura ta dedicata. In acest fel, vei putea sa te conectezi cu ei intr-un mod mai empatic. Nu te plange, ci foloseste-ti resursele limitate pentru a avansa. Ai grija sa nu cazi prada prietenilor falsi sau a fraudelor financiare. Vei avea foarte mult timp si multe resurse pentru a dovedi ca ai o atitudine mai pozitiva in acest an. In jurul celei de-a doua jumatati a anului, vor exista intrebari privind urmatorii pasi pe care ii vei face in cariera. Fii constant cu performanta ta pentru ca sfarsitul anului iti va aduce avansari sau mariri de salariu.

Casă, viață personală, familie

Nici în acest an nu se poate spune că familia se numără printre sectoarele de viață care te pun cel mai mult la muncă. Există însă posibilitatea ca relația ta cu unele rude apropiate să nu meargă în direcția potrivită și să fie nevoie să-ți schimbi atitudinea într-o oarecare măsură. Gândește-te ce nu a mers din comportamentul tău de până acum.
În primul trimestru al lui 2021, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea atmosfera de acasă să fie destul de încărcată. Acest lucru se datorează faptului că ai tăi critică ceva la modul în care înțelegi să-ți crești copiii sau tu și partenerul nu reușiți să vă duceți la bun sfârșit planul de a vă mări familia.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în aprilie, tensiunea s-ar putea extinde, incluzând și unele rude apropiate. S-ar putea ca relația ta cu frații, surorile, verii și verișoarele să fie destul de rece în această perioadă. Sau poate că treceți printr-o experiență mai grea. Cert este că, în final, evenimentele de acum vă vor apropia.
În al treilea trimestru al anului, este posibil ca prăpastia dintre tine și rudele apropiate să se mărească dacă nu ați reușit să vă conectați din nou unii la ceilalți în lunile de dinainte. Este clar că s-a rupt ceva și este nevoie de eforturi susținute pe mai multe planuri și din mai multe direcții pentru ca lucrurile să revină pe făgașul normal.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales din decembrie încolo, s-ar putea să simți că astrele îți direcționează atenția în planul familial. Ți se cere să dai dovadă de mai multă maturitate, atât în raport cu familia de origine, cât și în ceea ce o privește pe cea care ți-ai format-o tu. Trebuie să se poată conta pe tine în momentele importante.
Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 este unul în care nativii(ele) acestui semn sunt chemate să strângă rândurile și să redescopere ce altceva îi unește de cei dragi în afară de legătura de sânge. Astrele îi provoacă să stabilească și să mențină un contact stabil, indifferent de circumstanțele pe care viața le creează.

Scorpion: horoscop general pentru 2021

Din cauza influentei puternice a lui Saturn, Horoscopului anului 2021 pentru Scorpion arata precum un roller coaster – urcand si coborand din nou. Persoanele nascute sub acest semn de apa dominat de Marte sunt de obicei diferite, ceea ce inseamna ca printre ele se numara cele mai bune persoane, dar si cele mai enervante. Ceea ce majoritatea are in comun sunt vointa puternica si o idee clara pentru ceea ce-si doresc. Din Ianuarie pana-n Martie 2021, Scorpionii nu se vor simti confortabil in compania nimanui, indiferent ca sunt prieteni, partener si familie, in egala masura. Se intrevad schimbari mari la orizont si odata cu ele, ganduri negative vor iesi la suprafata si te vor enerva chiar si pentru cele mai mici probleme pe care le intampini. In aceasta perioada, evita sa pui bazele unei companii, sa initiezi o investitie sau sa-ti schimbi serviciul. Odata cu sosirea primaverii, situatia incepe sa se imbunatateasca. Toate problemele vor disparea, si ca urmare iti vei simti iarasi mintea limpede. Horoscopul te sfatuieste sa folosesti aceasta perioada pentru crestere personala, mentala si chiar a carierei. Chiar acum, te poti baza total pe intuitie, pentru a obtine maximum din fiecare oportunitate. Vei avea succes in mod special cand vei lucra intr-o echipa, pentru care vei fi un lider natural si capabil. Vara va fi o perioada ideala pentru tine pentru a lucra la relatiile tale, in special la cele romantice. In aceasta perioada, Scorpionul si jumatatea sa draga se vor intelege de minune, fara nici o problema, lucru care le va trezi senzualitatea ce astepta un semnal. Conform horoscopului, nu te asteapta surprize neplacute la serviciu, deci te poti simti liber sa pleci intr-o vacanta romantica daca-ti doresti acest lucru. Toamna si finalul anului 2021 vor fi pline de bucurie in special pentru Scorpionii singuri. Chiar daca este frig afara, o persoana interesanta va intra in viata ta si-ti va incinge atmosfera. Da-ti place de cineva de o perioada lunga de timp, este momentul sa actionezi. De-a lungul intregului an, ai castigat multa forta si perseverenta, si daca le folosesti acum, s-ar putea sa reusesti sa primesti dragostea la care ai vizat mereu.

Sănătate și vitalitate

Este drept că nu o duci rău cu sănătatea și că ești pozitiv(ă) în acest an la fel ca în 2021, dar în acest an, se prefigurează mai multe provocări decât în cel anterior pe acest plan. Ele nu sunt însă foarte seriose și nu îți afectează capacitatea de a-ți duce la îndeplinire angajamentele pe care ți le-ai luat pe alte planuri, personale sau profesionale.
În primul trimestru al anului, astrele par să te lase mai moale. Începi anul cu forțe proaspete și pregătit(ă) mental pentru orice provocare. Ține cont însă de faptul că este foarte important să-ți dozezi energia. Altfel, există riscul să o risipești în mai multe direcții fără să realizezi mare lucru. Caută așadar să dai dovadă de mai multă prudență.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și a doua jumătate a lui iunie, te-ai putea confrunta cu unele dezamăgiri care te fac să-ți privești critic sistemul de referință și să vezi că puteai evita aceste evenimente dacă nu făceai rabat de la unele principii sau erai mai strict(ă) în privința acestora.
În al treilea trimestru al anului, dar mai exact în septembrie, s-ar putea ca manifestarea cea mai frecventă a suprasolicitării la nivel mental să fie durerile de cap. Te-ai mai confruntat cu ele și în trecut, dar în acest an ele s-ar putea înmulți dacă nu încerci să găsești o modalitate de a te descărca de stresul resimțit peste zi.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, ești încă într-o pasă destul de proastă. Încă încerci să-ți dai seama cum ar fi mai bine să manageriezi nervii și grijile, iar oboseala își spune cuvântul. Dar se pare că până în decembrie te repui pe picioare încetul cu încetul și te bucuri de sărbători.
Așa cum reiese din aceste rânduri, zodiac nașterii tale nu se numără nici printre cele greu încercate la acest capitol, dar nici nu ești lăsat(ă) să te plictisești. Anul 2021 este încă unul dintre aceia în care ești chemat(ă) să lucrezi la tine și să dezvolți o atitudine sănătoasă vis-a-vis de acele lucruri pe care nu le poți schimba. Treaba nu s-a terminat.

Horoscop Scorpion 2021 – muncă

Uranus, rebelul, revoluționarul, în cursul anului 2021, începând cu 5 martie, va fi deosebit de influent pentru cei născuți în prima decadă. De fapt, Uranus la 5 martie va intra în semnul Taurului, în casa voastră solară VII, domeniu de experiență dedicat celeilalte fațete a medaliei (celălalt eu, partenerul, soțul, coabitantul sau partenerul de afaceri) pentru a rămâne acolo timp de 7 ani (progresiv toate cele 3 decade vor fi afectate). Luați în calcul faptul că tranzitele uraniene sunt deosebit de semnificative pentru persoanele de vârstă mijlocie și devin critice numai dacă nu sunt canalizate în mod corespunzător. Legăturile puternice, bazate pe întâlnirea sufletelor, nu au într-adevăr nimic înfricoșător, dimpotrivă, pot consolida folosind puterea de tranzit pentru a reînnoi relația, chiar integrând-o cu ceva nou, cu un nou proiect de împărțit împreună. E cu totul altă poveste pentru cei care doar au relații bazate pe obișnuință: este astfel posibil, ca în timpul unei opoziții cu Uranus, să găsiți puterea de a sfârși o relație care nu funcționează bine (chiar și dincolo de orice aparențe), aflându-se în realitate sub cenușa stinsă și obosită, păstrată în viață doar prin dependențe economice sau emoționale. Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă proiectați nemulțumirea personală față de partener; poate că e adevărat, există ceva ce trebuie schimbat dar schimbarea sunteți voi înșivă, în ceea ce privește anumite atitudini, modul imatur de a vă raporta la celalalt sau faptul că nu căutați o integrare adecvată cu celălalt menținându-vă în același timp individualitatea.
Luați întotdeauna în considerare faptul că Uranus, ca toate planetele cu o anumită putere, nu creează probleme atâta timp cât energia sa are posibilitatea de a se exprima liber; în caz contrar, dacă e reprimată, sau nu este canalizată spre o singură direcție, aceasta tinde să explodeze în mod neașteptat, lovind cele mai slabe puncte ale vieții subiectului. Luați în calcul faptul că până în anul 2023 îl veți avea întotdeauna și în mod constant pe Pluto de partea voastră și, din acest motiv, veți avea întotdeauna posibilitatea de a recurge la energii rămase ascunse sub cenușă. Cu Pluto, planeta prietenă ce vă guvernează, puteți apela oricând la magnetismul vostru personal și chiar participa la un curs de NLP, și luând în considerare, de asemenea, tranzitele excelente în casa voastră solară III, ați putea să vă remarcați ca intermediari financiari formidabili, capabili să promoveze o serie de proiecte puternice.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *