Horoscop Sagetator 2021 – dragoste, bani, sănătate

In 2021, Sagetatorii vor pleca la drum cu un nou nivel de energie pe care nu l-au mai avut de ceva timp. Frustarile si supararile pe care le-ai experimentat in ultimii ani dispar acum. Pozitiile planetare sunt favorabile pentru a te simti si a actiona mai bine. Viitorul, desi nu este sigur, arata mai stralucitor, desi in trecut arata mai sumbru. Vei inregistra progrese in toate domeniile vietii tale. Continua cu ceea ce faci deoarece exista lumina la capatul tunelului. Horoscop pentru Sagetator pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Sectorul sentimental și cel social nu se numără printre domeniile de viață care ar trebui să te preocupe prea mult în 2021. În acest an, ca în cel anterior, provocările întâlnite sunt reduse ca număr și intensitate, dar te ajută să îți echilibrezi atitudinea în raport cu prietenii și partenerul, mai ales în contextul unor situații mai dificile.
În primul trimestru al anului, se continuă tendințele ultimelor trei luni ale anului anterior. Nu se întrevăd schimbări dramatice de atmosferă pe plan sentimental sau social, dar s-ar putea să fii mai interesat(ă) să încerci lucruri noi alături de prieteni și persoana iubită. Iată oportunitatea perfectă să pui în practică ceva ce ți-ai dorit de mult.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea să apară unele lipse de sincronizare în plan relațional. Poate că tu și partenerul de viață nu sunteți de acord cu modul în care celălalt decide să-și folosească banii sau care crede că sunt cele mai bune oportunități de investiție pentru voi.
În al treilea trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine pe aceste planuri. Acest lucru se datorează probabil faptului că ajungi la un acord comun cu persoana iubită în privința felului în care se fac cheltuieli în cuplul vostru. În septembrie, s-ar putea să apară o relație pasageră în viața unor nativi(e) care s-au născut în acest semn.
În ultimele trei luni ale anului, este posibil să te distanțezi de unii prieteni. S-ar putea ca acest proces să fie unul natural, datorat probabil unor nepotriviri de caracter dezvoltate cu timpul sau poate descoperi că nu te poți baza pe ei în situații dificile. Caută să vezi dacă mai poți salva ceva. Sărbătorile de iarnă vă pot reapropia.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 te tratează relativ bine pe acest plan. Nu te pune în situații sensibile cu partenerul sau prietenii, prilej numai bun să lucrezi la aspectele care scârțâie și să le consolidezi pe cele care merg bine. Lucrurile evoluează bine pentru tine în plan sentimental, dar și social.

Sagetator: prognoză astrologică 2021

Jupiter, nu numai planeta voastră, dar și stăpânul necontestat al averii, cu influențele sale pe tot parcursul anului 2021, vă va sprijini fiecare acțiune. Sunt aproximativ 12 ani de când Jupiter nu a mai tranzitat în semnul voastră, probabil pe parcursul anului se vor putea realiza reveniri istorice (scenarii din trecut) explicabile atât în ​​2007, cât și în 1995 sau 1983. Pentru cei născuți în a treia decadă acțiunea planetei nu va fi izolată, dar va fi susținută până în luna martie de incredibilul Uranus în semnul Berbecului. Jupiter a început calea actuală în semnul vostru zodiacal deja de la 8 noiembrie 2019. În timp ce între noiembrie 2019 și ianuarie 2021 vor fi influențați mai ales cei născuți în prima decadă, în perioadele succesive, în mod alternativ, funcție de retrogadări, vor fi influențați cei născuți în a doua și a treia decadă până la 2 decembrie 2021, când Jupiter intrând în semnul Capricornului, vă va afecta în mod direct câștigurile. Datorită acestor treceri, dacă ați semănat bine în anii precedenți, veți puteți să culegeți rezultatele și să începeți un nou ciclu plin de oportunități care vă va urma timp de 12 ani. Cu Jupiter în semnul zodiacal, de obicei, astrologia comercială identifică semnul anului, în mod normal așa este, dar nu întotdeauna. Astrologia începuturilor i-a avut ca destinatari naturali pe regi. Astrologul era sfetnicul regelui. Astrologia avea rolul de a ne asigura că putem face cel mai bun lucru în orice situație. Jupiter, trecând prin semnul Săgetătorului și astfel ajungând la domiciliul său, tinde să înalțe caracteristicile planetei și ale semnului. În anul 2021 puteți să vă deschideți conștiința, să vă deschideți către alte culturi, să realizați proiecte de neimaginat până acum; cel mai important lucru este că Centaurul care trăiește în voi va apuca săgeata și cu vârful ei va ajunge cât mai departe posibil. Cu cât mai mulți oameni frecventați, cu cât mai multe țări vizitați, cu atât mai mult vă extindeți cultura și dorința de cunoaștere, cu atât mai mult puteți realiza obiective extraordinare.
Este important să luați în calcul faptul că, în timpul unei vieți medie de 84 de ani, Jupiter revizitează același semn zodiacal de aproximativ 7 ori, și de fiecare dată rezultatul ar trebui măsurat funcție de realizarea potențialului (Dharma), la capacitatea individuală de a profita de experiențele trecute și, astfel, de a nu mai repeta aceleași greșeli (karma). Numai cei care au trecut examenele date de stele pot să realizeze oportunitatea lor magică (Kairos, Timpul de Calitate) și să navigheze pe valul bogăției. Cine face diferența sunteți voi.

Cariera și banii

Perspectivele carierei persoanelor din Sagetator arata mai bine pentru anul 2021. Este una dintre cele mai bune perioade din viata ta pentru a avansa cu incredere in domeniul profesional. Adu-ti creativitatea in prim-plan si ocupa-te de angajamentele profesionale cu usurinta si demnitate. Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, asa ca lasa performantele tale sa vorbeasca in fata superiorilor in aceasta perioada. Succesul vine peste tine in acest an, dar nu te culca pe lauri. Este un moment bun pentru a-ti face mai multe relatii profesionale si a incerca sa faci pace daca exista conflicte. Cu toate acestea, sensibilitatea ta ar putea sa stea in calea dezvoltarii profesionale. Nu te lasa purtat de val si fii gata sa oferi o mana de ajutor celor care au nevoie la locul de munca.

Casă, viață personală, familie

Nativii(ele) acestui semn care au experimentat în 2021 provocări în raport cu copiii și au încercat să le depășească, se află în acest an la adăpost. Au mai rămas însă chestiuni restante în raport cu familia, mai ales cea de origine. Unele lucruri au rămas nespuse și pentru a cultiva armonia în relația cu cei dragi, trebuie să iei taurul de coarne.
În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să-ți fie destul de greu să te înțelegi cu familia. S-ar putea ca diferențele de caracter să fie mai evidente ca niciodată, ceea ce riscă să vă împiedice să treceți peste ele. În felul acesta, vă împotmoliți de ceea ce ar trebui să depășiți.
În următoarele trei luni ale anului, dar în special în a doua jumătate a lui aprilie, mai și iunie, este riscul ca viața de familie să se amestece într-un fel sau altul cu banii, iar ceea ce rezultă nu este tocmai pe placul tău. Poate fi vorba de un împrumut solicitat sau oferit unei rude, fapt care duce la apariția unor probleme pe care nu ți le doreai.
În al treilea trimestru al anului, toate par să meargă bine pe acest plan. Atmosfera din familia de origine și cea pe care ți-ai format-o tu este liniștită și timpul petrecut alături de cei dragi este unul pe care îl apreciezi cum se cuvine și care te umple de energie. Încearcă să cultivi acest gen de relaționare echilibrată cu rudele apropiate.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie și noiembrie, s-ar putea să te confrunți cu unele provocări în relația cu copiii. Comportamentul lor îți amintește de tendințele intempestive și vulcanice de anul trecut, dar de data aceasta trebuie să faci ceva încă din primul moment. Cu cât lași mai mult lucrurile în voia lor, cu atât mai rău.
Din câte se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2021 nu îți așterne în cale obstacole prea mari, dar îți dă de rezolva unele probleme destul de sensibile, iar cu unele dintre ele s-ar putea să te mai fi întâlnit. Vestea bună este că știi și ce a funcționat și ce nu a mers în trecut atunci când ai avut de-a face cu situații similare.

Sagetator: horoscop general pentru 2021

Horoscopul anului 2021 pentru fiecare Săgetător va fi o reflectare a naturii lor active si independente. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Jupiter, sunt de regula considerate pacifiste si optimiste. Ei cred ca viitorul le poate aduce doar succes. De aceea, dezamagirile ii pot soca atat de tare incat incep sa fie rautaciosi si foarte impulsivi, ceea ce de regula conduce la si mai multe greseli. Practic fiecare Săgetător va avea trairi inconstante la inceputul anului 2021, ceea ce se va reflecta in relatiile cu partenerii lor. Tinzi sa-ti urmezi mai degraba inima decat mintea, deci nu vei fi strain de multe intalniri diferite si despartiri amare. Incearca sa-ti infranezi un pic pornirile in aceasta perioada, pentru a nu regreta mai tarziu unele decizii pripite. Nu te poti rani doar pe tine, dar si pe oamenii din jurul tau. Daca esti obosit de schimbarile comportamentale rapide prin care treci, vei primi cu siguranta primavara cu bratele deschise. Horoscopul iti va aduce in cale atat de multe experiente si activitati diferite, incat nu-ti va mai ramane timp pentru a te prosti. Săgetătorul isi va folosi stilul de viata activ pentru a dezvolta relatii cu familia si prietenii. Sunt ideale calatoriile diverse pentru experiente culturale si in natura, indiferent ca sunt facute cu masina, pe bicicleta, sau pe jos. Lunile de vara iti vor aduce o multitudine de intrebari legate de viitor, in special cu privire la cariera. Chiar daca nu esti obisnuit cu planificarea si preferi sa traiesti clipa, acum este momentul sa-ti regandesti pozitia si sa-ti clarifici planurile si obiectivele pentru urmatorii ani. Daca locul de munca actual nu ti se potriveste, horoscopul te sfatuieste sa incepi sa-ti cauti o alta pozitie, care te va face mai fericit. Din toamna si pana la sfarsitul anului 2021, Săgetătorul poate privi inainte catre o multitudine de oportunitati in cariera. Daca ai asteptat o perioada lunga de timp pentru a lucra undeva in strainatate, este foarte posibil ca stelele sa te asculte. Cu toate acestea, nu te lasa luat de val doar pentru munca si fa-ti timp si pentru familie si partener. Daca crezi ca ai prea multe pe cap, incearca sa le implici in unele dintre activitatile tale, cum ar fi sportul.

Sănătate și vitalitate

Spre deosebire de anul trecut, când acest sector de viață ți-a adus cele mai mari provocări, în 2021 nu ai motive reale să-ți faci griji în legătură cu nivelul tău de energie și cu tonusul mental de care vei avea parte. În cea mai mare parte a acestui an, te bucuri de optimismu-ți caracteristic și privești cu multă speranță către viitor.
În primul trimestru al anului, s-ar putea să fii mai puțin activ(ă) decât de obicei. Cheful de mișcare îți vine în puseuri, dar pentru o persoană ca tine care este, de regulă, foarte dinamică, s-ar putea ca exercițiul fizic pe care îl faci să nu fie suficient și să-ți afecteze stilul de viață. Caută să-ți regăsești pasiunea pentru sport.
În următoarele trei luni ale anului, se remarcă aceeași lipsă de activitate fizică. Dacă crezi că există un motiv serios pentru care nu mai faci la fel de multă mișcare ca de obicei, poate ar fi cazul să apelezi la un control specializat. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre un burnout care se manifestă prin evitarea exercițiului.
În al treilea trimestru al anului, se întrevede o îmbunătățire din acest punct de vedere. Reușești să te motivezi și să îți redescoperi pasiunea pentru îndeletniciri care te pun în mișcare. Dar în prima prima jumătate a lui iulie, va trebui să te ocupi mai îndeaproape de echilibrul tău interior. Meditația și introspecția îți pot fi aliați de nădejde.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui octombrie, s-ar putea să se contureze unele temeri cu privire la viitor. Un proiect care nu merge cum te-ai așteptat sau faptul că nu ai reușit să materializezi o idee de afaceri îți alimentează teama că nu te vei bucura de stabilitatea dorită pe termen lung. Nu te descuraja.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 nu vine la pachet cu încercări prea mari, iar provocările care se manifestă pe parcursul său pot fi cu ușurință depășite dacă apelezi la voință și automotivație. În mod normal, ele îți vin natural, dacă te stimulează un obiectiv, dar de data aceasta trebuie să le cauți în interior.

Horoscop Sagetator 2021 – muncă

Cei născuți în decada a treia, până în martie, vor fi ajutați de Uranus, în tranzit în casa lor solară V, domeniu de experientă ce vizează mai ales Erosul și creativitatea; cu acest tranzit puteți asista fiecare dintre acțiunile voastre prin adăugarea de noi elemente, cu adevărat creative, capabile să uimească pe cei din jurul vostru. Indiferent cât de riscant este un proiect, este important să fie în concordanță cu potențialul și cu natura voastră reală. În anul 2021 aveți ocazia să realizați Dharma, ființa voastră, scopul vostru. Dacă faceți așa, universul va avea tendința de a vă recompensa pentru ceea ce meritați de fapt. În caz contrar, dacă nu vă urmați talentul, ci mai degrabă Ego-ul, veți putea obține numai succese iluzorii. În acest caz, e riscant în special pentru cei născuți în cea de-a doua decadă, care influențați de Neptun, ar putea ajunge la deziluzii. În mod logic, totul depinde, ca întotdeauna, de nivelul real de conștientizare atins de subiect. Chiar și cu Neptun unghiular se pot realiza lucruri mari, poate chiar și mai mari, dar este important ca subiectul să fie capabil să mențină o anumită conexiune cu realitatea: „picioarele pe pământ și ochii spre cer“. În ceea ce privește alimentația, este recomandabil să se procedeze oricum cu precauție și moderație, cu Jupiter tranzitând în semn, există tendința să se câștige în greutate și ca urmare a unei retenții mai mari de lichide.
În cursul anului 2021 tranzitul lui Saturn în Capricorn, în casa voastră solară II, va afecta în special pe cei născuți în a doua și a treia decadă (prima decadă a fost deja afectată de trecerea de la sfârșitul anului 2019). Acest tranzit va dura până în 2021 și va afecta în primul rând situațiile exprimate de casa voastră solară II: domeniul astrologic ce vizează sectorul veniturilor, câștigurilor și finanțelor. Probabil că în cursul anului 2021 va trebui să restabiliți o anumită ordine pentru a vă gestiona atât finanțele, cât și activitățile. Conjuncția lui Saturn cu tranzitul lung al lui Pluto de la sfârșitul anului este semnificativă. Cei născuți între a doua și a treia decadă vor putea face o investitie imobiliară importantă sau vor putea primi o moștenire.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *