Horoscop Rac 2021 – dragoste, bani, sănătate

Nativii din zodia Racului vor intampina anul 2021 cu un nou nivel de optimism si pozitivitate. Vei avea parte de mult noroc in aceste luni. Nivelul tau de incredere va creste si vei avea parte de multa armonie in jurul tau pe tot parcursul anului. Planetele Saturn si Jupiter iti vor aduce multe oportunitati de dezvoltare in aceasta perioada. Dezvoltarea si progresul nu vor veni toate deodata. Cu toate acestea, asteptarile tale vor fi indeplinite pe masura ce va trece anul. Horoscop pentru Rac pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul trecut cele două domenii de viață par să nu-ți fi dat prea multe bătăi de cap, dar au avut grijă să prefigureze faptul că în 2021, va trebui să acorzi mai multă atenție planului social și celui sentimental. Provocările cu care te vei întâlni nu te vor încerca prea greu, dar va trebui să faci unele schimbări importante în aceste sectoare de viață.
În primul trimestru al acestui an, s-ar putea să apară unele transformări neașteptate în viața ta socială. Ele se datorează faptului că unele relații de prietenii nu sunt chiar atât de stabile pe cât te-ai fi așteptat. Ai fi mizat că anumite persoane nu îți vor demonstra niciodată faptul că sunt prezențe trecătoare în viața ta, dar realitatea îți arată altceva.
În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca aspectul financiar să aibă o influență destul de mare asupra relației de cuplu. Modul în care partenerul sau tu înțelegeți să vă gestionați bugetul și efectul acestuia asupra relației voastre s-ar putea să fie mai puternic decât te-ai fi așteptat. Căutați să ajungeți la un acord în această privință.
În al treilea trimestru al anului, se continuă provocările în viața sentimentală. Îți dai seama că problemele au rădăcini mai adânci decât ai crezut la început. Tu sau persoana iubită aveți tendința să ascundeți anumite lucruri sau să vă feriți să le spuneți celui drag de teama reacției sale. Amintește-ți că nu dai niciodată greș cu adevărul.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, se dorește ca tu și partenerul să vă armonizați atitudinile în planul casnic și în familie. Părerile diferite despre cum se conduce o gospodărie sau cum se gestionează problemele domestice vă poate împiedica să faceți front comun atunci când situația o cere. Trebuie să formați o echipă.
După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2021 în care trebuie să lucrezi serios la relația de cuplu. Tu și persoana iubită sunteți deficitari la unele aspecte și trebuie să știți cu claritate cum și-ar dori celălalt să acționați în anumite circumstanțe și care sunt nevoile sale. În felul acesta, veți forma un cuplu de durată.

Rac: prognoză astrologică 2021

Pe de altă parte, Saturn, domnul Dharmei (legea divină îndreptată spre realizarea deplină a propriului potențialului său și a propriei ființe) și „Lordul Karmei” (legea cauzei și a efectului, lege prin care individul inconștient este prins în repetarea continuă și constantă a acelorași greșeli) va continua să tranziteze în Capricorn, semnul zodiacal corespunzător casei voastre solare VII, câmp de experientă dedicat celeilalte laturi a monedei voastre (partea întunecată, partenerul vostru, soțul, coabitantul sau asociatul de afaceri).
Luați în considerare faptul că Saturn va tranzita în semnul Capricornului până la 17 decembrie 2021 (cu excepția unui scurt salt înainte în Vărsător de la 21 martie 2021 până la 2 iulie 2021). Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în 2019, trecerea planetei în cursul anului 2021 afectează aproape exclusiv pe cei născuți în a doua decadă și parte din a treia (prima decadă nu va mai fi afectată de trecerea lui Saturn în opoziție pe poziția sa solară pentru următorii 30 de ani). Odată cu revenirea lui Saturn în semnul Capricornului, se completează sau se redefinesc cu noi obiective situațiile apărute în ultima trecere a lui Saturn în semnul vostru zodiacal (care a avut loc între 2003 și 2005). Deci, dacă ați trecut deja printr-o experiență între anii 1988 și 1991, o puteti valorifica pentru vârsta actuală, dar numai în cheie analogică, situația generală astrală este diferită și, mai presus de toate, voi sunteți diferiți atât ca vârstă cât și ca nivel de conștientizare (sau ați evoluat sau v-ați predat laturii voastre întunecate).

Cariera și banii

Persoanele din zodia Racului vor observa schimbari mari in zona carierei in acest an. Vei fi foarte ocupat pe tot parcursul anului. Uneori, s-ar putea ca lucrurile sa iti scape de sub control si s-ar putea sa fii prins in conflicte. Incearca sa obtii un echilibru in relatia cu superiorii si colegii in aceasta perioada. Daca vrei sa faci ceva schimbari, cum ar fi relocarea sau sa ceri o promovare la job, atunci acesta ar fi momentul potrivit. Priveste imaginea de ansamblu atunci cand vine vorba de cariera. Pana in ultimul trimestru al anului, timpul iti va fi favorabil pentru a-ti descoperi noi competente legate de zona ta de interes. Vei cunoaste oameni noi iar cercul tau social va creste spre sfarsitul anului.

Casă, viață personală, familie

În 2021, la fel ca în 2021, nu se poate spune că treci prin situații dificile pe acest plan. În cea mai mare parte a timpului, te înțelegi de minune cu toți cei dragi și ai parte de momente de calitate alături de ei. Este drept că mai pot interveni conflicte, dar caută să nu le exagerezi proporțiile. În caz contrar, se poate ajunge mult prea departe.
În primul trimestru al anului, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, caută să nu nu exagerezi potențialul de tensiuni între tine și rudele partenerului. Dacă tu și persoana iubită întâmpinați probleme, ideal ar fi să nu îi implicați pe părinți sau alți apropiați în treburile voastre.
În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca lucrurile să meargă destul de bine între tine și cei dragi. Te înțelegi bine atât cu familia de origine, cât și cu partenerul și copiii sau rudele persoanei iubite. Atâta timp cât dai dovadă de toleranță pe acest plan, eventualele diferențe de mentalitate dintre voi nu vor părea chiar atât de mari.
În al treilea trimestru al anului, s-ar putea să resimți o oarecare tensiune între tine și cei dragi. S-ar putea să nu fie vorba de ceva serios sau ceva care se manifestă prea des, dar este evident că în subternaul relației voastre clocotesc unele nemulțumiri și supărări. Ideal ar fi să discutați despre ele pentru a nu ajunge la suprafață.
În ultimele trei luni ale anului, ar putea apărea unele probleme în familia ta și a partenerului. S-ar putea să fie vorba de niște situații mai dificile cu copiii care vă provoacă să schimbați ceva la stilul vostru de parenting. Nu lăsați lucrurile să meargă într-o direcție sau alta fără să interveniți la timp. Altfel, vor merge în mai rău.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 nu îți aduce mai surprize pe acest plan, dar te provoacă să schimbi câte ceva în acele domenii ale vieții de familie care nu au mers în direcția potrivită. Caută să vezi ce anume funcționează defectuos și propune-le celor dragi să lucrați la acele aspecte pe parcursul anului.

Rac: horoscop general pentru 2021

Horoscopul anului 2021 pentru Rac va semana un pic cu un rolelr coaster. Persoanele nascute sub acest semn al apei dominat de Luna sunt cu adevarat foarte sensibile, deci vor resimti totul foarte intens. Familia este foarte importanta pentru ei si prezenta familiei ii face sa se simta cel mai bine. Incearca sa-i ajute pe cei iubiti de fiecare data cand pot, dar uneori, actiunile lor pot fi chair nemiloase. De-a lungul anului 2021, Racii vor simti influenta lui Saturn, care din pacate va fi mai mult negativa in primele luni. Te va face sa simti ca nimic de ceea ce faci nu are nici un sens, deci poti sa cazi cu usurinta prada depresiei. Incearca sa gasesti activitati care sa te mentina bine dispus si distras. Horoscopul te sfatuieste sa-ti alegi diverse tipuri de exercitii, cum ar fi yoga, ridicarea de greutati sau exercitii calistenice. De la inceputul lunii Martie, dispozitia ta incepe sa fie mai buna si, ca Rac, ar fi cel mai bine pentru tine sa folosesti acesti timp pentru a-ti intari legaturile cu familia si cu partenerul. Se incalzeste afara, asa ca scoate-ti bicicleta sau urca in masina pentru a merge intr-o calatorie impreuna. Nu te asteapta neplaceri la serviciu, deci te poti relaxa si bucura de momentele pe care le petreci impreuna cu cei dragi. Pe parcursul verii, Racii vor cauta companie, deci isi vor petrece cea mai mare parte a timpului cu prietenii lor. Cu toate acestea, conform horoscopului, se pare ca si dragostea pluteste in aer. Poate ca vei avea in sfarsit curajul sa-ti exprimi sentimentele, chiar si cu pretul ca ele sa nu-ti fie intoarse. In privinta relatiilor, sexualitatea si pasiunea se trezesc acum, deci vei fi mai atras mai mult decat inainte de jumatatea ta draga. Nu-ti fie teama sa renunti la stereotipuri, pentru a te bucura de o vancanta romantica in doi. Ultimele luni ale acestui an te vor atrage in valtoarea serviciului, pentru care nu ai acordat foarte multa atentie de-a lungul anului 2021. Capacitatea ta mentala ajunge acum la cote maxime, si datorita acestui lucru, poti munci, poti rezolva probleme si poti extrage noi informatii aproape fara efort. Cu toate acestea, nu exagera cu orele suplimentare si schimburi in plus, mai ales daca asta inseamna sa-ti neglijezi familia. Va va parea rau pentru asta, atat tie, cat si celor dragi.

Sănătate și vitalitate

Anul 2021 nu-ți pregătești același gen de provocări cu care te-ai confruntat în 2021. Nivelul tău de energie nu mai este la mâna astrelor, dar capacitatea ta de a face față diverselor presiuni din acest an pare a fi nițel afectată. Descoperi în tine puteri latente de care nu te credeai în stare și afli că ești mult mai puternic(ă) decât ai fi crezut.
În primele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, unele evenimente importante schimbă ceva la felul în care privești lumea. Aceste transformări vin, în primă fază, sub forma unor dezamăgiri, dar îți dai seama încetul cu încetul că erau niște alarme de trezire mai mult decât necesare.
În al doilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și în iunie, manifești unele ezitări. Ies la suprafață unele temeri, ești mai puțin încrezător(oare) în forțele proprii, anumite evenimente din cuplu îți testează rezistența armoniei conjugale. În cele din urmă, îți regăsești forța, dar nu fără să traversezi ape învolburate.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui iulie, lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Simți că recapeți ușor-ușor controlul asupra modului în care evoluează planurile tale, ceea ce te motivează și îți oferă mai multă siguranță de sine. Ai învățat multe din lunile anterioare și ești pe calea cea bună.
Ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din decembrie încolo, te desprinzi treptat de unele atașamente care nu ți-au făcut bine sau chiar te-au împiedicat să evoluezi în direcția potrivită. Dai primele semne că te-ai decis în sfârșit să iei distanță de la unii oameni la care ții, dar a căror influență nu era cea mai bună pentru tine.
După cum se poate deduce din rândurile acestea, anul 2021 aduce schimbări necesare în viața ta. Îți demonstrează că unele lucruri ar trebui lăsate în trecut pentru ca viitorul să fie unul demn de eforturile tale. Te desparți de oameni, lucruri și situații care nu mai rezonează cu tine și descoperi că ai forța necesară să rupi aceste legături toxice.

Horoscop Rac 2021 – muncă

Fără a modifica ceva din cele menționate anterior, în timpul anului 2021, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă scoateți din cap orice prejudecată sau orice anxietate inerente celebrului „Saturn în opoziție“. Nu este absolut deloc așa, voi faceți diferența. Saturn vă ajută să scăpați de lucrurile inutile, atunci când sunteți aliniați cu voi înșivă. Altfel, acționează și vă îndeamnă să o faceți cât mai curând posibil, și astfel veți reîncepe să vă trăiți propria viață. În caz contrar, pedepsește pentru că sunteți complet în afara căii proprii și insistați să repetați mereu aceleași greșeli fără a învăța nimic din experiențele trecute. Așadar evitați în toate modurile  atitudinea greșită de a alimenta convingeri limitative; riscați să ajungeți la așa-numitul „colaps cuantic“, în care caz fiecare critică tinde să se autoamplifice într-un sistem închis de elemente reflectorizante reciproce.
Luați în considerare faptul că Saturn în opoziție, în conformitate cu mecanismul de polaritate (Capricorn pentru voi reprezintă cealaltă latură a monedei), va tensiona înseși fundamentele identității voastre. Deci, dacă sunteți cu adevărat cei care sunteți, dacă capul și inima vă sunt perfect aliniate, dacă obiectivele voastre sunt în concordanță cu ceea ce gândiți la nivel profund, dacă sunteți mereu voi înșivă, fie la locul de muncă, fie în familie și cu partenerul vostru …. Pe scurt, dacă sunteți voi înșivă. Perfect! Profitați de acest tranzit pentru o integrare ulterioară, deschizându-vă către fiecare parte a identității voastre, completându-vă prin limbajul polarității, poate chiar prin relația dintre două persoane (tranzitul are loc în casa voastră solară VII, câmpul astrologic al căsătoriei sau al interacțiunii strânse cu celălalt). Folosiți acest tranzit pentru a finaliza sau a îmbunătăți toate situațiile care au început acum circa 14 ani, eliberându-vă de tot ceea ce nu vă aparține.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *