Horoscop Pesti 2021 – dragoste, bani, sănătate

Persoanele din zodia Pesti vor intra intr-o faza importanta a vietii lor in acest an. Unele din dorintele sau ambitiile tale arzatoare vor prinde contur in 2021. Planetele te vor ajuta sa faci anumite schimbari radicale in stilul tau de viata, in cariera si in viata personala. Canalizeaza-ti energia in mod corespunzator pentru a obtine cele mai bune recompense in viata ta din acest an. Nu lasa emotiile sa te copleseasca, ci lasa creativitatea si alte calitati personale sa vorbeasca de la sine. Horoscop pentru Pesti pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

A doua jumătate a anului trecut a preconizat faptul că în 2021 te vei întâlni cu unele provocări în plan social. Ele se reliefează în acest an și te cheamă să faci unele schimbări în acest sector. Nu toate dintre ele vor fi plăcute, mai ales dacă eși reticent(ă) în a le face loc în viața ta. Caută să te deschizi noului, orice ar implica el.
În primul trimestru al anului, lucrurile rămân în starea în care erau în a doua parte a lui 2021. Este posibil însă ca pe finalul lunii martie să apară primele semne că apuci pe o pantă descendentă în plan social. Persoanele în care ai investit încredere și timp încep să își dea arama pe față. Construiește-ți o strategie pentru lunile ce vor urma.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales de la finele primei decade a lui mai încolo, s-ar putea să te distanțezi încetul cu încetul de unele figuri importante din peisajul tău actual. Descoperi poate că ți-au ascuns anumite lucruri sau că ți-ai făcut o părere prea bună despre ele. Lasă loc să intre persoane care te merită în viața ta.
În al treilea trimestru al anului, continuă procesul mai riguros de selecție în plan social. Mai mult, în prima jumătate a lui iulie, s-ar putea să te confrunți și cu unele situații mai neplăcute în plan sentimental. Trecând concomitent prin aceste încercări, îți dai seama ce anume cauți cu adevărat într-un prieten și un partener. Ești pe direcția cea bună.
În ultimele trei luni ale anului, se întrevede o perioadă de calm pe aceste planuri. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) să realizeze că au nevoie de mai mult timp pentru ei/ele înșiși(sele) înainte de a se aventura în alte relații, sentimentale sau de prietenie. Meditația și introspecția din perioada sărbătorilor de iarnă le va prinde foarte bine.
După cum se poate observa din rândurile anterioare, anul 2021 este unul edificator pentru tine. Întrebări și presupuneri fără răspuns își găsesc acum rezolvarea și te ajută să îți setezi o direcție mai clară pentru această decadă a anilor 2000. S-ar putea ca unele despărțiri să fie dureroase, dar timpul îți va demonstra că au fost necesare.

Pesti: prognoză astrologică 2021

2021 arată ca un an foarte dinamic. Pe tot parcursul anului veți fi solicitat de împingerea hipertrofică a lui Jupiter în Săgetător în tranzit în casa voastră solară X, câmp de experiență dedicat realizării obiectivelor. Datorită presiunii puternice a acestui tranzit, dacă există un lucru pe care nu îl veți face niciodată, va fi să stabiliți limite. În decursul anului, a doua și a treia decadă vor fi mai mult influențate, de fapt prima decadă va primi cele mai mari influențe între 8 noiembrie 2019 și ianuarie 2021. Mulțumită lui Jupiter în tranzit în casa voastră solară X, în sectorul carieră și poziție socială, veți face totul pentru a obține ceea ce vă doriți mai mult. Pe parcursul anului veți avea o multime de posibilități de a vă atinge obiectivele, dar cel mai important lucru este să nu vă lăsați conduși de ego sau și mai rău de  de frustrările copilăroase, ci să țintiți drept către realizarea voastră naturală. De fapt, în timp ce în primul caz nu veți face decât să vă îngreuiați karma, repetând întotdeauna aceleași greșeli, în cel de-al doilea caz, vă veți împlini dharma voastră, acesta este motivul pentru care v-ați născut. Cu toate acestea, luați în calcul că în cursul anului 2021 orice realizare veți obține, o veți simți întotdeauna prea strânmtă, pentru că veți dori întotdeauna să aveți mai mult (Jupiter unghiular). Dar dacă doriți să obțineți maximum, în mod paradoxal, va trebui să învățați să fiți mulțumiți: ceea ce este excelent poate fi cel mai mare dușman al binelui. Mai mult, cu Jupiter în cuadratură, este foarte ușor să faceți erori de evaluare (mai ales dacă sunteți în a doua decadă și sunteți și sub influența lui Neptun). Deci, luați în considerare faptul că Jupiter, la sfârșitul anului 2021, va începe o nouă cale, deosebit de benefică pentru realizarea proiectelor voastre mai mari. În decembrie 2021, cei născuți în prima decadă vor primi cele mai importante influențe.
Luați în calcul faptul că pe parcursul lui 2021, Saturn, domnul al timpului, protector atât al Dharmei cât și al Karmei, va continua să fie prietenul vostru, tranzitând prin semnul Capricornului în casa voastră solară XI, domeniul experienței dedicate realizării sociale, dar și marilor proiecte. În timp ce în 2019, cei din prima decadă au fost influențați cel mai mult de tranzitul lui Saturn, în cursul anului 2021 vor fi cei din a doua și a treia decadă. În special, aceștia din urmă vor fi cei care, la sfârșitul anului, vor beneficia de conjuncția importantă a lui Saturn cu Pluto și vor realiza astfel ceva cu adevărat important. Persoanele conștiente, constante, hotărâte în realizarea calităților lor, vor fi cu siguranță răsplătite.

Cariera și banii

Anul acesta va necesita un angajament mare si multa munca din partea Pestilor, daca vor sa exceleze in viata profesionala. Dupa primul trimestru, eforturile tale vor da roade. Nu iti diversifica activitatile profesionale in acest an. Concentreaza-te pe un proiect sau doua si canalizeaza-ti energia spre a le duce la bun sfarsit. Entuziasmul tau va fi excelent pentru a obtine realizarile profesionale dorite in acest an, cum ar fi promovarile, calatoriile in strainatate etc. Spre jumatatea anului, s-ar putea sa fie necesara o schimbare de curs pentru unele persoane din aceasta zodie. Nu fi impulsiv, fa pasi mici dar indrazneti astfel incat sa nu faci greseli si sa nu regreti mai tarziu.

Casă, viață personală, familie

Nu te numeri printre zodiile greu încercate de astre în acest an. Ba mai mult, ceea ce îți pregătesc ele în acest an sunt perioade scurte în care orgoliile depășesc proporțiile normale și apoi revin la dimensiuni controlabile. Nu-ți face așadar griji că pierzi controlul și că riști să produci daune considerabile relației pe care o ai cu cei dragi.
În primul trimestru al anului, lucrurile par să se deruleze fără prea multe surprize pe acest plan. Pare că reușești să controlezi bine eventualele diferențe de caracter dintre tine și cei dragi, iar efectul lor asupra modului în care relaționați este minim. Se observă un nivel ridicat de maturitate din partea tuturor și se vede că vă pasă unul de celălalt.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui aprilie și în iunie, s-ar putea să îți fie mai greu decât de obicei să comunici cu acei membrii ai familiei cu care nu prea ai lucruri în comun. Sistemele voastre de referință sunt destul de diferite, iar faptul că nu reușiți să descoperiți prea multe puncte comune își spune cuvântul.
În al treilea trimestru al anului, frații, surorile, verii și verișoarele de care ești mai apropiat(ă) s-ar putea să te suprindă cu unele reacții destul de convulsive cu care nu ești obișnuit(ă). Unele evenimente din această perioadă te fac să-ți dorești să găsești un sprijin în persoana lor, dar felul în care se comportă nu îți creează un sentiment de siguranță.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca diferențele de statut social dintre tine și rudele partenerului sau apropiații tăi stabiliți peste hotare sau la mare distanță să conducă la o distanțare. Experiențele voastre se schimbă, viețile voastre iau direcții diferite și trebuie să faceți eforturi pentru a vă regăsi.
După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2021 în care ești chemat(ă) să te reconectezi cu cei dragi pe alte frecvențe. Ați evoluat pe paliere diferite și în ritmuri care nu sunt neapărat compatibile, dar cu toate acestea, vă puteți racorda pe aceeași vibrație dacă există disponibilitate din ambele direcții. Trebuie să vreți.

Pesti: horoscop general pentru 2021

Pentru Pești, Horoscopul anului 2021 va oferi multe oportunitati care-ti vor imbunatati considerabil intuitia. Persoanele nascute sub acest semn de apa, guvernat de Jupiter si Neptun, sunt de regula destul de indecise, chiar si in legatura cu lucruri marunte. Ca urmare, anul 2021 poate reprezenta o perioada importanta pentru ei, pentru ca vor avea posibilitatea sa lucreze din greu pentru imbunatatirea acestei slabiciuni. Din Ianuarie pana in Martie, Peștii se vor bucura de un val semnificativ de creativitate adus de Neptun in Vărsător. Poate fi folositor nu doar cand desfasoara activitati de placere si pentru intretinerea casei, dar si la serviciu. In particular, te vei descurca foarte bine la lucrul in echipa, unde va fi apreciata gandirea ta practica. Relatiile romantice vor fi in general linistite si stabile in aceasta perioada a anului. Odata cu venirea primaverii, va trebui sa parasesti lumea fantastica si sa revii la realitate. Horoscopul iti poate aduce-n cale unele probleme financiare neasteptate, care vor necesita sa lucrezi din greu si poate chiar peste program. Rasplata perfecta pentru tine acum va fi reprezentata de relatii armonioase, in special cu familia si prietenii. In privinta iubirii, Peștii pot intampina mici schimbari cauzate de pozitia lui Uranus in Taur. Cu toate acestea, nu exista nici o problema care sa nu poata fi rezolvata prin comunicare deschisa si sincera. Vara anului 2021 nu va reprezenta cea mai fericita perioada pentru Pești. Din cauza influentei lui Saturn in Pești, vei fi extrem de sensibil, asa ca si cea mai mica problema va fi suficienta pentru a te darama, ca pe un castel de carti de joc. Trebuie cel putin sa-ti mentii dispozitia ceva mai echilibrata atunci cand te concentrezi pe activitati fizice variate, in special alergatul sau mersul pe jos. Incearca sa-ti implici si partenerul in aceste activitati, poate prin organizarea unei vacante active pentru doi. Over the last few months of this year, your horoscope will probably bring you several job opportunities. If you feel that your career should take a different direction, you could really turn the situation around. Into the life of singles, stars will probably bring an interesting individual who will definitely catch their eye. When you show them your true self, it is quite possible for this short-term acquaintance to turn into a serious relationship. Pe parcursul acestor ultime cateva luni ale anului, horoscopul iti va aduce probabil cateva oportunitati de angajare. Daca simti ca ar trebui sa ai o schimbare in cariera, chiar poti schimba lucrurile. In viata celor singuri, stelele vor aduce probabil o persoana care sa le atraga cu siguranta privirea. Cand le arati cine esti cu adevarat, este foarte posibil ca aceasta cunostinta pe termen scurt sa se transforme intr-o relatie serioasa.

Sănătate și vitalitate

Nici în 2021 nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Ce-i drept, mai apar momente de neîncredere, slăbiciune sau neplăceri de ordin medical, dar nu sunt majore și nu te afectează pe termen lung. În plus, s-ar putea ca marile provocări pe acest plan să apară abia la finalul anului 2021, poat chiar la începutul celui care urmează.
În primul trimestru al anului, nu se prefigurează aspecte astrale care să-ți dea bătăi de cap, la propriu sau la figurat. Există însă posibilitate ca, la finele lunii martie, să resimți primele semne că îți dau târcoale mai ceva ca de obicei unele temeri și frustrări pricinuite de episoade mai puțin plăcute din trecut. Nu este nimic serios însă.
În următoarele trei luni, le simți mai puternic decât de obicei apăsarea, dar dai dovadă de forța necesară pentru a le ține la distanță, mai ales atunci când vine vorba să iei unele decizii referitoare la viitor. Nu ai motive reale să crezi că istoria s-ar putea repeta, deci caută să privești cu optimism către ceea ce te așteaptă în ziua de mâine.
În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând din iulie, s-ar putea să se contureze unele angoase cu privire la modul în care te vezi în viitor. Poate că ai făcut unele investiții substanțiale sau ai luat unele decizii importante și ți-e teamă că poate nu ai făcut cea mai bună alegere. Hotărârile care dor sunt de obicei unele înțelepte.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, trebuie să acorzi mai multă atenție relației de cuplu. S-ar putea ca legătura cu partenerul să ajungă să-ți facă rău dacă nu încerci să o dirijezi pe direcția cea bună. Ba mai mult, te poate aduce în stadiul de a face rabat de la principii de viață importante și nu te vei simți bine cu tine.
După cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2021 este unul destul de instabil pe acest plan, dar în cea mai mare parte a sa, reușești să îți dai seama când ar fi momentul să te oprești o clipă și să reflectezi la direcția pe care o vei lua. Maturitatea în gândire și acțiunea ar trebui să fie cel mai important aliat al tău în acest an.

Horoscop Pesti 2021 – muncă

Dar nu numai atât, și Uranus, domnul cerului și al creativității și al depășirii limitelor va fi de partea voastră, în tranzit în semnul prietenos al Taurului, în casa voastră solară III, sectorul comunicațiilor (Uranus cu tranzitul său va afecta treptat în cei șapte ani care vor urma toate cele trei decade). Funcția uraniană în harta natală proprie este esențială pentru a nu rămâne prizonierii unui stil de viață care nu vă aparține; de fapt, împinge individul spre eliberarea de mecanismele false de fragmentare (Maya sau Matrix). Cu Uranus în aspect, individul tinde să se elibereze de jugul zeilor falși și să-și recapete natura divină. Cu tranzitul lui Uranus în casa III, sectorul comunicațiilor va rămâne în mod special influențat. Dezvoltarea de noi tehnologii, interesul pentru artă și frumusețe, în general (în ceea ce privește influențele Taurului guvernat de Venus), prietenii noi, întâlniri noi, relații cu oameni originali în afara sistemelor uzuale.
Neptun, domnul transcendenței și de mai mulți ani (începând cu 2011/2012) în tranzit prin semnul vostru zodiacal și în prima casă solară, domeniul de experiență care vizează experimentarea lumii exterioare, în anul 2021 va avea un impact mai mare asupra celor născuți în a doua decadă (așa cum s-a întâmplat deja în 2019). Tranzitul, ca toate tranzitele extrem de lente, trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile astrogramei natale și ale nivelului evolutiv al subiectului destinatar- agent. Așa-numitele planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) sunt mai eficient exprimate în rândul persoanelor cu niveluri mai ridicate de conștientizare.

Verificați De asemenea

Post Image

Pești februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Peștii se vor împrieteni foarte ușor în această perioadă. În februarie, acest lucru va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *