Horoscop Leu 2021 – dragoste, bani, sănătate

Pentru anul 2021, nativii Leu isi lasa partea materialista si umana sa iasa in evidenta. Unii ar putea renunta la obiceiurile mai putin bune. Jupiter si Saturn te vor ajuta sa fii in lumina reflectoarelor tot anul. In 2021, vor aparea schimbari radicale in viata personala si profesionala. Vei putea sa faci mai multe lucruri in acest an decat in anii anteriori, dar va trebui sa iti tii sensibilitatea sub control deoarece ti-ar putea impiedica cresterea. Horoscop pentru Leu pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2021 a fost unul destul de dinamic și pe alocuri dificil pentru nativii(ele) acestui semn aflați(te) la început de relație sau în căutarea unui partener. Pare că în 2021 lucrurile s-au mai liniștit pentru ei, iar cuplurile consacrate abia primesc o mostră din ce îi așteaptă în 2021. Anul acestea este deci unul în care se pregătește terenul pentru schimbări importante.
În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să dai înapoi când vine vorba despre implicarea ta în cuplul pe care îl formezi acum. Te deranjează ceva în legătură cu atitudinea partenerului vis-a-vis de bani sau ți se pare că nu este întru-totul sincer cu tine.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui mai și în iunie, este posibil să nu fii la fel de activ(ă) pe plan social ca de obicei. Acest lucru se datorează faptului că unele relații de prietenie schimbă macazul într-un mod în care nu te așteptai. Într-un final, deznodământul va fi însă unul benefic pe termen lung.
În al treilea trimestru al anului, tocmai ieși dintr-o perioadă dificilă pe plan relațional. În schimb, ți-e mai clar ca niciodată care sunt ingredientele unei relații reușite în ceea ce te privește. Îți dai seama de ce ai nevoie pentru a avea parte de un cuplu funcțional. În felul acesta, știi exact unde ar mai trebui să lucrezi tu și persoana iubită.
În ultimele trei luni ale anului, centrul de interes se mută definitiv în sectorul relațional. Acest lucru este cu atât mai evident în perioada sărbătorilor, atunci când și timpul îți permite să te concentrezi mai mult pe tine și pe cel drag. Aveți de lucrat la relația de cuplu pentru ca toate să meargă așa cum vă doriți și sunteți pe drumul cel bun.
După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2021 aduce maturizare și responsabilizare în plan social și sentimental, dar mai ales în sectorul de viață din urmă. Provocările principale apar mai târziu, în 2021, dar dacă vă apucați de ele din timp, vei constata că încercările cu care te vei întâlni în anul următor nu sunt copleșitoare.

Leu: prognoză astrologică 2021

An decisiv, de aur, marcat de trecerile lui Jupiter, Saturn și Uranus. De la 8 noiembrie 2019, cu sosirea lui Jupiter în semnul prietenos al Săgetătorului și în a casa voastră solară V, câmpul de experiență cel mai apropiat de voi, atribuit creativității, Erosului, iubirii și copiiilor, situația s-a schimbat. De fapt, Jupiter va fi prietenul vostru pentru 13 luni, însoțindu-vă din noiembrie 2019 până la 2 decembrie 2021. În timp ce în perioada noiembrie 2019 și ianuarie 2021 va fi prima decadă afectată de tranzitul lung al regelui Olimpului, din februarie până în decembrie, acțiunea sa va avea loc în faze alternante (în funcție de mișcările retrograde) între a doua și a treia decadă. Cu Jupiter de tranzit în casa voastră solară V, o perioadă plină de satisfacție se deschide pentru voi în care puteți găsi recompensa potrivită pentru acțiunile întreprinse. În cursul trecerii sale, Jupiter va face să strălucească viața voastră amoroasă și activitățile voastre cele mai creative (și recreative) formând un aspect foarte pozitiv cu soarele vostru natal. Această influență magică, care se repetă o singură dată la fiecare 12 ani, va satisface așteptările voastre amoroase (de la sentimente la eros), și va favoriza foarte multe experiențe noi, dincolo de faptul că va reda pasiunea cuplurilor de durată. Datorită acestei poziții veți găsi stimulentele potrivite pentru a da substanță celor mai creative proiecte; datorită acestui tranzit, cei mai avansați oameni vor găsi impulsul de a se angaja în orice tip de aventură compatibilă cu potențialul lor natural. Dacă doriți să vă testați ca artiști, actori, creatori, dansatori, vizionari, arhitecți și avocați sau în lumea divertismentului, acesta este anul potrivit. Este și anul ideal pentru a concepe un copil (trebuie să evaluați întotdeauna pozițiile Lunii și a lui Venus în harta natală). Pe de altă parte, cei care au deja copii în cursul anului 2021, vor avea ocazia să creeze cu ei o legătură deosebit de puternică, formată din complicitate, joc și împărtășire. Gândiți-vă că între februarie și martie, acțiunea lui Jupiter va fi susținută de finalizarea tranzitului lui Uranus în semnul prietenos al Berbecului. În acest caz, nu sunt excluse îndrăgostirile la prima vedere, activități extraordinare de creație (aproape de media, televiziune sau tehnologie), noroc la joc, proiecte și/sau transferuri în străinătate și/sau evenimente capabile să vă schimbe viața. Cu cât priviți mai departe, rezultatul va fi mai mare. Luați în considerare faptul că, începând cu decembrie 2021, Jupiter va tranzita în casa voastră solară VI, cea a muncii, alăturându-se lui Saturn (deja acolo) și motiv pentru care obiectivele voastre vor avea tendința de a se remodela într-un mod diferit. Deci, în orice caz, indiferent de situația voastră personală, profitați de acest tranzit pentru a vă recompensa. Evenimentele nu au un rol esențial pentru fericire, însă fericirea însăși este esențială pentru evenimente.
Saturn, după cum se întâmplă deja din 20 decembrie 2017, va continua tranzitul în casa voastră solară VI, câmp de experiență responsabil de executarea și gestionarea problemelor profesionale și de muncă, sau de îngrijirea corpului și sănătății proprii. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în 2019 (prima decadă), în cursul anului 2021, vor fi influențati de tranzitul lung al planetei cei din a doua și a treia decadă. Datorită acțiunii lui Jupiter indicate anterior și a influenței concurente a lui Saturn, rege al timpului, domn și protector atât al dharmei (scopul) cât și al karmei (experiențele nerezolvate), cei născuți în cea de-a doua și a treia decadă se vor concentra asupra consolidării activităților lor. Acordați o atenție deosebită tuturor activităților care au început fie la sfârșitul anului 2017 sau între 2005 și 2007 (în legătură cu fazele anterioare ale ciclului lui Saturn). Luați în considerare că, avându-l pe Saturn în tranzit în a casa a VI-a, nu este rău să vă organizați activitățile profesionale urmând un planificator sau o strategie de lucru. Astfel, nu este rău să renunțați la acele activități absolut incompatibile cu natura voastră. Mai mult, cu Jupiter favorabil, puteți risca, concentrându-vă direct asupra voastră și a abilităților voastre.

Cariera și banii

Cariera nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcusuri si coborasuri in anul urmator. Desi iti va fi greu, iti vei indeplini obiectivele pe termen scurt. Planifica-ti viitorul in cariera, munceste ca sa iti atingi obiectivele si nu te lasa deranjat de greutatile cotidiene. Rafineaza, redefineste si refa-ti etica profesionala pentru a finaliza proiectele la timp. Identifica cauza problemelor pentru a mentine o relatie productiva cu colegii de munca si cu superiorii. Prima jumatate a anului ar putea fi destul de laborioasa, in timp ce a doua jumatate a anului iti va aduce un sentiment de stabilitate si optimism in domeniul profesional.

Casă, viață personală, familie

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne care nu experimentează neplăceri pe acest plan în 2021. Dacă în 2021 se poate să te fi confruntat cu unele situații mai speciale în raport cu copiii, de data aceasta ești destul de protejat(ă) pe acest plan. Caută să cultivi obiceiurile sănătoase de parenting dezvoltate în anii anteriori.
În primul trimestru al acestui an, nu ai motive să-ți faci griji că viața de familie îți va da prea multe bătăi de cap. Ba dimpotrivă, s-ar putea să te înțelegi destul de bine cu apropiații, dar mai ales cu rudele partenerului. Nu este exclus chiar să plecați într-o vacanță împreună sau să vă invite să îi vizitați în cazul în care locuiesc departe de voi.
În următoarele trei luni ale anului, se menține aceeași stare bună pe acest plan. Vă înțelegeți fără să vă spuneți prea multe vorbe, treceți cu bine peste acele aspecte care vă pun în dificultate și nu întâmpinați dificultăți în a vă tolera micile diferențe. În luna mai, joacă un rol important în viața ta figurile autoritare din mediul familial.
În al treilea trimestru al anului, ar putea plana o stare de conflict asupra relației tale cu familia de origine a partenerului. S-ar putea ca lucrurile să nu nu degenereze în conflict, dar resimți faptul că există o răceală între voi. Gândește-te ce ai putea schimba la situația actuală în așa fel încât să nu existe riscul să ajungeți la conflicte.
În ultimele trei luni ale anului, ar putea interveni unele probleme de comunicare în familie. De asemenea, dacă apar situații tensionate între tine și membrii familiei, nu mai implicați alte rude în chestiunile voastre. În caz contrar, deși intențiile lor sunt bune, se poate ajunge prea departe, iar situația se poate înrăutăți destul de mult.
După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2021 este unul lejer pentru tine din acest punct de vedere. Lucrurile merg în direcția potrivită, faci progrese în relație cu cei dragi, dar doar dacă observi la timp care sunt aspectele unde sunteți deficitari. Profită de atmosfera liniștită a acestui an pentru a-ți pune viața de familie în ordine.

Leu: horoscop general pentru 2021

Horoscopul anului 2021 pentru Leu se va concentra asupra serviciului. Persoanele nascute sub acest semn de foc, avand deci ca stea dominanta chiar Soarele, sunt foarte perseverente si insistente, deci nu exista nici o provocare in cariera care sa-i sperie. Au o energie creativa puternica, pe care o folosesc adesea pentru a deveni centrul atentiei. Le place deasemenea cand lucrurile se fac asa cum vor ei, deci au tendinta de a face pe sefii, ceeea ce nu este intotdeauna bine primit de catre ceilalti. La inceputul anului 2021, Leii vor intampina probleme in zonele pentru care nu si-au facut o planificare anterioara suficienta. De data aceasta, vei fi prevazator si diplomat si te vei gandi la ce ai de facut din timp, atat in ceea ce priveste relatiile, cat si in privinta serviciului. Nu-ti fie teama sa-ti rogi unul dintre prieteni sa te ajute cu planificarea, si retine ca nu poti obtine nimic imediat. In primavara, horoscopul tau va fi orientat asupra carierei. Vei fi asaltat de oferte de munca din toate directiile si unele dintre ele vor necesita sa calatoresti peste hotare. In aceste cazuri va trebui sa te gandesti daca oportunitatea respectiva merita efortul. Ca leu, preferi rolul de lider, deci nu vei fi implinit ca muncitor de rand. Daca ai o idee de afaceri in minte, atunci a sosit momentul ideal pentru a o transpune in realitate. Situatia ta financiara este posibil sa fie in pericol la jumatatea anului 2021, ceea ce poate duce la depresie sau anxietate. Tine minte, daca ai putut ajunge intr-o astfel de situatie, vei gasi si o cale de iesire. Este important sa nu intri in panica si sa nu-ti pui situatia financiara in mainile altei persoane. Este posibil ca persoana sa aibe in vedere cele mai bune interese pentru tine, si situatia ta se poate inrautati chiar mai mult. Din toamna si pana la sfarsitul anului, horoscopul tau favorizeaza in sfarsit relatiile. La serviciu, Leii pot privi inainte catre linistea bine meritata, deci va ramane timp din plin pentru vizite de familie sau calatorii. Relatiile pe termen lung vor fi foarte puternice, deci chiar daca un obstacol iti va aparea in cale, vei trece cu usurinta peste el si vei merge mai departe. Te poti intari prin activitati sportive, precum badminton sau tenis de masa.

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne una dintre prioritățile tale în 2021. Provocările care au început să se contureze în a doua parte a anului 2021 se accentuează acum, semn că trebuie să iei atitudine degrabă. Altfel, eventualele afecțiuni care îți creează probleme riscă să se cronicizeze și să nu mai poți scăpa de ele decât cu eforturi mari. Fă ceva în acest sens.
În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, este posibil să te confrunți cu unele evenimente de cuplu care își pun amprenta pe liniștea ta interioară. Îți dai seama că trebuie să reiei unele discuții cu partenerul cu privire la anumite limite peste care niciunul dintre voi să nu treacă.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în mai și iunie, se prefigurează unele probleme de sănătate care vizează osatura. S-ar putea să fie vorba de unele dureri de articulații sau de spate care îți dau constant târcoale. Nu le ignora pentru că există riscul să se instaleze permanent și să îți dea mari bătăi de cap în viitor.
În al treilea trimestru al anului, te tulbură iar unele chestiuni de natură personală, generate cel mai probabil de ceva care se întâmplă pe plan relațional. Acestea îți accentuează unele frustrări sau angoase pe care le-ai măturat sub covor și cărora nu le-ai mai dat atenție de o bună bucată de vreme. A venit vremea să le înfrunți curajos.
În ultimele trei luni ale acestui an, dar mai ales din decembrie începând, te simți mai bine la nivel fizic și mental. În cel mai bun caz, acest lucru se datorează faptului că te-ai ocupat îndeaproape de acele chestiuni care te supărau pe aceste planuri. Altfel, nu va fi vorba decât de ceva temporar, iar problemele întâmpinate se vor întoarce.
După cum bine poți intui, anul 2021 nu va fi unul ușor din acest punct de vedere. Nivelul tău de energie nu se află la cele mai ridicate cote, iar perspectiva ta optimistă asupra vieții este adeseori pusă la încercare. Ține cont însă de faptul că ai nevoie de un tonus mental bun pentru a trece cu bine peste toate aceste provocări substanțiale.

Horoscop Leu 2021 – muncă

Uranus, lordul ceresc, planeta creativității și a independenței, va fi de un ajutor formidabil celor născuți în a treia decadă, până în martie. Mulțumită lui Uranus, cei născuți în decada a treia vor putea să-și extindă orizonturile ca niciodată; să țintească o țară străină sau să îmbrățișeze o cale de eliberare pentru a-și îndeplini cele mai profunde nevoi. Dacă aveți un gând sau un proiect care v-a suscitat întotdeauna imaginația, acesta este cel mai bun moment pentru a-l pune în aplicare. Cel mai bun mod de a realiza un vis este întotdeauna să vă treziți. Cu Uranus, nu veți avea nici o dificultate în a depăși conștient greutățile. Totuși, luați în calcul faptul că Uranus nu este o planetă pentru toată lumea, însă este de un mare ajutor pentru aventurieri, pentru cei care sunt la jumătatea distanței dintre geniu și nebunie. Trecerile lui Uranus sunt decisive dacă au loc în jurul vârstei de 21 de ani, la 42 și la 63 de ani. Începând cu 5 martie, Uranus își va face ultima intrare în semnul Taurului pentru a rămâne acolo timp de 7 ani. Acest pas va implica casa voastră solară X, al zecelea câmp de experiență, cel care vizează realizarea propriei ființe, a potențialului și a ambițiilor. În cursul anului 2021, această trecere va fi semnificativă doar pentru cei născuți în primele zile ale semnului Leului (și în orice caz, în decursul primei decade). Acest tranzit este un indiciu al schimbărilor radicale atât în ​​viața profesională, cât și în activitatea principală, atunci când ceea ce face cineva nu mai oferă emoții sau experiențe utile pentru dezvoltarea personală. Pe durata acestui tranzit, mediile de lucru plictisitoare, sau, în orice caz controlate de o persoană autoritară, trebuie excluse. Este un tranzit care nu ar trebui să fie absolut deloc reprimat; energiile uraniene în cazul în care nu sunt canalizate spre realizarea unui obiectiv conștient pot face implozie și pot deveni evenimente neplăcute. Luați în considerare faptul că în cazul în care cei născuți în prima decadă (în cursul anului 2021, numai aceștia din urmă sunt afectați de Uranus) s-au manifestat într-o manieră conștientă la sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2021, în concordanță cu potențialul lor, profitând pe deplin de “un bun tranzit al lui Jupiter, cel mai bun lucru, pe care îl pot face, va fi să-și schimbe viața și să-și realizeze corect potențialul.
Neptun, domnul transcendenței e de mai mulți ani (începând cu 2011/2012) în tranzit în casa voastră solară VIII, domeniul experienței care vizează experierii lui Eros și Thanatos, a esoterismului, magiei, misterului, puterilor oculte, moștenirilor și a speculațiilor financiare ridicate. Pe parcursul anului 2021, va avea un impact mai puternic asupra celor născuți în cea de-a doua decadă (așa cum s-a întâmplat deja în 2019). Tranzitul, ca toate tranzitele extrem de lente, trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile astrodiagramei natale și ale nivelului evolutiv al subiectului destinatar-agent. Așa-numitele planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) sunt mai eficient explicate în rândul persoanelor cu niveluri mai ridicate de conștientizare.

Verificați De asemenea

Post Image

Leu iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În relații lucrurile vor fi calme. Focul pasiunii tale se stinge, dar acum este momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *