Horoscop Gemeni 2021 – dragoste, bani, sănătate

Pentru Gemeni, anul 2021 va fi o perioada cu un nivel ridicat de energie in aproape toate zonele vietii. Vei face o revizuire completa, atat a starii fizice cat si a celei mentale. Noi oportunitati vor aparea in calea ta. Profita de ele. Recompensele sunt dupa colt. Nu va fi o problema sa obtii favoruri in viata personala si in cea profesionala. Acesta va fi un moment in care personalitatea ta adevarata va fi in prim plan. Ai grija la promisiunile false si la responsabilitati. Horoscop pentru Gemeni pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne cărora anul 2021 nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele perioade în care trebuie ca centrul tău de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul și prietenii să meargă într-o direcție sănătoasă.
În primul trimestru al anului, se continuă tendințele din ultimele trei luni ale lui 2021. Nu se întrevăd provocări în viața socială și cea sentimentală. Reușești să îți împarți timpul echitabil între cele două domenii de viață, iar persoana iubită și grupul de prieteni nu are motive să îți reproșeze că nu îți faci timp suficient pentru ei.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă începând din mai, ai putea sesiza că tu și partenerul de viață nu vă ghidați după principii de viață și valori similare. Atâta timp cât ele nu vă împiedică să evoluați în aceeași direcție, nu ai motive de îngrijorare, dar s-ar putea să sesizezi faptul că unele diferențe vă afectează relația.
În al treilea trimestru al anului, trebuie să lucrezi în continuare la consolidarea legăturii dintre tine și cel drag, în special dacă urmărești ca ea să ajungă la un alt nivel. Din septembrie începând, ești mai activ(ă) pe plan social, dar s-ar putea ca nu toate prieteniile pe care le legi să fie unele care vor rezista testului timpului.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să se înfiripe ceva între unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn și un coleg de muncă. Acest gen de relație îi va pune în dificultate în anumite momente, dar dacă sentimentele sunt sincere și de durată, cuplul pe care îl formează va face față tuturor acestor încercări mai mici sau mai mari.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 este unul în care trebuie să îți dai seama că este mai importantă calitatea decât cantitatea, mai ales pe plan social. La nivel sentimental, este de reținut că trebuie să te concentrezi pe deschidere și să încurajezi constant la dialog. Doar în felul acesta veți rezista împreună.

Gemeni: prognoză astrologică 2021

În decursul anului 2021 vă veți găsi adesea în ipostaza de a vă dori totul sau opusul a toate. Pe parcursul anului 2021, Jupiter își va continua călătoria în semnul Săgetător (începută la 7 noiembrie 2019): în timp ce prima decadă va continua să fie implicată doar în perioada noiembrie 2019 și ianuarie 2021, atât a treia cât și a patra decadă vor rămâne implicate – în fază alternantă, în funcție de retrogradare – până pe 2 decembrie, 2021. Cu tranzitul lui Jupiter în semnul opus al Săgetătorului se va descoperi pentru voi cealaltă parte a monedei, și astfel, pe parcursul întregului an 2021, va putea ieși la iveală adevărata stare a lucrurilor, atât în ​​ceea ce privește relațiile cu partenerul, cât și în ce privește realizarea proiectelor în curs de desfășurare (în special a celor începute cu șase ani înainte, la începutul ciclului, cu tranzitul lui Jupiter în semnul vostru zodiacal). Dacă sunteți de tip evoluat, puteți utiliza acest pas pentru a vă integra mai bine ambițiile cu cele ale partenerului, realizându-le pe ambele prin implementarea obiectivelor comune, pe de o parte; astfel puteți lucra, de asemenea, să îmbunătățiți procesul unei activități în curs de desfășurare. Dacă în caz contrar, sunteți încă prea sensibili la partea întunecată, sau – întâmplător – v-ați ales partenerul nepotrivit, în 2021 pe de o parte se vor putea instaura dinamici concurențiale cu partenerul, pe de altă parte, vor putea apărea atitudini egoiste ale unuia sau ambilor parteneri. În acest caz, dacă nu se va schimba evoluția partenerilor, nu sunt excluse dinamicile disruptive.
Pe de altă parte, în timpul unei opoziții joviale slab canalizate există întotdeauna riscul ca ego-ul vostru să se reverse în toate direcțiile și apoi să comiteți erori grave de judecată, atât în ​​ceea ce privește alegerea partenerului în viața personală cât și în afaceri. În special, cei născuți în a doua decadă vor trebui să acorde mai multă atenție; de fapt, în cursul anului aceiași vor avea de suferit influențele de tranzit ale lui Neptun în casa lor solară IX-a: acest aspect nu numai că ar putea duce la deziluzie în ceea ce privește calitățile spirituale ale partenerilor, dar ar putea fi, de asemenea, un avertisment vestitor al scandalurilor dăunătoare imaginii publice. Asfel, există riscul ca în aceeași zi să fiți mulțumiți sau nemulțumiți de aceleași fapte sau motive. Acest lucru se întâmplă atunci când scopurile minții nu coincid cu cele ale inimii. Deci, dacă ar fi să vă predați laturii voastre întunecate, cu atitudini evident bipolare, înseamnă că v-ați dezbinat în numele oportunismului ascuns. Astfel, în cursul anului va fi întotdeauna necesar să  verificați nevoile și motivațiile voastre reale pentru a acționa. Încercați să vă înconjurați cu oameni pe care îi prețuiți; datorită acestora sau chiar a unui partener bun, veți obține o mai mare claritate și veți avea intuiții semnificative pentru o înțelegere corectă a voastră și a obiectivelor voastre reale.

Cariera și banii

In acest an, efectele combinate ale lui Jupiter si ale lui Saturn te vor ajuta sa iti dovedesti starea de spirit in domeniul tau de cariera. Aceasta ar fi o perioada buna pentru a-ti largi orizontul in termeni de investitii in afaceri. O noua faza a vietii te asteapta in aceasta perioada in domeniul tau profesional. Nu te multumi doar cu realizarile actuale si urmareste-ti telurile. S-ar putea ca unii colegi sa te trateze cu raceala. Fii atent la actiunile lor si si incearca sa castigi bunavointa superiorilor la locul de munca. In acest an, vei observa un progres lent dar sigur in cariera ta. Trebuie sa fii temperat atunci cand vine vorba de munca. Nu este ok sa muncesti prea mult fara sa te relaxezi. Ia-ti o vacanta. Lucrul in echipa da roade in aceasta perioada pentru cei din zodia Gemeni.

Casă, viață personală, familie

În 2021, la fel ca în 2021, familia nu este un sector de viață în care să te aștepți la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care tu și cei dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii pe ceilalți. În caz contrar, pot apărea probleme de relaționare.
În primul trimestru al anului, s-ar putea contura unele probleme între tine și rudele partenerului din pricina faptului că proveniți din medii sociale diferite și nu vă înțelegeți unii altora punctele de vedere în anumite momente. Trebuie să treceți peste aceste diferențe, căci altfel își vor pune serios amprenta pe relația voastră. Faceți unele concesii.
În următoarele trei luni ale anului, nu apar surprize pe acest plan. Dacă apar totuși tensiuni, acestea sunt trecătoare și fac parte din iminentul vieții de zi cu zi. Caută așadar să nu le acorzi o mai mare importanță decât merită și nu ține supărarea. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o direcție pe care nu ar fi luat-o în caz contrar.
În al treilea trimestru al anului, se continuă starea de armonie pe acest plan. Te înțelegi bine atât cu membrii familiei de origine, cât și cu cei din cea pe care ți-ai întemeiat-o tu. La fel de bine merg lucrurile și cu rudele prin alianță, alături de care descoperi lucruri în comun și chestiuni asupra cărora puteți cădea ușor la învoială.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care sunt într-o familie tânără să nu aibă parte de prea mult succes dacă se decid să aibă un copil. De asemenea, cuplurile care au deja copii ar trebui să fie mai atente la sănătatea celor mici, pentru că este mai fragilă perioada aceasta.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2021 fără dureri de cap în plan familial. În ciuda diferențelor inerente dintre voi, reușiți să găsiți lucruri care vă aduc mai aproape și construiți cu succes pe fundația solidă pe care v-o oferă. Cautați să cultivați o relație și mai deschisă în care se încurajează constant la dialog.

Gemeni: horoscop general pentru 2021

Pentru Gemeni, Horoscopul anului 2021 va aduce multe oportunitati neasteptate. Vei aprecia acestu lucru, pentru ca esti deschis la fiecare experienta noua, ca si celelalte semne de aer. Slabiciunea ta in acest an ar putea fi ca esti usor de distras. Din aceasta cauza, nu poti ramane la un singur gand, si adesea nu duci lucrurile la capat. Acest lucru te-ar putea impiedica sa ai succes in cariera. Inceputul anului 2021 va fi dedicat probabil intaririi relatiilor, in special a prieteniilor. Este deasemenea un moment ideal pentru a te gandi la viata ta amoroasa. Daca te-ai distrat flirtand si implicandu-te in relatii pe termen scurt, s-ar putea sa-ti doresti sa regandesti situatia. Daca esti intr-o relatie pe termen lung, atunci vei simti cu siguranta nevoia de a-ti planifica viitorul. Pe parcursul lunilor de primavara, Gemenii vor avea multe motive pentru a fi fericiti. Apar oportunitati pentru noi activitati la tot pasul, de care te vei bucura cu placere. S-ar putea chiar sa ai sansa de a lucra in strainatate. Cu toate acestea, gandeste-te la aceasta oferta – pana la urma, ar trebui sa renunti la intreaga ta viata cosntruita de-a lungul anilor. Vara anului 2021 va fi favorabila schimbarilor in cariera. Daca te-ai gandit mult timp la un plan de afaceri interesant, horoscopul te sfatuieste sa incepi sa faci ceva, imediat in Iunie, pentru ca stelele vor fi de partea ta. Cu toate acestea, nu te grabi la nimic fara a te gandi la situatia ta financiara. Cu siguranta nu-ti doresti sa dai peste belele. Pe parcursul toamnei si al iernii, Gemenii se vor relaxa in cea mai mare parte a timpului. Ai in spate un an incarcat si gandul de a petrece ziua in pat, ascuns de lumea exterioara, te face fericit. Tine minte ca nu este nevoie sa-ti faci griji pentur lenea ta – nu vei rata nimic. Daca simti nevoia de companie, ar trebui sa-ti vezi mai degraba familia. Nu au prea auzit de tine peste an, deci prezenta ta le va face cu siguranta placere. Mai mult, horoscopul sugereaza cu Gemenii isi vor curata prieteniile. In final, vor stabili cine nu le merita increderea si vor mentine legatura doar cu aceea care se dovedesc a fi adevarati prieteni.

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbienți și în 2021. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care te-ai putea confrunta în acest an, faptul că nu prea ești tu dispus(ă) să schimbi câte ceva nu este prea bine.
În primele trei luni ale anului, ai putea da dovadă de unele puseuri de încăpățânare care nu-ți fac deloc bine. De regulă, ești o persoană flexibilă, dar vei surprinde în anumite momente prin episoade în care persiști cu obsinație în tipare de gândire coercitive și învechite. În plus, te preocupă prea mult întrebări existențiale fără răspuns.
În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în mai și iunie, ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional puternic ce îți supun unui adevărat test sistemul de valori, principii și credințe. S-ar putea să constați că crezul tău personal te-a condus în niște direcții greșite și că ar fi cazul să te maturizezi în ceea ce privește unele aspecte.
În următoarele trei luni, dar mai cu seamă în iulie și august, se întrevede o perioadă în care reflectezi adânc la direcția în care ar fi cel mai indicat să te dezvolți. Îți calculezi atent orice mișcare, nu te arunci cu capul înainte și gândești în perspectivă. Dar cu toate acestea te confrunți cu unele temeri în legătură cu dezvoltarea ta personală.
În ultimul trimestru al anului, dar în special în octombrie, s-ar putea să te simți destul de epuizat(ă). Ai avut de făcut multe alegeri importante în lunile anterioare, iar stresul resimțit din această pricină pare să-și spună cuvântul, mai ales în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea ta de a te bucura de ceea ce are să-ți ofere prezentul.
Dacă ar fi să facem sumarul paragrafelor de mai sus, am spune că 2021 vine să consolideze demersurile anilor anterior cu privire la felul în care privești viața și abordezi momentele de cumpănă și turnură cu care te întâlnești. Deciziile pe care le vei lua te vor pune pentru moment în dificultate, dar vei face alegerile potrivite.

Horoscop Gemeni 2021 – muncă

Așa cum se întâmplă de multe ori în jocul etern al polarităților în timpul anului – dintr-o dată – ați putea hotărî o schimbare a poziției în legătură cu o posibilă căsătorie, sau a unei posibile conviețuiri, luând decizia de a vă muta cu partenerul, chiar dacă cu o zi înainte era o ipoteză abandonată din start. Deci, chiar dacă în mod neprevăzut, în cursul anului 2021 ați putea întâlni persoana care v-ar putea schimba viața. Cuvintele rostite și deciziile luate în această perioadă ar putea deveni în mod paradoxal definitive.
În cursul anului 2021, Saturn își va continua călătoria în casa voastră solară VIII, în a doua și a treia decadă din Capricorn, în domeniile de experiență legate de viața de apoi, sexualitatea instinctivă, puterile oculte și speculațiile financiare. De-a lungul perioadei, efectul tranzitului va continua să fie amplificat de tranzitul lung al lui Pluto în semnul Capricornului. Acest aspect va tinde să vă amplifice interesul față de temele erotice sau față de tezele conspirației globalizate. În timpul acestei etape, vă veți puteți descoperi în mod paradoxal înclinat spre economisire. Saturn este, de fapt, planeta experienței și a disciplinei și, prin urmare, în timpul acestui tranzit în Capricorn, vă veți putea simți încurajat să deveniți puțin mai înțelepți, căutând să să vă gestionați cât mai bine banii în materie de investiții, economii și datorii. Uranus în prima parte a anului își va continua călătoria în semnul Berbecului, continuând să afecteze pe cei născuți în decada a treia. Atâta timp cât este în Berbec, valorile celei de-a XI-a case solare vor rămâne foarte implicate. Datorită acestui tranzit, cei născuți în decada a treia pot deveni parte dintr-o structură, asociere, partid sau club de o anumită importanță. Începând cu 5 martie rebelul Uranus va ara timp de 7 ani țărmurile casei voastre solare XII, câmp de experiență dedicat în principal transcendenței ca experiență reală. În cursul anului 2021, cei născuți în prima decadă vor fi în principal afectați de efectele tranzitului. Datorită lui Uranus vă veți angaja pe căi neobișnuite pentru a încerca să vă ascultați cât mai bine vocea interioară. Pe baza mesajelor primite puteți decide să vă restructurați cariera, obiectivele și interesele. Datorită unei redobândite conexiuni cu spiritualitatea voastră, veți găsi răspunsuri la întrebările pe care le aveați de mai multă vreme.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *