Horoscop Fecioara 2021 – dragoste, bani, sănătate

Pentru nativii din Fecioara, anul 2021 va fi destul de agitat, cu multe activitati in asteptare. Vei avea nenumarate sarcini, unele ce trebuie incepute iar altele ce trebuie finalizate. Ramai concentrat pe obiectivele tale in viata, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa faci si compromisuri. Masurile de precautie te vor ajuta mult sa te protejezi de situatiile mai putin placute de pe parcursul anului. Cum Saturn iti guverneaza zodia tot anul, vei fi foarte ocupat, iar unii dintre voi ar putea ceda in fata presiunii. Ai grija. Viata nu este intotdeauna perfecta. Horoscop pentru Fecioara pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2021, pare că nu ai avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să te preocupe prea mult. În 2021 însă, se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi/le privește pe acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în căutarea unui partener sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și consolida relația.
În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, este posibil ca relația cu partenerul să nu meargă în direcția cea mai bună. Este nevoie de implicare din partea amândurora pentru a vedea ce anume riscă să nu o facă funcțională pe viitor.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea ca tu sau partenerul să vă înfruntați cu o problemă de sănătate care poate pune la început presiune pe relația de cuplu. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta, dar vă veți da seama cât de important este să vă fiți aproape în momentele dificile.
În al treilea trimestru al anului, provocările continuă pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care aabia au cunoscut pe cineva sau sunt pregătiți(te) să înceapă un nou capitol pe acest plan. Tracul sau amintirile neplăcute din relațiile anterioare le pot pune unele piedici la început, la care trebuie să lucreze intens în această perioadă.
În ultimele luni ale anului, pare că se revine încetul cu încetul pe făgașul normal. Se curăță terenul de traumele trecutului și te deschizi mai ușor unui nou partener sau te simți gata să treci la nivelul următor cu persoana alături de care formezi de ceva timp un cuplu. Sunt încă lucrurile la care mai trebuie să lucrezi, dar îți dai seama încotro s-o iei.
Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2021 este un an în care se face loc unei noi iubiri în viețile Fecioarelor care au avut destul de mult de pătimit în anii trecuți pe acest plan. Înfrutându-și amintirile dureroase, ajung să se iubească mai mult pe sine și în acest fel, să se deschidă mai mult perspectivei unei alte relații.

Fecioara: prognoză astrologică 2021

În cursul anului 2021, veți experimenta energia expansivă a lui Jupiter în Săgetător tranzitând casa voastră solară IV, câmp de experiență ce vizează domiciliul, familia și originile. Jupiter va tranzita în semnul Săgetătorului, începând cu 8 noiembrie 2019 până pe 2 decembrie 2021. În timp ce prima decadă va fi afectată de trecerea din 8 noiembrie 2019 până în ianuarie 2021, a doua și a treia decadă, în funcție de retrogradări, vor alterna până la 2 decembrie 2021; ulterior, Jupiter intrând în Capricorn si în casa voastră solară V, câmp de experiență dedicat creativității, Erosului, dragostei și copiiilor, va revigora viața voastră amoroasă timp de peste 13 luni, oferindu-vă numeroase oportunități de împlinire.
Pe parcursul anului 2021, Jupiter vă poate determina să vă mutați sau să vă renovați spațiul de locuit, să închiriați o casă, să cumpărați sau să vindeți o casă. Luați în considerare faptul că pe perioada acestei treceri va trebui adesea să vă confruntați cu membrii familiei sau cu tradițiile (originile) pentru a gestiona patrimoniul comun al familiei. Luați în calcul faptul că în acest an cele mai multe dintre inhibițiile voastre tind să se prăbușească (aspectul dinamic al lui Jupiter în aspect de cuadratură crescătoare), motiv pentru care nemaiavând frâne, veți încerca să experimentați tot ceea ce vă place (Neptun în aspect dinamic de polarizare în tranzit în casa voastră solară VII); situații diferite vă pot pune în centrul unor critici puternice venite din mediul vostru de origine. Cel mai important lucru este să nu vă lăsați condiționați de familie, dar nici să luați  atitudini arogante sau suficiente în raport cu aceasta din urmă. Tranzitul ar putea, de asemenea, să acționeze ca un stimul pentru o mutare într-o țară străină sau într-un alt oraș; important este ca obiectivele voastre să nu se transforme într-o proiecție a capriciilor copilărești. Pe toată perioada, evitați să calmați posibile anxietăți recurgând la o dietă necontrolată: nu pot fi excluse în acest caz, probleme ale ficatlui sau ale aparatului digestiv, precum și o creștere evidentă în greutate. Dacă vă simțiți nervoși, descărcați-vă printr-un sport, întâlniți persoane noi, călătoriți și confruntați-vă cu lumea întreagă, vă va face să vă simțiți foarte bine. Dacă sunteți bine orientați, veți ști cum să îmbinați cel mai bine relațiile cu familia voastră (origini și tradiții), cu voi și cu obiectivele voastre.

Cariera și banii

In acest an, partea de cariera a persoanelor din zodia Fecioarei va fi mai concentrata asupra cordialitatii si a relatiilor la locul de munca. Pe parcursul anului, performanta ta ar putea fi indirect legata de performanta colegilor si a superiorilor si de cat de bine te intelegi cu ei. Acesta ar putea fi un lucru pozitiv daca ai folosi autoritatea care ti-a fost data ca sa obtii mai multe rezultate. Munca in echipa te va ajuta sa iti indeplinesti obiectivele profesionale in acest an. Unii nativi din Fecioara se pot astepta la transferuri sau relocari, in timp ce altii se pot astepta la promovari sau mariri de salariu. Cei care se afla pe pozitii inferioare ar putea avansa pe parcursul anului, dar va trebui sa aiba grija sa nu isi distruga sansele de reusita.

Casă, viață personală, familie

Copiii ar trebui să reprezinte centrul tău de interes în acest an. Dacă în 2021 ai avut ca provocare să-ți pui ordine în viața de familie, fie ea de origine sau formată de tine, acum este cazul să te ocupi mai mult de cei mici. În cazul în care nu ți-ai extins deja familia, s-ar putea să te gândești destul de serios la acest aspect în 2021.
În primul trimestru al acestui an, viața de familie este destul de dinamică. În cea mai mare parte a timpului, înseamnă că nu vă plictisiți acasă: aveți preocupări comune și evoluați frumos cu toții. Alteori, s-ar putea ca spiritele să se încingă, dar nu este vorba de ceva serios. Ghidează energia astrelor către primul dintre aceste două scenarii.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales din aprilie începând, caută să monitorizezi mai atent sănătatea copiilor. Dacă ești născută în acest semn și ți-ai dori să rămâi însărcinată, asigură-te că faci toate analizele care trebuie și că duci un stil de viață sănătos. În felul acesta, poți trece peste problemele de fertilitate, iar copiii nu se vor îmbolnăvi.
În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca relația ta cu rudele partenerului să nu fie întotdeauna una armonioasă. De regulă, vă înțelegeți unii altora ciudățeniile, dar s-ar putea ca în aceste luni să nu vă fie prea ușor să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă tolerantă și înțelegătoare. Străduiește-te să nu pui accentul pe diferențele dintre voi.
În ultimele trei luni ale anului, nu mai întâmpini probleme în raport cu copiii. Dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, ele se vor atenua, iar dacă comportamentul a fost problema, vei observa progrese semnificative. În octombrie, caută să nu lași chestiunile de ordin financiar să creeze unele probleme între tine și persoana iubită.
După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, familia, dar mai cu seamă copiii, ar trebui să se afle în fruntea listei tale de priorități, cu atât mai mult dacă traversează o perioadă în care personalitatea lor se conturează, iar de implicarea ta depinde creșterea lor armonioasă. În raport cu familia, dă dovadă de maleabilitate.

Fecioara: horoscop general pentru 2021

Din cauza pozitiei lui Jupiter si a lui Saturn, Horoscopul anului 2021 va aduce Fecioarelor o perioada de singuratate, mai ales in primele luni ale anului. Persoanele nascute sub acest semn de pamant, dominat de Mercur, sunt foarte ordonate si organizate. De aceea, sunt foarte practice, ceea ce le aduce de obicei succes in cariera. Cu toate acestea, atentia lor pentru detalii le impiedica sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga, ceea ce poate fi adeseori un blocaj pentru ele. Asa cum am mentionat, in primele luni ale anului 2021, Fecioarele se vor izola de toti prietenii si familie aproape complet. Vei simti ca nu este nimeni in jur in care sa poti avea incredere, asa ca probabil vei petrece ore analizand emotiile tale negative, ceea ce doar iti va accentua suferinta. Tine minte ca esti suficient de puternic si capabil sa intorci situatia in favoarea ta. Pana la urma, nu o va face nimeni altcineva in locul tau. Odata cu venirea primaverii, horoscopul tau se va imbunatati si le vei putea arata din nou celor din jur ce este mai bun in tine. Daca nu functioneaza ceva in relatia ta cu familia, prietenii sau cu partenerii tai, rezolvi situatia in mod pasnic si datorita acestui lucru, vei putea merge inainte. Multumita singuratatii tale anterioare, le apreciezi prezenta cu adevarat, deci nu vei lasa prejudecata sa-ti afecteze in nici un fel noua armonie obtinuta. Vara anului 2021 iti va aduce un val urias de energie pe care este cel mai bine sa-l investesti in sanatatea ta fizica si mentala. Fecioarele vor avea deasemenea o oportunitate perfecta sa inceapa exercitii regulate si sa lucreze la dieta lor. Daca nu-ti ramane suficient timp liber din cauza serviciului, alege activitati care sunt eficiente, precum tabata sau HIIT.During the autumn and winter months, your horoscope will once again focus on your career. Your ability to recognize and correct even the smallest mistakes and complete all tasks perfectly will bring you admiration from both your colleagues and supervisors, which might end up with a raise in your salary. However, no Virgo should forget their family or partner. Show your loved ones that you care about them; because if you don’t, old conflicts that separated you from them at the beginning of the year might arise again. Pe parcursul lunilor de toamna si iarna, horoscopul tau se va concentra inca o data pe cariera ta. Capacitatea ta de a identifica si corecta chiar si cele mai mici greseli si de a finaliza toate sarcinile perfect, iti vor atrage admiratie atat din partea colegilor, cat si a superiorilor, ceea s-ar putea concretiza cu intr-o crestere a salariului. Cu toate acestea, nici o Fecioară nu ar trebui sa-si uite familia sau partenerul. Arata-le celor dragi ca tii la ei; pentru ca daca nu o faci, conflictele vechi care te-au despartit de ei la inceputul anului, ar putea sa iasa iar la suprafata.

Sănătate și vitalitate

Zodia ta se numără printre semnele zodiacale care n-au niciun motiv să-și facă probleme în ceea ce privește acest sector de viață. Astrele te mai păsuiesc un an până când își cer tributul și îți solicită să aduci schimbări de substanță în ceea ce privește stilul de viață și alimentație. Până atunci, încearcă să faci unele mici ajustări singur(ă).
În primul trimestru al anului, dar mai exact cândva în perioada dintre a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca tu sau partenerul să întâmpinați unele probleme de sănătate. Oricare ar fi scenariul, cert este că depindeți unul de altul pentru ajutor moral în această situație. Încercați să vă susțineți cât de mult puteți.
În următoarele trei luni ale anului, nu se anunță evenimente care ți-ar putea afecta starea de spirit sau bunăstarea la nivel fizic. Este drept că în subteran se duc unele transformări care vizează modul în care privești lumea și pe ceilalți. Dar ele au loc treptat și nu implică schimbări de macaz semnificative în atitudinea pe care o ai.
În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în septembrie, s-ar putea ca unele evenimente să-ți producă un răspuns emoțional foarte puternic. Acestea au legătură într-o anumită proporție cu persoana iubită și ar putea implica un moment de cumpănă în relația voastră. Ele te vor face să-ți pui niște întrebări și să iei unele decizii.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă începând din decembrie, ar fi de dorit să preiei inițiativa unor ajustări în ceea ce privește stilul tău de viață și alimentație. S-ar putea să constați că unele obiceirui pe care le credeai sănătoase nu îți fac bine și că ar fi cazul să primești unele opinii avizate în acest sens. Informează-te.
După cum poți vedea din paragrafele de mai sus, astrele sunt destul de indulgente cu tine în 2021. Pe de-o parte, acest lucru se datorează faptului că ești tu genul de persoană care are grijă de la ea citire de bunăstarea ei mentală și fizică. Dar spre finele anului îți arată totuși că ar mai fi anumite aspecte la care ar trebui să mai lucrezi.

Horoscop Fecioara 2021 – muncă

Luați în considerare faptul că Saturn, în cursul anului 2021, vă va fi de mare ajutor, tranzitând prin semnul prietenos al Capricornului, va continua să vă afecteze casa solară V (domeniul de  experiență  ce vizează Erosul, creativitatea și copiii). Spre deosebire de 2019, în anul curent cea de-a doua și a treia decadă vor fi cel mai influențate de tranzitul lung al lui Kronos. Saturn, în cursul anului 2021, se va alinia cu Pluto, și la sfârșitul anului, cu același Jupiter în Capricorn acum, vă va aduce daruri minunate, nu numai în ceea ce privește viața amoroasă, ci și în activitatea profesională dacă este realizată cu creativitate și angajare. Cu prietenul Saturn veți continua să vă dezvoltați talentele creative și să le puneți în practică. Acest tranzit ar putea fi decisiv pentru transformarea unui hobby într-o adevărată profesie, care de-a lungul anilor ar putea deveni profesia principală. De asemenea, tranzitul este favorabil pentru stabilirea unei relații constructive cu copiii. Probabil relațiile amoroase apărute în timpul acestei etape vor fi caracterizate prin întâlnirea cu persoane mai în vârstă, sau cel puțin cu o puternică dominanță saturniană (Capricorn, Vărsător și Balanță). Interesul în antichități. Perioadă profitabilă pentru artiști, ingineri, constructori și arhitecți. Este decisivă alinierea cu Pluto de la sfârșitul anului, în privința  angajamentelor karmice sau angajamentelor profesionale (având caracter creativ), de o importanță considerabilă; același lucru în ceea ce privește alinierea cu nodurile lunare (nodul sud al Lunii): veți întâlni o persoană cu care veți avea o familiaritate imediată atât fizică, cât și spirituală.
Uranus își va continua tranzitul prin Berbec până în martie în casa voastră solară VIII, favorizând un interes tot mai mare pentru cei născuți în a treia decadă față de tot ceea ce este neobișnuit, misterios, ascuns sau creativ. Începând cu 7 martie, Uranus, conducătorul cerului înstelat, va începe o lungă călătorie de șapte ani în Taur, în casa voastră solară IX, câmp de experiență ce vizează deschiderea unei conștiințe superioare, călătoriile în străinătate, studiile universale și universitare, administrarea legii. În cursul anului 2021 în principal cei născuți în prima decadă vor fi afectați de tranzitul lung (ar fi de asemenea util să se ia în considerare efectele iețirii scurte în Taur, în primăvara și vara trecută, din 2019) a lui Uranus în casa voastră solară V. Alinierea extraordinară cu Jupiter de la sfârșitul anului va favoriza atât întânirea sufletului pereche cât și realizarea și succesul unei activități creative. Cu Uranus în Taur vă veți simți încurajați să vă extindeți orizonturile, atât fizice cât și mentale. Veți călători mai mult ca oricând, vă veți implica în metafizică, vă veți simți motivați să studiați tot ceea ce v-a intrigat din totdeauna. Uranus, de asemenea, va tinde să sporească al șaselea simt al celor care îl au, oferindu-vă perspective neașteptate referitoare la ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Posibil interes pentru învățare, sau pentru urmărirea pasiunilor interioare prin inițierea unui nou parcurs de studii.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În iunie, Fecioara poate aștepta influența puternică a lui Venus. Vei dori să ieși în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *