Horoscop Capricorn 2021 – dragoste, bani, sănătate

Anul 2021 va aduce in prim-plan talentele si pasiunile ascunse ale nativilor din Capricorn. Pozitia planetelor va fi favorabila pentru a te dezvolta si a creste in viata. Vei castiga mai multa autoritate si putere in perioada urmatoare. Vei avea un sentiment de multumire si de fericire in viata ta. Binele este dupa colt, iar dificultatile nu pot fi excluse. Simtul practic iti va fi util pentru a excela in viata personala si cea profesionala in acest an. Horoscop pentru Capricorn pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2021 nu se deosebește prea mult de 2021 în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că te poți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta pe relația de cuplu sau cele de prietenie. Îți semnalează însă faptul că trebuie să le aduci însă unele ajustări în anumite momente.
În primul trimestru al anului, nativilor(elor) acestui semn nu le vor lipsi ocaziile de flirt și atenție din partea celorlalți, dar s-ar putea să nu fie vorba decât de niște episoade trecătoare care nu se materializează neapărat într-o relație. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru ca lucrurile să decurgă în această direcție.
În următoarele trei luni, se continuă starea de instabilitate pe plan sentimental pentru nativii(ele) acestui semn care nu sunt implicați(te) într-o relație. Cuplurile consacrate, pe de altă parte, sunt deschise la nou și pregătite să experimenteze tot felul de lucruri noi. Poate nu toate vor duce le amintiri de neuitat, dar cert este că anima atmosfera între soți.
În al treilea trimestru al anului, relațiile de lungă durată sunt cele care ar putea trece prin unele provocări în a doua jumătate a lunii iunie. Se disting probleme de comunicare între parteneri, declanșate cel mai probabil de teama deschiderii complete vis-a-vis de celălalt. Mai mult curaj în această direcție duce la unele rezultate benefice.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să apară unele încercări în relația cu anumiți prieteni. Eventualele schimbări în ceea ce privește statutul social determină unele schimbări de idealuri și viziuni care fac ca amiciția voastră să nu mai meargă la fel ca până acum. Caută să vezi dacă mai este de recuperat ceva.
După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2021 vine cu unele clarificări pe plan sentimental sau social. Concluziile pe care le tragi în acest an te ajută să îți pui în ordine viața de cuplu și relațiile de prietenie, ceea ce îți permite să le faci să evolueze în cazul în care s-au confruntat cu o perioadă prea lungă de stagnare.

Capricorn: prognoză astrologică 2021

2021 nu va fi doar un an al schimbărilor globale cauzate pe de o parte, de alăturarea tranzitului lui Saturn și de conjuncția irepetabilă cu Pluto de la sfârșitul anului, iar pe de altă parte, de trigonul cu Uranus în tranzit începând cu 5 martie pentru 7 ani în a casa voastră solară V (domeniu de experiență al creativității, jocului, iubirii, erotismului și copiilor), dar va fi anul care va preceda cu 11 luni (începând de la 1 ianuarie 2021) intrarea lui Jupiter în semnul vostru zodiacal. De fapt, pentru cea mai mare parte a anului 2021, Jupiter va tranzita în Săgetător, în casa voastră solară XII, în acel domeniu de experiență care vă va duce la reînnoirea propriei persoanei în primul rând, privindu-vă în interior ca niciodată înainte. În primul rând, ar fi util să aducem la lumină ceea ce s-a întâmplat în 2007 și în 1995, cu ultimele etape ale lui Jupiter în semnul Săgetătorului. Dacă în timpul acestor cicluri ați reușit să aduceți mai multă claritate cu privire la ceea ce vreți și ceea ce căutați în voi înșivă, începând cu 2 decembrie 2010, și așa mai departe pentru tot anul 2021, veți putea culege roadele și câștigurile. Cu Jupiter în tranzit în casa voastră solară XII, într-adevăr, veți fi capabili să construiți o imagine completă a ceea ce vă motivează cel mai mult și a ceea ce nu vă mai interesează.
Luați în considerare faptul că așa cum s-a întâmplat în 2019, Saturn, domnul timpului și protector atât al Dharmei (legea divină ce vizează realizarea calității de a fi) cât și al Karmei (legea cauzei și a efectului vizând dezrădăcinarea repetării acelorași greșeli în timp), Stăpânul Inelelor, va continua să tranziteze în semnul vostru zodiacal, astfel oferind un nou început unui ciclu care va dura aproape treizeci de ani (cei mai în vârstă vor putea valorifica experiențele trăite la sfârșitul anului 1988 și începutul anului 1991 – având în vedere că oricum este o altă poveste de fiecare dată). De fapt, datorită acestei „configurații astrale“ importante se deschide pentru voi în cer o nouă etapă crucială a vieții … .de „maturizare„ pentru cei foarte tineri sau de „renaștere“ pentru cei mai în vârstă. Efectele și situațiile variază foarte mult în funcție de cât de mult s-a înțeles din propriile experiențe de viață, de cât de multe lucruri corecte sau greșite s-au făcut în anii anteriori și mai ales de evoluția lor. După cum s-a menționat întotdeauna, în tot ce am scris, tranzitul lui Saturn (de la opoziție la conjuncție), se bucură de multe ori de o reputație proastă nemeritată, evidențiată prostește de cei care alimentează condamnări limitative masochiste. Saturn este de fapt extrem de sever numai cu cei care continuă să repete mereu și obsesiv aceleași greșeli, însă față de cei își care urmează natura, și care au ca scop, printr-o cunoaștere de sine disciplinată, realizarea calităților ființei lor, se dovedește a fi cu siguranță de un veritabil ajutor. Datorită lui Saturn, subiectul poate scăpa o dată pentru totdeauna de tot ceea ce nu-i place, și astfel să se elibereze de oameni, activități sau lucruri, în cazul în care sunt incompatibile sau îl frânează din drum. De fapt, pentru subiecții cu rădăcini puternice în „prezent“ în „aici și acum“, oricare tranzit este întotdeauna o experiență sau o oportunitate de experiere, de a se juca în ciclurile „totul curge.“

Cariera și banii

Nativii din aceasta zodie vor avea nenumarate ocazii de a excela in domeniul carierei in acest an. Vei avea multa libertate de a-ti explora posibilitatile profesionale si vei avea ajutorul colegilor si al superiorilor. De asemena, vor fi si situatii care vor duce la cateva piedici profesionale, dar ramai calm, munceste din greu si fii modest in relatiile de la locul de munca pentru a trece de ele cu succes. Jumatatea anului iti aduce si unele intarzieri ale proiectelor. Incearca sa dai tot ce ai mai bun si vei finaliza proiectele fara probleme. Munca in echipa iti va aduce multe avantaje. Sfarsitul anului iti ofera posibilitati de relocare sau o schimbare in domeniul carierei daca esti dispus. Simtul practic si abilitatile manageriale te vor ajuta sa urci inca o treapta pe scara profesionala in acest an.

Casă, viață personală, familie

Viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți solicită cel mai mult atenția în 2021. De fapt, multe dintre povocările cu care te confrunți în acest an sunt chestiuni pe care nu ai apucat să le rezolvi în 2021 și cu care ești familiar(ă), cel puțin într-o anumită proporție. În 2021, pare că nu mai ești dispus(ă) să lași lucrurile să treneze.
În primul trimestru al anului, tu sau o rudă apropiată se așteaptă ca celălalt să îi acorde sprijin financiar într-un moment de cumpănă experimentat cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie. Reacția s-ar putea să vă dezamăgească totuși, ricând chiar să-și pună amprenta asupra relației voastre.
În următoarele trei luni ale anului, situația se prezintă mai bine decât înainte. Nu te lăsa însă păcălit(ă) de această senzație de acalmie. Mai aveți de lucrat la unele aspecte în privința cărora tu și membrii familiei nu sunteți foarte compatibili și ajungeți adeseori să vă aruncați remarci usturătoare. Fiți deschiși dacă luați contactul cu ele.
În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca atmosfera din relația ta cu rudele apropiate să fie destul de înșelătoare. În anumite momente, ai senzația că poți tu însuți(ăți) în raport cu ei, dar în altele ai impresia că parcă se folosesc de faptul că ai avut curajul să fii vulnerabil(ă) în fața lor. Trebuie să clarifici cumva lucrurile.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, este posibil ca nivelul de tensiune să crească între tine și cei dragi, cu atât mai mult dacă s-au măturat constant chestiuni sensibile sub covor. Pentru ca sărbătorile de iarnă să vă surprindă într-o dispoziție bună, este important să spui lucrurilor pe nume.
După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2021 nu este unul potrivit perpetuării acelor comportamente care au produs deficiențe de comunicare între tine și cei dragi. Vor exista momente în care adevărul va durea, dar nu rezolvi nimic dacă ascunzi lucruri din dorința de a nu-i leza pe cei dragi. Pe termen lung, nu vă ajută.

Capricorn: horoscop general pentru 2021

Capricornii nu sunt de regula foarte populari, in principal din cauza naturii lor reci si serioase. Cu toate acestea, ei nu sunt asa intentionat. Sunt doar niste singuratici care prefera mai degraba sa se concentreze pe aspectele materiale ale vietii lor si mai putin pe relatii. Acest an va fi predominant pozitiv pentru ei, in special multumita pozitiei lui Uranus in Taur, datorita careia Horoscopul anului 2021 va fi plin de succese in cariera. Cu toate acestea, va trebui sa le astepti pana in Martie, pentru ca inceputul anului 2021 va fi mai degraba noros pentru tine. Din cauza influentei puternice a lui Saturn in Capricorn, este posibil sa-ti fie teama de refuzuri, sau chiar de nereusite. Din aceasta cauza, ar trebui sa mentii lucrurile linistite la serviciu si sa incerci sa nu te exprimi prea mult. Vei avea o abordare similara fata de partener, si ca urmare vei face tot posibilul sa nu iesi din stereotip. Odata cu venirea primaverii, temerile tale vor disparea si revii pe linia de plutire, in special in privinta performantelor la serviciu. Mintea iti va lucra la maximum, deci poti sa faci tot ceea ce vrei fara a fi nevoie sa depui prea mult efort pentru asta. Cu toate acestea, horoscopul te sfatuieste sa fii atent la situatia familiei tale. Este posibil sa aibe loc un conflict puternic care vor face dificile aceste relatii. In vara anului 2021, te poti astepta ca performantele la serviciu din primavara sa se fructifice in sfarsit. Daca sefii te vor rasplati cu un bonus sau o crestere salariala, situatia ta financiara se va imbunatati rapid. In aceasta perioada este deasemenea potrivit sa faci reparatiile necesare la casa. In plus, temperaturile in crestere iti vor topi inima si vei fi mai apropiat de partener, cum n-ai fost niciodata inainte. Profita de ocazie si organizeaza o escapada romantica. Odata cu venirea toamnei si cu apropierea sfarsitului de an, Capricornii, sub influenta lui Mercur, vor intelege importanta comunicarii. Daca te-ai gandit sa-ti duci relatia romantica la nivelul urmator, atunci ar trebuie sa profiti de aceasta perioada pentru a discuta cu persoana iubita. Conform horoscopului, gandirea iti poate fi influentata de parerea unui prieten sau a altei persoane, dar nu-i lasa sa te faca sa te razgandesti.

Sănătate și vitalitate

Cu excepția perioadei cuprinse între cea de-a doua jumătate a lui mai și finalul lunii iunie, când ai putea experimenta unele deranjamente pe partea de sănătate, restul provocărilor de anul acesta te implică pe tine și felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Trebuie să te desparți de unele tipare de gândire care te limitează.
În primul trimestru al anului, nu ai motive de îngrijorare în ceea ce privește starea ta de sănătate mentală sau emoțională. Dispui de suficientă energie pentru a te ocupa de toate câte ți le-ai propus în primele trei luni ale lui 2021, dar încearcă să nu faci risipă de forțe. În caz contrar, există posibilitatea ca lucrurile să nu meargă în direcția bună.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu finalul lui aprilie, riști să-ți folosești energia haotic, fără să ai un plan prea bine stabilit. Nu iei suficiente pauze, te epuizezi prea tare și riști să-ți dai peste cap planurile. Poate că ai de-a face cu termene-limită greu de respectat, dar în același timp trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciți.
În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă până la jumătatea lui septembrie, s-ar putea să continui pe aceeași pantă descendentă. Ți-este greu să îți dai seama cum ar fi cel mai bine să îți gestionezi energia, nu faci suficiente pauze, iar când este nevoie să ai un nivel de energie ridicat, se întâmplă că pur și simplu cedezi de oboseală.
În ultimele trei luni ale anului, vezi primele rezultate ale faptului că ai început să lucrezi la balanța muncă-odihnă. Este drept că trecerile nu se întâmplă natural și că trebuie să te silești aproape să mergi undeva în concediu de sărbători, dar vei vedea că, pe termen lung, o astfel de abordare echilibrată este mult mai sustenabilă.
După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2021 te provoacă să te apleci peste o problemă pe care o ai de multă vreme: felul în care împaci odihna cu munca. Încă nu ai descoperit rețeta câștigătoare pe acest plan, iar pentru a face față stresului și volumului de sarcini pe care îl primești de obicei, trebuie să te echilibrezi cumva.

Horoscop Capricorn 2021 – muncă

În cursul anului 2021, acest tranzit va fi deosebit de semnificativ – marcând o restructurare și o reproiectare a vieții lor, cu eliminarea progresivă a tot ce poate fi inutil, în conformitate cu mecanismele obișnuite ale devenirii – în special pentru persoanele născute Capricorn între a a doua și a treia decadă (în 2019 a influențat aproape exclusiv pe cei născuți în prima decadă). Deci, va fi decisiv pentru cel care este în jurul valorii de 40/42 ani, de fapt, în acest caz, trecerea ar corespunde cu criza notorie de la mijlocul vieții (marcată astrologic de o jumătate de ciclu a lui Uranus, precum și de o jumătate de ciclu a lui Saturn pe poziția sa natală): subiectul se simte forțat să facă bilanțul vieții sale pentru a compara visele tinereții sale cu rezultatele obținute. Important este să fiți pe deplin conștienți de ceea ce sunteți și de ceea ce doriți să obțineți. Dacă nu există o sincronizare între obiectivele minții și obiectivele inimii, individul tinde să se scurtcircuiteze mai devreme sau mai tîrziu. Dacă prezentați disincronie, în timpul trecerii lui Saturn, eliberați-vă și aliniați-vă cu voi înșivă, riscați să faceți implozie și să vă vedeți castelul de cărți năruindu-se. Valorificați, de asemenea, experiența dobândită în urmă cu 7 ani (în raport cu obiectivele voastre anterioare) și în urmă cu 14 ani (privind relațiile sau capacitatea voastră de a vă integra cu partenerul): veți evita (dacă au existat) retrasarea aceleași greșeli. Deci, luați act de faptul că în cursul vieții voastre veți avea Saturn în semnul zodiacal de aproximativ 3 ori; de fapt Saturn/Kronos marcheaza cele 3 cicluri principale ale tinereții (până la 29 de ani), maturității (până la 59 de ani) și vârstei a treia (nu întâmplător este al treilea ciclu, de până la 88 de ani), și că, în mod logic, dinamica tranzitelor sale se modifică considerabil funcție de vârsta individuală și de gradul de conștientizare realizat.
Deci, luați în considerare că la sfârșitul anului 2021 Saturn si Pluto se vor uni în mod irepetabil semnul vostru zodiacal (ceea ce va mai avea loc doar peste câteva secole), acest lucru va duce la schimbări decisive și permanente pentru cei născuți în a doua și a treia decadă. Focalizați-vă în acea perioadă asupra unui obiectiv important pe care doriți să îl atingeți și eliberați-vă de orice balast. Cu Pluto în semnul zodiacal, cei mai avansați oameni vor putea să recurgă la forțe care până acum nu au fost cunoscute. Altfel, forțele reprimate ar tinde să vă distrugă: Pluto, dacă este prost gestionat, este capabil să scoată la lumină cele mai întunecate elemente ale inconștientului, forțele latente care vin din propria Cutie a Pandorei. Așadar, fiți foarte atenți să nu fiți blocați de mecanismele de inhibare a rațiunii și nici de temerile voastre iraționale. Acționați metodic și structurați-vă acțiunile. Saturn, ca toate stelele importante, necesită angajament și nu ” lipsă de acțiune”. Uitați de atitudinile “așteptați-și-vedeți” sau de atașamentul excesiv față de obiceiuri uzate. Nu fiți ostatici ai trecutulului vostru. Amintiți-vă întotdeauna că “tot ce nu ne omoră ne face mai puternici” și că “cei care se tem mor în fiecare zi”. Amintiți-vă că Saturn, Kronos, domnul pragului și domnul Capricornului a fost considerat de romani, guvernatorul antic al Epocii de Aur și era sărbătorit în timpul Saturnaliilor cu petreceri care astăzi ar stânjeni chiar și pe cei mai sălbatici libertini. Dacă vreți un sfat, în timpul tranzitelor lui Saturn, dacă doriți să învățați cum să scapați de deșeuri, începeți cu sertarele de acasă: „Scăpați de toate gunoaiele!” Acest exercițiu vă va face bine, veți câștiga în putere și voință.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *