Horoscop Berbec 2021 – dragoste, bani, sănătate

In anul 2021, nativii din Berbec vor fi capabili sa finalizeze anumite decizii importante din viata lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. Planetele Saturn si Jupiter vor actiona in favoarea ta pentru a putea incepe lucruri care sunt mai benefice pentru tine pe termen lung. In cursul anului, unele sacrificii sunt asteptate din partea ta in ceea ce priveste viata personala. Profita de toate oportunitatile pe masura ce ajung la tine. Horoscop pentru Berbec pentru 2021, citiți mai departe.

Dragoste, cuplu, prietenie

Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2021 este unul de control în care trebuie să ai grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental se mențin și în acest an. Uneori poți avea tendința de a deraia de la ele, dar caută să te redresezi și să îți aduci aminte ce nu a funcționat în trecut.
În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca anturajul tău să se trieze. Unele situații în care trebuia să se dea dovadă de sinceritate te ajută să realizezi cine anume merită să rămână lângă tine. Nu sta lângă aceia care își ascund lucruri importante.
În următoarele trei luni ale anului, lucrurile par să meargă bine, cel puțin până la mijlocul lunii aprilie. Atunci este posibil ca abilitățile tale de comunicare să nu țină cu tine. Lași poate loc de interpretări, ceea ce riscă să te pună în situații complicate în plan social. Nu trebuie decât să ai mai multă grijă cum te exprimi în circumstanțe sensibile.
În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din iulie încolo, înțelegi că nu trebuie să amesteci cariera cu prietenia, că nu toate persoanele cu care lucrezi îți sunt prieteni și să nu poți derula întotdeauna afaceri de succes cu amicii. De asemenea, îți dai seama că statutul social nu este un criteriu discriminatoriu când vine vorba de relații de prieteni.
În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca nivelul de tensiune dintre tine și persoana iubită să fie destul de ridicat. Unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn își dau poate seama că nu pot avea încredere totală în partener sau că nu au idei similare cu privire la modul în care se întrebuințează finanțele la comun.
După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2021 este unul în care se mai închid unele uși care nu duceau niciunde. Te-ai străduit prea mult să afli ce zace după ele, iar acum îți dai seama în sfârșit că ar fi mai bine să renunți și să încerci alte porți. În spatele lor te așteaptă experiențe de pe urma cărora vei învăța multe lucruri.

Berbec: prognoză astrologică 2021

Uranus, imprevizibilul, rebelul … este încă cu voi până la 5 martie 2021 (dar numai dacă v-ați născut în ultimele zile ale celei de-a treia decade, la sfârșitul semnului Berbec), este o oportunitate unică. Tranzitul lui Uranus prin semnul vostru se întâmplă o dată în viață, doar o dată la fiecare 84 de ani (începând cu 7 martie, va atinge prima decadă a semnului Taurul). Începând cu 27 mai 2010 Uranus, planeta arhetipală a originalității și a schimbării, cu acțiunea ei inovatoare și de multe ori revoluționară vă însoțește pe străzile nesfârșite ale apelor cerești. În cursul anului 2021, acțiunea lui revoluționară va influența numai pe cei născuți în ultimele zile ale celei de-a treia decade și va fi deosebit de frapantă în special în luna februarie și la începutul lunii martie. De fapt, acțiunea planetei nu numai că va fi susținută de tranzitul lui Jupiter în semnul prietenului Săgetător, dar va fi, de asemenea, stimulată de apropierea lui Saturn și a lui Pluto de spațiul vostru astral. Atunci când veți pune în aplicare revoluția copernicană, va trebui să aveți grijă să nu faceți vreo greșeală. Pe de o parte se află talentul vostru natural, pe de altă parte ambițiile ego-ului vostru. Deci, aveți grijă să nu treceți peste orice în numele ambițiilor sau din cauza unor terțe manipulatoare (tranzitul lui Saturn si al lui Pluto are loc în casa voastră solară X, domeniu de experiență responsabil îndeosebi de realizarea succesului personal). Deci, dacă vă urmați talentul (Dharma) în anul 2021, veți avea ocazia să dați marea lovitură. Așadar, aveți grijă să profitați de ocazia excelentă (kairos). Este o șansă unică. Este momentul în care ceea ce părea imposibil devine dintr-o dată posibil.
Luați în considerare faptul că 2021 se dovedește a fi un an extraordinar pentru toate decadele, datorită tranzitului lui Jupiter în semnul prietenos al Sagetătorului (semn zodiacal care pentru voi corespunde casei a IX-a solară, domeniu de experiență responsabil îndeosebi cu extinderea cunoștințelor, călătoriile extraordinare, viața în străinătate, studiile universale). Regele Olimpului este, fără îndoială, considerat în tradiția astrologică ca planeta arhetipală a prosperității maxime. Datorită acestui tranzit, vă veți simți încurajați să vă extindeți experiența în lume și astfel să vă satisfaceți dorința de cunoaștere, aventură și înțelepciune. Persoanele pe care le veți întâlni sau cu care veți stabili noi contacte în timpul călătoriilor (sau în medii cu caracter universal) vor putea aduce noi transformări în viața voastră profesională. În anul 2021, curiozitatea voastră va crește considerabil, probabil în cursul anului 2021 veți citi mult mai mult de obicei; vi se dezvoltă dorința de a ajunge la un număr cât mai mare de informații. Cu cât călătoriți mai mult în 2021, cu atât va fi mai bine. În timp ce cei născuți în prima decadă vor fi avantajați de tranzitul lui Jupiter în perioada cuprinsă între noiembrie 2019 până în ianuarie 2021, cei născuți în a doua decadă vor trece prin cele mai bune momente, atât iarna cât și vara, iar cei născuți în cea de-a treia decadă vor fi afectați de tranzitul lui Jupiter atât în ​​primăvară, cât și în toamnă. Pe parcursul tuturor acestor faze vor trebui să se confrunte cu Saturn, stăpânul timpului și al Pragului, paznic atât al  Karmei (experiențele neînțelese care au tendința să se repete în mod inexorabil până la înțelegerea lor) cât și al Dharmei (realizarea de sine). Deci, dacă doriți să obțineți rezultate trebuie să scăpați de constrângeri, temeri și frustrări, să evitați repetarea acelorași greșeli, să urmați o disciplină în concordanță cu propriul potențial, să vă eliberați de încărcătura inutilă. Dacă vreți ca noul să vă intre în casă, trebuie să vă eliberați de ce este vechi (ceea ce este incompatibil sau a devenit incompatibil în raport cu evoluția voastră). Luați în considerare faptul că Jupiter va răsplăti mai ales celor care au lucrat bine cu ei înșiși; de fapt, cu tranzitele sale planifică culesul fructelor.

Cariera și banii

Cariera va fi mai satisfacatoare pentru majoritatea Berbecilor in acest an. Bineinteles, vei avea parte de incercari si obstacole, dar vei avea si curajul sa le infrunti. Noi oportunitati de castig pot aparea in domeniul tau de cariera in acest an. Comunicarea si supravietuirea sunt cheia. Jupiter te va ajuta sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti imbunatatesti creativitatea. Cei implicati in profesii legate de domeniile artelor, productiei si vanzarilor vor obtine un impuls pozitiv in aceasta perioada. Relatia cu superiorii si colegii de la locul de munca va fi mai cordiala si mai autentica. Asteapta-te la promovari si mariri de salariu pentru sfarsitul anului.

Casă, viață personală, familie

Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți dau bătaie de cap în 2021. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, te bucuri de armonie pe acest plan și evoluezi armonios împreună cu cei dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai grele în raport cu familia.
În primul trimestru al anului, nu se întrevăd provocări la acest capitol. Vorbești pe limba celor dragi și nu duci lipsă de momente de calitate alături de ei. Merită menționat faptul că în ianuarie, rudele tale apropiate din străinătate sau care locuiesc la mare depărtare de tine ori socrii ar putea juca un rol foarte important în viața ta.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui mai și sfârșitul lunii iunie, ai putea experimenta unele tensiuni în raport cu frații, surorile, verii sau verișoarele. S-ar putea să iasă la suprafață unele diferențe de mentalitate de care nu erai conștient(ă) sau care nu reprezentau o problemă până acum.
În al treilea trimescu al anului, dar în special în prima jumătate a lunii iulie, s-ar putea să apară unele momente de tensiuni între tine și membrii familiei de origine. De regulă, încerci să nu lași prăpastia dintre generații să își spună cuvântul, dar s-ar putea ca de data aceasta să conducă la unele situații destul de greu de gestionat cu succes.
În următoarele trei luni ale anului, nu se întrevăd surprize pe acest plan, semn că perioada sărbătorilor de iarnă vă surprinde într-o stare bună, pozitivi și pregătiți să vă bucurați așa cum se cuvine unii de ceilalți. Gândiți-vă la unele rezoluții pentru anul care vine în legătură cu viața de familie. Unele ajustări vă ajută să aveți o viață mai frumoasă.
După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2021 liniștit pe acest plan. Te înțelegi bine cu membrii familiei, fie ea de origine sau cea pe care ți-ai întemeiat-o tu. Este drept că pot apărea unele momente dificile, dar ele nu reprezintă deloc o constantă. Tratează-le ca pe niște momente trecătoare de la care ai ceva de învățat.

Berbec: horoscop general pentru 2021

Fiecare Berbec ar trebui sa se pregateasca pentru un an al transformarilor. Horoscopul pentru 2021 le va pregati un test al rabdarii si al rezistentei; dar datorita acestei experiente, vor fi mai intelepti ca niciodata. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Marte, ar trebui sa resimta o presiune suplimentara atat la munca, cat si in viata personala. La inceputul anului, vei fi in pe o panta descendenta, dar lucrurile vor ramane neschimbate privind munca si viata personala. Probabil ca vei simti nevoia sa te autoizolezi pentru a-ti analiza parcursul vietii si alegerile pe care le-ai facut pana acum. Nu-ti fie frica sa-ti iei un moment pentru tine insuti. Horoscopul Berbecului pentru 2021 este de partea ta. Pe parcursul lunilor de primavara din 2021, Berbecii vor resimti totul foarte intens. Asta poate fi atat o binecuvantare, dar si un blestem – sentimentele pozitive vor fi intense, dar la fel vor fi si cele negative; ca urmare, este de asteptat o anumita hipersenzitivitate. Ca urmare, nu vor fi probleme in a-ti comunica gandurile si sentimentele, deci vei fi capabil sa comunici cu cei dragi fara nici o problema. Pe perioada verii, iti va fi dificil sa ramai intr-un singur loc. Conform Horoscopului pentru 2021, vei avea cea mai mare atractie pentru calatorii si aventura – deci nu te astepta la plictiseala. O noua dragoste se poate ivi deasemenea in viitor; dar ai girja, pozitia lui Uranus in Taur poate cauza schimbari in relatii. Ca urmare, ai grija si tine-te la distanta. Daca nu ai incredere in aceasta persoana, ai putea avea de suferit. Odata cu venirea celei de-a doua jumatati a anului, Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. In privinta serviciului, pot sa apara noi responsabilitati, dar cu un pic de rabdare, pot face fata la orice. Evita deciziile pripite, pentru ca le-ai putea regreta mai tarziu. They simti deasemenea si dorinta de a creste intelectual. Vei acumula informatii cu usurinta, deci ar fi foarte bine sa folosesti aceasta perioada pentru studiu sau pentru alte forme de crestere personala. Dupa graba resimtita de-a lungul anului 2021, ai putea simti nevoia de a scapa de realitate. Din cauza plasarii lui Saturn in semnul Fecioarei, te-ar putea acapara anxietatea si indoiala. De aceea nu ar trebui sa eziti sa profiti de orice oportunitate pentru a evada in lumea fanteziei. Totusi, horoscopul iti recomanda sa nu ratezi o sansa interesanta de a merge inainte, din cauza fricii tale de a infrunta realitatea.

Sănătate și vitalitate

Anul acesta nu se diferențiază prea mult de precedentul în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care vei dispune. Este drept că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduci unele mici ajustări stilului tău de viață și alimentație. Trebuie doar să fii dispus(ă) să le faci la timpul potrivit.
În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să te raportezi mai des decât de obicei la trecut, ceea ce riscă să-ți accentueze unele frustări și temeri. Nu lăsa astfel de gânduri să te afecteze prea tare și nu le permite să-ți ghideze alegerile în ceea ce privește viitorul.
În următoarele trei luni ale anului, dar mai exact în a doua jumătate a lui iunie, caută să te ocupi mai îndeaproape de acele tensiuni care mocnesc între tine și anumiți membri ai familiei. Cu toate că nu îți place să admiți acest lucru, starea ta de spirit depinde într-o măsură și de atmosfera de acasă, iar atunci ai ocazia s-o armonizezi.
În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca dispoziția ta dominantă să fie din nou una introspectivă și meditativă. Acest lucru nu este neapărat rău, atâta timp cât te ajută să-ți consolidezi starea de echilibru interior. Dacă nu face decât să-ți alimenteze eventualele tendințe melancolice, încearcă să-ți găsești motive de a fi pozitiv(ă).
În următoarele trei luni ale anului, dar în special în octombrie, s-ar putea să fii destul de apatic(ă). Rezervele tale de energie nu sunt la fel de generoase ca de obicei și trebuie să te bazezi mai mult pe automotivație. Acest lucru s-ar putea datora și faptului că ai putea să întâmpini unele probleme de cuplu care te fac să-ți piară cheful.
După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2021 îți face cunoștință cu o latură a personalității tale cu care nu te întâlnești prea des. De regulă ești vivace, spontană și orientată către prezent, dar pare că tinzi mai mult decât de obicei în acest an să privești în trecut și chiar să-i permiți prea mult să influențeze peisajul actual.

Horoscop Berbec 2021 – muncă

Saturn, în tranzit  în semnul Capricorn, în contrast cu ceea ce s-a întâmplat în 2019, va afecta în primul rând pe cei născuți în a doua decadă și pentru perioade scurte de timp chiar și pe cei din a treia, determinându-i să conștientizeze problema realizării ambițiilor lor. De fapt, pentru voi, cei din semnul Berbecului, Capricornul este semnul zodiacal care corespunde casei voastre solare X, sector astrologic dedicat în mod direct realizării propriului succes și propriilor aspirații. Deci, voi, care prin natura voastră sunteți ghidați de Marte, mereu gata să depășiți limitele, în cursul anului 2021, va trebui să hotărâți care sunt obiectivele vostre reale și să le eliminați pe cele care nu sunt pentru voi. Dacă faceți acest lucru, puteți profita de tranzitul lui Saturn pentru a vă oferi acel minim de planificare, pentru a vă scăpa de balast și a elimina neconcordanțele.
Sfârșitul anului 2021 va fi decisiv pentru cei născuți între a doua și a treia decadă. Totul va depinde de nivelul vostru de dezvoltare și de cât de mult ați semănat bine sau rău în lunile anterioare. Saturn și Pluto se vor alătura semnului Capricornului la 21°. Acest aspect marchează schimbări clare și ireversibile în privința atingerii obiectivelor personale. Ceea ce contează este că în vremurile anterioare ați profitat de excelentele tranzite pentru a vă realiza și nu de ambițiile venite din ego-ul vostru.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie aduce o energie pozitivă pentru Berbec. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *