Gemeni septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de armonie în cuplu. Vă veți înțelege doar din priviri. De asemenea, Gemenii se pot aștepta la o perioadă stabilă în carieră. Nu ești amenințat de nicio problemă. Prin urmare, îți poți petrece timpul liber cu familia. Află dacă toată lumea este bine. Horoscop pentru septembrie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Septembrie va fi o perioadă bună din punct de vedere romantic. Împreună cu partenerul tău vei descoperi preocupări și distracții noi. Vă veți face prieteni noi și vă veți vedea des cu cei vechi. Dacă ești singură, n-ar strica să fii atentă în jurul tău. Este posibil ca cineva pe care-l cunoști să devină mai interesant decât ți s-a părut până acum. Iar asta se va întâmpla repede, în prima parte a lunii.
Pentru Gemenii familiști poate să devină puțin plictisitor. Dacă membrii familiei își dedică o parte din timp prietenilor, se vor întoarce apoi cu plăcere acasă. Schimbul de povești și impresii de la cina în familie va fi amuzant și revigorant.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună, pentru tine, familia proprie și implicit relația cu partenerul de viață, capătă conotații deosebit de importante astfel că, până în data de 23 septembrie, există dorința profundă de a-ți exprima temerile, problemele care țin, fie de carieră, fie de o eventuală problemă de sănătate. Partenerul de viață are un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții susținându-te moral și chiar financiar.
În preajma datei de 8 septembrie te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate. Din data de 14 septembrie ești mult mai dornic să socializezi cu persoane de sex opus impresionând prin umor și bună dispoziție, diplomație și sex-appeal. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 22 septembrie, atunci când ești predispus la certuri, la despărțire, dezamăgire în plan amoros.
Te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri, care mai de care mai interesante deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Se cere mai multă atenție în relația cu persoana iubită în preajma datei de 27 septembrie, atunci când ești predispus la posesivitate, reproșuri, tendința de a reveni la o relație din trecut care nu face decât să îți creeze o stare de confuzie, de neîmplinire.
Există riscul să confunzi iubirea cu sexualitatea și astfel să ajungi la tot felul de neînțelegeri în relația cu sexul opus. Spre sfârșitul lunii lucrurile încep să se destindă oarecum în plan sentimental, ba chiar s-ar putea să te simți norocos și să dai startul unei relații de cursă lungă de la care ai mari așteptări.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Ai front de lucru, ai energie, trebuie să ai și planificare. Dacă te ambalezi tare de la început, n-o să te țină toată luna. Dozează-ți energia și alternează săptămânile de lucru cu weekebndurile de relaxare. În plus, dacă impui un ritm de muncă nerealist, ceilalți ar putea să nu te vadă cu ochi buni.
Ca să nu te lase la un moment dat entuziasmul, încearcă ceva nou. Sau încearcă să abordezi mai multe proiecte, atâtea câte simți că poți duce. Dar calculează să le poți termina până la sfârșitul lunii. Nu se știe dacă luna viitoare va mai fi la fel de spornică.
Chiar dacă acum stai bine cu banii, nu cheltui chiar tot. Nu te vei simți confortabil dacă vei rămâne fără bani înainte de sfârșitul lunii.

Sănătate

Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții, pe la mijlocul lunii. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta, la nivel psihic-emoțional, în preajma datelor de 7, 22 și 27 septembrie. Este posibil să apară stări de amețeală, alternări ale tensiunii arteriale, insomnii, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru septembrie 2020 Gemeni

  • Cel mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • zilele cele mai stresante: 9, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

Cu Neptun, planeta care vă guvernează cariera în miscare retrogradă, din 18 iunie și cu aspecte puternice în casa a patra, aspectele de carieră necesită timp pentru a se rezolva de la sine și astfel vă puteţi concentra asupra problemelor domestice. Totuși, deși situaţia legată de carieră este destul de tulbure şi cel mai bine ar fi să aşteptaţi ca aceasta să se clarifice, responsabilităţile sunt încă puternice. Casa a patra înseamnă mai mult decât casă şi familie. Ea reprezintă trecutul, amintirile, sentimentul de apartenenţă şi securitatea emoţională. Multe din problemele noastre îşi au originea în trecut. Atunci când apar evnimente puternice, acestea provoacă reactivarea acelor lucruri din trecut rămase nerezolvate. Deşi nu ştim cu exactitate care este cauza reacţiilor noastre, aceasta se află adânc îngropată în trecutul nostru si ne împiedică să acţionăm, sa creştem, să ne dezvoltăm. Atunci când influenţele planetare activează această casă, amintiri vechi tind să iasă la suprafaţă iar misiunea noastră este aceea de a le explora, de a le înţelege. Deci, atunci când casa patra este puternic, natura va aduce amintiri vechi, astfel încât acestea să poată fi văzute de la nivelul actual de înțelegere. Ceea ce este înfricoşător pentru un copil de trei ani, pe faţa unui adult va provoca doar un zâmbet. Nu este vorba despre a rescrie istoria evenimentelor care s-au întâmplat, ci de o reinterpretare a lor, despre a înţelege. Iar acest lucru va provoca o “vindecare” emoţională”. Vă veţi confrunta cu amintiri care la prima vedere nu au nicio egătură cu prezentul, dar ele nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație pentru viața voastră „aici și acum“. Analizaţi sentimentele pe care vi le trezesc si ele îşi vor pierde puterea pe care o au asupra voastră.Uită-te la ei și sentimentele pe care le trezesc în tine. Examinați-le. Ei vor pierde orice putere au avut o dată peste tine. Aceasta este, de asemenea, o luna buna pentru cei implicați în tipuri formale de terapie psihologică. Au loc mai multe tipuri de progrese. Luna nouă din data de 9 septembrie va clarifica atât aspectele emoționale cât și situația familială pe măsură ce trece timpul. Informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună vă vor parveni în mod natural si normal, cu puțin stres din partea voastră. Trebuie să vă preocupaţi de aspectele care ţin de sănătate până în 22 septembrie, iar atunci veţi simţi o îmbunătăţire indiferent de problemele cu care vă confruntaţi. Nu uitaţi să vă odihniţi suficient şi recitiţi raportul anual pentru a înţelege ce este nevoie să faceţi. De asemenea, aceasta este o lună excelentă pentru cei care îşi caută un loc de muncă – mai ales până în 22 septembrie. Soarele în zodia Fecioarei favorizeaza munca, iar Pluto, guvernatorul muncii pentru cei marcaţi de semnul Gemenilor, primește aspecte bune până la acea dată.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă v-ați dorit o schimbare de mult timp, acum este momentul potrivit pentru a face …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *