Gemeni octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Poți dedica luna octombrie partenerului și, prin urmare, astfel poți compensa absența anterioară. Stabilitatea din zona carierei oferă suficient timp liber Gemenilor . De asemenea, îți poți petrece timpul liber meditând la evenimentele trecute pe care să le reevaluezi și să-ți faci ordine în gânduri. Te vei simți mult mai bine cu o minte clară. Horoscop pentru octombrie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul ar putea deveni cam pisălog. Sau ar putea să-ți ceară părerea în tot felul de chestiuni despre care n-ai habar. Încearcă să nu-l expediezi scurt – expediază-l mai pe ocolite. Sau, dacă ai suficientă răbdare, pune întrebări suplimentare și dă-ți o părere. Dacă ai o întreagă familie (incluzând copii), înmulțește povestea de mai sus cu numărul de membri ai familiei. Include-te și pe tine, pentru că și tu vei avea să-ți pui niște întrebări.
În societate, vei nimeri în tot felul de grupuri agitate și petrecărețe. Și tu, la mijloc. Va trebui să te folosești de acea abilitate a ta de a privi ca simplu observator, părând, totodată, foarte implicată. Ici-colo câte o vorbă de duh bine plasată și te-ai scos!

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii este posibil să apară tot felul de discuții, disensiuni în plan sentimental datorită tendinței de a fii posesiv, de a manipula, gelozia fiind subiectul principal în cadrul relației de dragoste. Din data de 4 octombrie ești predispus la reluarea unei relații de dragoste cu un coleg de muncă ceea ce poate creea o stare de neliniște în viața ta personală. Preferi să păstrezi în secret această relație, tocmai pentru că nu știi prea clar ce vrei în plan amoros. Pe de altă parte te gândești foarte serios dacă merită să faci vreun compromis și încerci să faci o reevaluare a relației sentimentale în care ești implicat.
Încă de la începutul lunii porți discuții intense cu familia, părinții despre eventualele probleme legate de relația cu sexul opus. Este recomandat să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni, atunci când ai ocazia să redresezi și să ajungi la un oarecare echilibru în relația de mariaj în care ești implicat de mult timp.
Este o lună în care te remarci prin dorința de a fi liber, creativ, de a străbate lumea și a învăța permanent ceva nou, interesant dar, pentru toate acestea ai nevoie de un partener care să te înțeleagă, să fie capabil să învețe alături de tine, să comunice deschis.
În această lună există predispoziția la a te îndrăgosti sau reîndrăgosti, de a primi în viața și sufletul tău o persoană cu care te simți compatibil, din punct de vedere intelectual și sentimental. Nu vei duce lipsă de pasiune, aventuri, distracții astfel că, la sfârșitul perioadei, relația cu sexul opus este puternic dinamizată reușind cu mare greutate să faci față tentațiilor, tendinței de a da startul unei relații amoroase extraconjugale.
Dacă ești singur atunci nu vei avea acum nici-un fel de restricții în plan amoros fiind preocupat de noi cuceriri amoroase sau poți să revii asupra unei iubiri din trecut.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Provocările vor fi mai ales de ordin profesional. Poziția de observator te-ar avantaja cel mai bine. Când în jur se vehiculează idei și decizii care se bat cap în cap, e mai bine când poți să stai deoparte și să aștepți să se liniștească apele. Dar de multe ori nu se poate. Dacă ești implicată direct, fă manevre năucitoare. Ideile tale aparent fanteziste s-ar putea să ofere soluțiile optime. Nu sta să mai dai explicații. Nu toți vor înțelege ce faci, dar în fața rezultatelor excelente, vor renunța să mai pună întrebări.
Cu banii, va fi o lună foarte inegală. Strategia va fi să amâni tot ce poți amâna. Mai întâi să ajungi la sfârșitul lunii, să tragi linie și să vezi care-s banii de care dispui. Apoi, ia-o pas cu pas, de la cele mai importante, la cele mai neesențiale cheltuieli.

Sănătate

În prima parte a lunii octombrie este posibil să apară unele probleme legate de tensiunea arterială, migrene ușoare, probleme digestive sau renale. În partea a doua a perioadei ești decis să te preocupi mai mult de propria sănătate având ocazia să porți discuții intense cu un medic sau reiei anumite analize. Ai posibilitatea de a găsi un nou tratament, mai eficient, te preocupi mai mult de propriul organism adoptând un regim de viață și alimentar mult mai sănătos și mai echilibrat. De evitat analizele medicale spre sfârșitul lunii octombrie.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru octombrie 2020 Gemeni

  • Cel mai bun zile în general: 1, 8, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai multe stresant zile: 6, 7, 12, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 10, 11, 12, 13, 14, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Luna trecută, în data de 22 septembrie când Soarele a intrat în casa a 5-a, a autoexprimării şi creaţivităţii, ați intrat într-o perioadă în care preocupările voastre se îndreaptă spre relaţii sentimentale, copii, relaxare. Relaţiile sentimentale devin mai dinamice, mai intense. Există riscul de conflicte din cauza luptelor de putere sau a unor tendinţe de dominare. Pe de altă parte, pentru cei singuri, poate apărea oportunitatea de a întâlni pe cineva. S-ar putea să vă gândiţi la o vacanţă în străinătate. Din punct de vedere creativ, aceasta este o perioadă fertilă, iar ceea ce faceţi acum va contribui la transformarea voastră personală. Profitaţi de acest aspect până în jurul datei de 23 octombrie, când atenţia voastră se va îndrepta spre muncă. Luna trecută, puterea planetară a început să încline dinspre sectorul estic, independent (sectorul de sine), spre sectorul vestic, social (sectorul celorlalţi). Majoritatea planetelor din astrograma voastră sunt acum în Occident și aceasta va fi situația pentru câteva luni. Independența personală este, prin urmare, mai slabă, dar poziţionarea planetelor indică faptul că sunteţi compensaţi în alte moduri. Sunteţi forțaţi să vă dezvoltaţi (și să vă bazaţi pe) abilitățile sociale – capacitatea de a obține cooperarea altora. Puterea planetară este îndreptată spre alții şi aveţi mai multe şanse să vă îndepliniţi obiectivele colaborând şi cooperând. Acţiunile individuale nu sunt cele mai eficiente. Încercaţi să vă adaptaţi condiţiilor cu care vă confruntaţi. Din data de 5 octombrie Venus intră în mişcare retrogradă, ceea ce va influenţa relaţiile sentimentale, copiii, competiţiile, munca (prin poziţionarea sa) şi acele lucruri care ţin de autocunoaştere. Nu vă bazaţi atât de mult pe intuiţie. Ceea ce visaţi poate semnala aspecte din trecut care au rămas nerezolvate. Copiii se pot comporta haotic, vă este mai dificil să îi înţelegeţi, s-ar putea să fie nehotărâţi. In ceea ce priveşte munca pot exista amânări, mici probleme care vă dau activitatea peste cap. Este o perioadă bună însă pentru a relua, corecta sau verifica proiecte mai vechi. Pentru mai multe detalii consultati raportul Venus Retrogradă, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele le promit Gemenilor o mare șansă când vine vorba de relații. O persoană interesantă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *