Gemeni noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Gemenii se pot baza pe sprijinul familiei. Orice problemă poate fi depășită mult mai ușor dacă nu duci singur această povară. Permite oamenilor din jur să te ajute. În această perioadă s-ar putea să ai unele toane. Frustrarea poate fi evitată făcând sport. Horoscop pentru noiembrie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul te va sâcâi cu întrebările și îngrijorarea lui. Există pericolul să atenteze la liniștea și echilibrul tău. Asta va genera niște discuții în contradictoriu din care el va ieși puțin șifonat iar tu, puțin plictisită. Nu e foarte grav și va trece odată cu sfârșitul acestei perioade incerte pentru tine.
Pentru familia extinsă, ca și pentru evenimentele sociale nu ai nici timp, nici dispoziție. E mai bine să-ți rezervi timpul liber pentru tine, pentru plăcerile solitare. Preocupările artistice îți vor oferi satisfacție.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii ai tendința să faci greșeli după greșeli și să te implici prea mult în proiecte profesionale neglijând astfel relația de cuplu. Revin discuții, contraziceri, reiei anumite responsabilități din dorința de a progresa sau de a câștiga mai multă popularitate, ceea ce poate conduce la eventuale conflicte în relația de cuplu, îndeosebi la mijlocul lunii.
Dacă la începutul lunii ai sentimentul că ești susținut de către partenerUL de viață în demersurile profesionale, din data de 5 noiembrie ceva te face să ascunzi anumite infromații sau chiar să nu mai ai încredere în acesta. Nu ai decât să îți reevaluezi relația de mariaj și să observi unde anume greșești sau dacă ești suficient de obiectiv în relația cu celălalt. Este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi pe la jumătatea lunii în analiză aici.
În a doua parte a perioadei vrei parcă mai mult în plan sentimental fiind posibil să dezvolți o relație de iubire sau dai curs unei relații de cuplu de cursă lungă cu o persoană aflată departe, eventual în altă țară. Ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, alături de persoana iubită. Din data de 28 noiembrie lucrurile devin mai clare în relația de cuplu, ba chiar ai ocazia să repari ce ai stricat în prima parte a lunii.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Vei simți că stai oarecum pe nisipuri mișcătoare. Dar nu este nici vina, nici responsabilitatea ta. Întotdeauna ai știut să-ți găsești la timp pluta de salvare. Vei ști si acum. Probabil că de aceea nu te agiți.
Mulți se bazează pe tine și asta face ca volumul tău de muncă să fie mai mare decât s-ar cuveni. Însă vor veni și bani pe măsură. Deși Gemenii dau impresia că sunt aerieni, nu este chiar așa. Sunt destul de realiști și calculați, numai că își fac calcuelele discret și în liniște. Banii de acum îți vor prinde foarte bine mai târziu. Măcar îți vor oferi confortul psihic și plasa de siguranță.

Sănătate

La început de lună ești predipsus la accidente sau infecții, viroze respiratorii, probleme care țin de tensiune. Este o perioadă în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente. Atenție și la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când este posibil să apară unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate, probleme renale (pe la mijlocul lunii).

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Gemeni

  • Cel mai bune zile în general: 4, 5, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai multe stresante zile: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 8, 9, 10, 14, 15, 19, 23, 24, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 8, 16, 17, 19, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 6, 7, 8, 16, 17, 25, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

Cel mai spectaculos aspect al lunii este intrarea lui Jupiter în Săgetător în 8 noiembrie, unde va sta pentru următorul an. Aceasta este o influenţă importantă pentru cei marcaţi de zodia Gemenilor. Relaţia de coplu, relaţiile de parteneriat şi colaborare tind să se desfăşoare mult mai uşor. Popularitatea voastră este în creştere şi îi atrageţi cu uşurinţa pe alţii spre voi. Persoanele din jurul vor sunt mai deschise, mai dispuse să vă ajute sau să va susţină în ceea ce faceţi. Pe de altă parte, pe durata acestui aspect, voi sunteţi mai joviali, mai optimişti. Totuşi trebuie să aveţi grijă să nu vă asumaţi mai multe decât puteţi face. Exista tendinţa de a vă supraestima capacitatea de a vă ocupa de anumite aspecte ale vieţii voastre. Acest aspect favorizează şî căsătoriile. De asemenea oferă oportunitatea de a duce o relaţie la nivelul următor. Tot în această perioadă se pot încheia parteneriate de afaceri extrem de profitabile pentru voi. Din data de 22 noiembrie, când Soarele va tranzita şi el această zonă, preocupările voastre legate de cele menţionate mai sus vor creşte. Profitaţi de acest aspect pentru a vă îmbunătăţi relaţiile sociale, pentru a cunoaşte persoane noi şi pentru a vă dezvolta capacitatea de cooperare. Mercur, guvernatorul celor marcaţi de zodia Gemenilor, îşi va petrece şi el luna în această zonă ceea ce indică o creştere a comunicării, favorizează semnarea de contracte şi schimburile de idei. Pe de altă parte, s-ar putea să vă simţiţi mai agitaţi şi mai instabili. Cele mai bune aspecte în sensul celor menţionate mai sus, sunt între 24 şi 28 noiembrie (când Soarele este conjunct cu Jupiter) şi între 29 şi 30 noiembrie (cand Mercur este conjunct cu Jupiter). Viața socială este activă, dar şi cariera vă solicită, fiind o provocare să vă ocupaţi de ambele domenii. Pentru cei care lucrează cu contracte, în marketing sau promovare, luna este extrem de benefică. Marte va trece peste Mijlocul Cerului în data de 16 noiembrie și intră în casa a 10-a, a carierei, indicând nevoia de a fi mai agresivi în carieră. S-ar putea să intraţi într-o competiţie sau să începeţi un nou proiect. În această perioadă puteţi beneficia de succes. Singurul risc este de a fi prea individualişti şi de a intra în conflicte cu superiorii. De asemenea, Luna Nouă din data de 7 si Luna Plina din data de 23 noiembrie, sunt zile financiare puternice.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *