Gemeni martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna martie, Gemenii nu-și vor arăta public afecțiunea. Chiar dacă sentimentele tale sunt puternice, vei prefera să petreci timp cu partenerul acasă. Relațiile pe termen lung vor avansa, dar cei singuri nu vor obține prea multe în această privință. Relațiile care se vor întemeia acum vor fi strict bazate pe prietenie.Horoscop pentru martie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Genial cum e, Geamănului îi place orice proiect nou. Sare pe el cu entuziasm dar, de multe ori, se plictisește pe parcurs și abandonează. Dacă ți-a venit în gând ceva în care vrei să-l antrenezi și pe partenerul tău, stai pe loc un moment. Respiră și gândește-te bine dacă chiar vrei și poți să duci treaba până la capăt. Pentru că horoscopul tău lunar te vede lăsând baltă ceva ce ai început și ridicând din umeri către partenerul tău. Iar el se zărește în cadru frustrat și furios: l-ai distras de la propriile proiecte pentru nimic.
Dacă te păzești de ispită și nu-l superi foarte tare pe partenerul tău, după prima săptămână a lunii va începe o periaodă frumoasă între voi. Sprijinul reciproc și comunicarea de bună credință vor fi mai la îndemână ca oricând. Se va consolida convingerea că sunteți cu adevărat compatibili.
Dacă ești singură, fără să-ți dai seama, s-ar putea să pui acum bazele unei relații frumoase. Sau să spulberi orice șansă. Depinde de răbdarea și diplomația cu care te porți cu cei din jur, cunoscuți mai vechi sau mai noi. Încă nu știi de unde va sări iepurele, însă ai grijă să nu sperii pe niciunul dintre iepurii întâlniți.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii ai tendința să faci greșeli după greșeli și să te implici prea mult în proiecte profesionale neglijând astfel relația de cuplu. Revin discuții, contraziceri, reiei anumite responsabilități din dorința de a progresa sau de a câștiga mai multă popularitate, ceea ce poate conduce la eventuale conflicte în relația de cuplu, îndeosebi la mijlocul lunii.
Dacă la începutul lunii ai sentimentul că ești susținut de către partenerUL de viață în demersurile profesionale, din data de 5 martie ceva te face să ascunzi anumite infromații sau chiar să nu mai ai încredere în acesta. Nu ai decât să îți reevaluezi relația de mariaj și să observi unde anume greșești sau dacă ești suficient de obiectiv în relația cu celălalt. Este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi pe la jumătatea lunii în analiză aici.
În a doua parte a perioadei vrei parcă mai mult în plan sentimental fiind posibil să dezvolți o relație de iubire sau dai curs unei relații de cuplu de cursă lungă cu o persoană aflată departe, eventual în altă țară. Ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, alături de persoana iubită. Din data de 28 martie lucrurile devin mai clare în relația de cuplu, ba chiar ai ocazia să repari ce ai stricat în prima parte a lunii.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Gemeni: privire generală

Vei remarca încă de la începutul lunii că în jurul tău gravitează multă lume. Oamneii sunt atrași de verva ta, te farmecul tău. Dar ar fi cazul să-ți fie cumva folositori. Atrage-i într-un proiect mai puțin obișnuit, într-o schimbare de ritm și de rutină. Ai multă forță creativă zilele acestea, deci nu te da înapoi de la provocări. Pe 10, 11 și 12 martie, vei simți din plin că treaba merge. Pe 17-18-19, vei fi romantică sau doar vei flirta cu aplomb – în funcție de statutul tău: într-o relație sau singură. Pe 22 și 23, stimularea intelectuală va ocupa primul loc în atenția ta. În fiecare conversație, în fiecare operație făcută la muncă, vei aduce sclipirile tale de inteligență și originalitate. Pe 27 martie, deja riști să-ți lași în urmă interlocutorii. Trebuie să te exprimi calm, pe înțelesul tuturor și fără să sari etape din demersul tău logic. Dacă oamenii vor înțelege ce le propui, vor spune da. Dacă nu, în mod instinctiv, vor respinge propunerea.

Sănătate

La început de lună ești predipsus la accidente sau infecții, viroze respiratorii, probleme care țin de tensiune. Este o perioadă în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente. Atenție și la sfârșitul lunii martie, atunci când este posibil să apară unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate, probleme renale (pe la mijlocul lunii).

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru martie 2020 Gemeni

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 17, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25

Concluzii lunare ale horoscopului

Până în data de 20 martie zona de carieră este încă foarte activă. Planetele din casa carierei vă sunt favorabile. Acest lucru semnalează succesul. Aveți mult sprijin cosmic; universul pare să conspire în favoarea voastră. După data de 20 februarie, pe măsură ce vă atingeți obiectivele pe termen scurt, atenția voastră se îndreaptă spre viața socială – spre prieteni, grupuri și activități de grup. Deși Marte se află încă în casa a 7-a până în data de 17-a, generând unele tensiuni şi lupte de putere, aspectele favorabile pe care le face Jupiter, guvernatorul acestei case, vor estompa problemele din aceasă zonă sau oferă oportunităţi de rezolvare a acestora. Jupiter intră în mişcare retrogradă începând din data de 9 martie, iar Mercur este retrograd din data de 23. Acest lucru complică relaţiile într-o oarecare măsură. Atât tu cât și cei cu care interacţionezi (aspetul influenţează mai ales relaţia de cuplu) sunteţi nehotărâţi și lipsiți de direcție. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi interpretările personalizate din rapoartele Mercur Retrograd şi Jupiter Retrograd, disponibile gratuit, pe site. Trebuie să acordaţi în continuare atenţie stării de sănătate până în data de 20 martie, dar aceasta se îmbunătăţeşte. În data de 6 martie Mercur și Venus vă vor influenţa pozitiv, în 17 martie, Marte se îndepărtează de aspectul său stresant, iar în 20 martie, Soarele începe să facă aspecte armonioase. La începutul lunii însă, este indicat să vă ocupaţi de problemele de sănătate care apar şi să nu le ignoraţi. Până în 20 martie, lucrurile ar trebui să revină la normal. Finanțele nu par a fi o problemă mare în aceste zile. Casa a doua, a banilor nu est tranzitată de planete și acest lucru este, în principiu, un semn bun. Indică menţinerea stării de fapt. Nu este nevoie să faceți schimbări importante sau să acordați atenție nejustificată aici. Cariera este o zonă mult mai importantă decât cea financiară acum. Cu toate acestea, s-ar putea să vă bucuraţi de unele influenţe financiare favorabile. Mai întâi, cele două aspecte de Luna plină (al doilea este numit “Luna Albastră”, un aspect mai rar), care aduc momente financiare favorabile, iar data de 26 martie este o zi financiară deosebit de bună, deoarece Luna este la la cea mai mică distanţă de Pământ, iar impactul ei este chiar mai puternic. În general, ca mai propice perioadă din punct de vedere financiar este din 17 până în 31 martie.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *