Gemeni iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele le promit Gemenilor o mare șansă când vine vorba de relații. O persoană interesantă va apărea în viața ta și compania ei te va vraji. Vei știi cum să reacționezi, iar seriile petrecute împreună vor decurge de la sine. Te simți perfect relaxat când ești în compania acesteia. Cu toate acestea, nu uita să te concentrezi și asupra muncii în luna iulie. Horoscop pentru iulie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Gemeni arată ca o hartă în care toate se află aproape, la o întindere de braț. Important este să faci efortul de a întinde brațul. În cuplu, ca și în societate, ai tendința să te exprimi ambiguu. Asta nu aduce nimic bun. Cu cât mai clară ești în exprimare, cu atât mai mari sunt șansele să obții ceea ce dorești. Pentru că șansele există și chiar sunt mari. Nu ai probleme, dar bați pasul pe loc de câtva timp. Pășește hotărât în direcția pe care o vrei. Va fi mai simplu decât crezi.
Dacă ești singură, fii pe fază! Există în jur persoane interesate de tine. Doar că nu le-ai observat încă. Sau nu ți s-a părut că ești destul de atrăgătoare. Încearcă un minim gest de apropiere și lămurește-te odată!

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună ai sentimentul că, fie nu ești înțeles de către partenerul de viață, fie tu nu ai răbdarea necesară pentru a asculta ce spune celălalt. Parcă ai fi în contratimp, vrei să faci multe lucruri în același timp sau spui una și gândești cu totul altceva. Așa că mare atenție la ce anume și cum spui, îndeosebi în prteajma datei de 10 iulie, atunci când ești predispus la certuri, decizii luate la nervi în relația de cuplu.
Reușești să readuci starea de echilibru în relație, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, de încredere și o bună comunicare cu partenerul de viață. Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață, mai ales spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să ajungi la probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață datorită unor rude, vecini.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă te gândești să dai startul unei relații de lungă durată. Sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus.
În preajma datei de 20 iulie se amplifică o relație de iubire și astfel ai toate șansele să trăiești o iubire înfocată, plină de pasiune. Nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși destul de bine să te pui în valoare, prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna aceasta va trebui să fii puțin mai egoistă. Nu suporți conflictele. Ca să nu le provoci, nu spune tuturor ce intenții și ce interese ai. Dar nu te sacrifica pentru ceilalți. Dacă ai posibilitatea să-ți schimbi actualul job cu unul mai bun, fă-o. Asemenea ocazie nu se ivește în fiecare zi.
Dacă ai argumente să ceri o mărire de salariu, fă-o. Ești convingătoare, chiar intimidantă luna aceasta. Iar dacă lucrezi pe cont propriu, nu mai fi atît de scrupuloasă în alegerea proiectelor. Acceptă propunerea care ți se pare peste puterile tale. Adevărul este că, luna aceasta, puterile tale sunt sporite, nici nu le cunoști. Banii care se apropie de tine trebuie prinși din zbor, cu puțin efort. Altfel, vor fi ai altcuiva.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv. Există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială, la mijlocul dar și spre sfârșitul lunii. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să reiei anumite analize medicale sau să fii mult mai atent la tratamentul care îți este recomandat.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iulie 2020 Gemeni

  • Cel mai bun zile general: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29
  • Cele mai stresante zilele: 3, 4, 16, 17, 22, 23, 24, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 5, 6, 12, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 22, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Două eclipse în această lună vă vor perturba ritmul vieţii, însă schimbările pe care le vor produce vă asigură agitaţia şi provocările de care aveţi nevoie pentru a nu simţi că alunecaţi în monotonie. Eclipsa solară din 13 iulie are loc în zona sectorului financiar şi sugerează următoarele aspecte: în primul rând nevoia de a vă reafirma poziţia la locul de muncă, de a evalua felul în care sunteţi renumerat şi de a vă susţine punctule de vedere. În al doilea rând, pot exista anumite dezechilibre financiare în relaţia de cuplu pentru cei căsătoriţi sau simţiţi nevoia de a vă spori veniturile pentru a acoperi unele datorii. În oricare din aceste situaţii nu luaţi decizii definitive decât dupa această dată când lucrurile vor fi mai clare. Dacă aveţi nevoie de un credit, acesta va apăsa destul de greu în viitor. De asemenea, evitaţi achiziţiile majore sau tendinţa de a oferi altora bani împrumut. Atenţie la echipamentele electronice, acestea se pot strica sau nu funcţionează cum trebuie. În trafic pot avea loc o serie de evenimente neplăcute. Şi starea de sănătate poate fi afectată acum Nu sunt indicate intervenţiile majore. S-ar putea să vă doriţi să faceţi schimbări in tot ceea ce ţine de sănătate, tratamente, medici. Cel mai probabil nu este vorba de o situaţie majoră ci de o stare trecătoare. În anumite cazuri, aceste schimbări se referă la locul de muncă, colegi sau sarcinile zilnice. Următoarea eclipsă este o eclipsă de Lună şi are loc în data de 27 iulie. Aceasta este puţin mai complicată în sensul în care mai multe aspecte din viaţa voastră vor fi influenţate. Încercaţi să menţineţi o gândire pozitivă şi să nu lăsaţi îngrijorările să vă acapareze. Temeri şi lucruri din trecut pot să vă afecteze modul în care reacţionaţi la situaţiile zilnice. Aceasta este o oportunitate de a le întelege şi de a le depăşi. La nivel concret, starea de sănătate poate avea de suferit dar în cea mai mare parte problemele care apar acum se datorează surmenajului. Ar fi bine să evitaţi călătoriile în străinătate. Cei care întâmpină probleme legale, pot avea parte de o situaţie de criză care necesită o decizie, dar ar fi indicat să aşteptaţi câteva zile înainte de a vă hotărî. În ceea ce priveşte situaţia financiară pot apărea modificări daca sunt implicate tranzacţii. Nu faceţi acum achiziţii majore. Orice problemă apare acum este cauzată de decizii anterioare, iar cea mai bună abordare este conştientizarea lucrurilor care au dus aici şi a nu vă grăbi în a lua o decizie. În toată această perioadă puteţi găsi sprijin în persoanele mai în vârstă, aflate într-o poziţie de autoritate sau pe care le respectaţi.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *