Gemeni ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.Horoscop pentru ianuarie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Gemeni: BANI

Deocamdată, banii vin cu timiditate și sumele nu-ți permit să te lansezi în vreo combinație speculativă. Dacă sursa principală de câștig este în străinătate, se vor produce niște întârzieri în plată.
În contextul sensibilității tale speciale la fazele și mișcările Lunii, eclipsa de pe 31 ianuarie te va face să reacționezi exagerat inclusiv la situația financiară delicată. Din fericire, motivele îngrijorării tale nu vor fi de durată.

Dragoste – Relația de cuplu

Se anunță o lună plină de evenimente trăite cu intensitate în relația de mariaj. Chiar dacă vor mai exista și unele animozități, îndeosebi în prima parte a lunii, vei reuși să treci cu mai mult umor și înțelegere peste orice neclaritate din cadrul relației. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai ocazia ca, în această lună, să întâlnești persoana potrivită alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Totul va depinde de tine și cât ești de hotărât să dai startul unei noi relații de cuplu în care să investești sentimente, emoții, pasiune, dedicare. Cert este că acum ai șansa să oficializezi o relație de dragoste în care ești implicat de ceva timp.
Este un început de an în care se întrevăd noi posibilități de a redescoperi marea iubire, de a da un nou sens relației în doi. Nu vor lipsi însă și momentele de tensiune, de teamă, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este posibil ca tensiunea din plan profesional să se răsfrângă și asupra relației de cuplu.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna ianuarie a noului an va fi foarte plăcută, pentru că mediul profesional va fi foarte agreabil. Vei reuși să-ți atingi obiectivele propuse în carieră.
Călătoriile în interes profesional îți vor aduce un plus de succes. Iar dacă ești în căutarea unui nou job, vei avea șanse mai bune abia din a doua săptămână a lunii.

Sănătate

În această perioadă te simți bine, cât timp reușești să concretizezi ceea ce ți-ai pus în minte. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a acestei energii pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datei de 8 și 25. Nu este exclus nici să te confrunți cu posibile viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Trebuie să fii mult mai atent la eventualele intervenții chirurgicale sau la călătorii fiind bine să eviți sporturile extreme, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Gemeni

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 12, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Începeți anul cu majoritatea planetelor din sectorul vestic, social. Chiar și guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, este în vest. Acest lucru demonstrează necesitatea de “a merge cu valul”, pentru a permite altora să-și urmeze cursul acţiunii (atâta timp cât nu este distructiv), pentru a vă atinge scopurile prin consens și compromis, mai degrabă decât prin acțiuni directe. Acum trebuie să trăiți cu condițiile pe care le-ați creat în trecut. Încearcaţi să obţineţi ceea ce este mai bun din această situaţie. În câteva luni, puterea planetară se va schimba și vă va fi mai ușor să faceţi schimbările necesare. Chiar dacă relaţiile de colaborare, de cuplu şi socializarea au avut apogeul în luna care a trecut, şi în această lună încă sunteţi foarte sociabili. Mercur va fi în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat până în 11 ianuarie, ceea ce arată că sunteţi preocupaţi de relaţiile voastre. Veţi lua după ceea ce vă doriți și nu veţi aștepta ca telefonul să sune. De asemenea, aspectul indică o creştere a popularităţii. Sunteţi prezenţi pentru prietenii voştri și pentru persoana iubită. De multe ori interesele lor vor fi puse înaintea celor personale. Daţi dovadă de dedicaţie. Acest lucru face ca ceilalţi să îşi dorească să fie în preajma voastră. Sănătatea este mai bună decât luna trecută și o puteți îmbunătăți în continuare în modurile menționate în raportul anual. Aceasta este o lună bună pentru a întreprinde o cura de detoxifiere sau pentru a ţine regim în cazul în care doriţi să slăbiţi. O casă a 8-a puternică (până în data de 20 ianuarie) este bună pentru proiecte care implică reinventare sau transformare personală. Există lucruri în viața noastră care ar putea avea nevoie de o “reînviere” – fie că este vorba de o relație, un proiect creativ sau o afacere. Aceasta este o lună bună pentru a face acest lucru. Eclipsa lunară din 31 ianuarie pare să vă afecteze puternic. Ea are loc în casa a treia, a comunicării, aducând drame în viețile fraților, surorilor sau vecinilor. Cei care urmează o formă de învăţământ pe termen scurt şi elevii vor face schimbări importante în planurile lor care ţin de educație; pot exista modificări legate de școală în sine. Fiecare Eclipsa Lunară are impact asupra finanțelor voastre, deoarece Luna este planeta voastră financiară. Deci, sunt necesare corecții de curs în viața financiară. Evenimentele declanşate de eclipsa vă vor arăta ceea ce este necesar. Autovehiculele și echipamentele de comunicații sunt testate și de multe ori sunt necesare reparații sau înlocuiri. Luna nouă și luna plină sunt favorabile celor marcaţi de zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Luna plină din 1 şi 2 ianuarie pare a fi deosebit de bună, deoarece Luna se află la cea mai apropiată distanță de Pământ.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *