Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn ar trebui să țină cont de faptul că în această perioadă, va fi mai bine să nu facă acest lucru. Dacă te uiți la lumea din jur în mod realist, vei vedea ce anume se merită și ce nu. Unele lucruri au nevoie de timp. Trebuie să acorzi atenție în primul rând partenerului și prietenilor.Horoscop pentru februarie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Pe 1 și 2 februarie, vei simți nevoia să implici mai multă inteligență în munca ta. Dacă nu ți se va permite să inovezi puțin, să îmbunătățești metoda de lucru, frustrarea pe care o vei simți va fi disproporționată. Dar, se știe, plictiseala este cel mai mare dușman al Geamănului. Asigură-te că schimbarea pe care o faci folosește și altora, apoi fă-o fără să mai întrebi.
În jur de 7-8 februarie, vei avea sentimentul că bați pasul pe loc. Adevărul este că înaintezi, dar foarte încet. Ține direcția, altfel te paște o serie de încurcături pe 11 și 12. Concentrează-te, drămuiește-ți forțele și vei vedea că mai încolo, pe 18, 19, 20 ale lunii, munca ta va da rezultate strălucite. Caută să te relaxezi în ultimele zile ale lunii – ia-ți liber dacă e posibil – pentru că vei da semne de oboseală.

Dragoste – Relația de cuplu

Începutul lunii debutează cu mult dinamism, pasiune în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună comunicare în relația de cuplu sau într-o relație de dragoste. Nu ai decât să te bucuri din plin, în plan sentimental, în prima decadă a acestei luni putând fi vorba despre primirea de cadouri, mai multă atenție din partea persoanei iubite, declarații de iubire, pasiune.
În preajma datei de 19 este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie și să iei decizii la nervi iar aceasta ar putea să amplifice și mai mult conflictul din cadrul relației.
Cariera este posibil să te epuizeze din punct de vedere energetic și să ajungi destul de ușor la certuri în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 22.
În preajma datei de 28 este recomandat să eviți conflictele în relația cu partenerul de viață întrucât se poate ajunge până la ruperea relației. Spre sfârșitul lunii este posibil să îți pierzi răbdarea și să iei decizia de a rupe relația de mariaj. O călătorie în interes de serviciu ar putea să trezească suspiciuni din partea partenerului de viață și astfel ești nevoit să te justifici sau nu poți aduce argumente clare, vis-à-vis de o activitate pe care o desfășori.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul tău merge mână în mână cu inteligența și amuzamentul. Altfel, e plictiseală curată. Ei bine, se pare că vei fi în mare formă în primele zile ale lunii și îți vei stimula partenerul să fie cât poate de interesant. Prima săptămână va fi una de provocări intelectuale în care veți fi amândoi incluși, iar asta vă va spori atracția reciprocă.
Începând de pe 11-12, fiecare dintre voi se va concentra mai mult pe carieră decât pe relație, dar asta nu va fi o problemă. Sincronizarea e totul. Pe 18, 19 și 20 februarie, comunicarea dintre voi are șanse să ajungă la un nou nivel. Sau să ia o nouă formă, dacă ați atins, deja, nivelul maxim. Ar putea fi prea mult, ar putea suprasolicita relația, iar pe 23-23, veți simți o oarecare tensiune. Totul se va relaxa după asta, mai ales dacă veți ieși undeva împreună – din casă sau din oraș.

Sănătate

La începutul lunii ești predispus la probleme care țin de zona capului, probleme stomatologice, migrene, lovituri în zona capului, dureri de spate, ale încheieturilor. În a doua parte a lunii este nevoie de mai multă grijă față de propriul organism fiind predispus la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Este posibil să îți simți organismul slăbit fiind nevoie de mai multe vitamine, consum de fructe și legume, mai multă plimbare în aer liber. De evitat stresul, munca intelectuală și fizică peste măsură. Tot ce ai de făcut este să ții cont de semnalele pe care ți le dă propriul organism, atunci când acesta are nevoie de mai multă odihnă.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru februarie 2020 Gemeni

  • Zilele cele mai bune: 4, 5, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile : 2, 3, 9, 10, 16, 17
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 9, 10, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 16, 17, 25, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

Eclipsa solară din data de 15 februarie creează agitaţie și schimbare, dar în ciuda acesteia, luna următoare pare a fi prosperă și de succes. Această eclipsă are loc în cea de-a 9-a casă, a educației, religiei, călătoriilor pe distanţe mari, principiilor și aspectelor juridice. Problemele care se află în așteptare au un rol dramatic, într-un fel sau altul. Teritoriile străine vă sună atrăgător în această lună și că doriţi să călătoriţi, dar ar fi indicat să evitați călătoriile în străinătate în perioada eclipselor. Studenții vor fi obligați de circumstanţe să facă schimbări în planurile lor educaționale. Uneori schimbă școli sau cursuri; uneori datele examenelor se moodifică sau profesorii sunt înlocuiţi. Eclipsa are impact asupra lui Mercur, guvernatorul Horoscopului vostru și asupra lui Jupiter, planeta relaţionării şi a socializării pentru cei marcaţi de zodia Gemenilor. Acest fapt poate provoca drame personale și sociale. Relaţiile de acest tip sunt afectate în această lună, deoarece şi Marte își petrece luna în casa a 7-a, iar eclipsa va produce un apogeu. S-ar putea să fie vorba de conflicte. O relație bună va supraviețui – dar lucrurile sunt tensionate. Impactul eclipsei asupra lui Mercur este, de fapt, un lucru bun, prin faptul că sunteţi forțaţi să vă schimbaţi atitudini sau modalităţi de gândire care nu mai sunt adecvate cu situaţia prezentă sau cu evoluţia voastră. Schimbările se vor produce pe parcursul următoarelor șase luni. Fiecare Eclipsă solară afectează frații, surorile și vecinii. Pot exista probleme în viața lor. Fiecare Eclipsă solară testează mașinile și echipamentele de comunicații. Acest aspect a avut loc luna trecută și se repetă acum. Modificările care nu au fost făcute luna trecută sunt necesare acum. În data de 18 februarie, atât Soarele, cât și Mercur – două planete benefice – vor traversa Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a a carierei. Preocuparea voastră se îndreaptă spre această zonă, comunicarea cu superiorii sau persoanele care deţin autoritatea este mult mai dinamică şi sar putea să vi se încredinţeze noi responsabilități. Există mai multă recunoaștere personală pentru ceea ce sunteți și pentru abilitățilevoastre profesionale. Modul în care socializaţi are un rol important în acest sens. Sănătatea este bună în această lună, dar are nevoie de mai multă atenție după data de 18 februarie. Cel puțin jumătate din planete formează aspecte stresante cu această zonă. Astfel, dacă există vulnerabilități, există o probabilitate mai mare ca acestea să se manifeste. Încercaţi să vă odihniţi suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Gemenii vor avea în cele din urmă energia pozitivă mult așteptată în ceea ce privește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *