Gemeni decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Te vei bucura de ultima lună a anului alături de prieteni, deoarece cu ei, vei uita de problemele de zi cu zi. Cu toate acestea, nimic nu poate depăși limitele rezonabile. Chiar și cu venirea sărbătorilor, Gemenii trebuie să rămână realistici. Ai grijă de sănătate și în luna decembrie. Dacă e rece, îmbracă-te gros, altfel riști să răcești, poate chiar și ceva mai rău. Horoscop pentru decembrie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Rămâi pe loc, așa cum ești. Nu te grăbi să-ți schimbi partenerul. Nu lua decizii rapide în privința casei și a familiei. Nu se văd la orizont realizări-surpriză, dar se văd tot felyul de tentații înșelătoare.
În cercul de prieteni și cunoștințe, nu te lăsa atrasă în distracții foarte costisitoare. Nu e stilul tău să arunci banii pe fereastră. Alege cercurile și distracțiile bazate pe cultură și inteligență.Dacă nu ești într-o relație, poți să flirtezi cât vrei, dar nu te angaja încă în ceva serios.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj, multe lucruri se fac și se desfac acum, reușești să pui cap la cap anumite situații care ți-au pus semne de întrebare serioase, îndeosebi în ultima lună de zile. Un semnal important vine din zona carierei și a vieții în plan social care se pare că te solicită peste măsură ceea ce te predispune la eventuale probleme în relația de cuplu. Ar trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi până pe 10 decembrie, atunci când te poți aștepta la tot felul de răzgândiri, încălcarea unor promisiuni sau chiar tu nu te poți ține de cuvânt.
Fie nu ai timp să dai tot felul de explicații partenerului de viață, fie ești mult prea concentrat pe relația cu superiorii, cert este că ești predispus la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16 decembrie. Nu este exclus să se afle despre relația extaraconjugală în care ești deja implicat sau poți să dai startul unei relații intime cu o persoană cunoscută în mediul de lucru. Nu ai decât să accepți realitatea și să fii sincer cu propria persoană mai ales dacă este vorba despre alegeri, vis-a-vis de relația de mariaj.
Dacă nu ești încă implicat încă într-o relație, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații sentimentale, după data de 20 decembrie.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Gemeni: CARIEIRĂ ȘI BANI

Luna aceasta nu funcționează tactica „apucă și fugi’. Trebuie să cântărești bine opțiunile. Nu promite nimic. Pe cât posibil, lasă lucrurile în suspensie. Chiar dacă este vorba despre o avansare, cu mărire de salariu. Paradoxal, asta poate fi spre răul tău. Poate să nu fie vorba despre o oportunitate ci despre un sacrificiu. Și chiar dacă este vorba despre o ofertă pentru un job care sună foarte bine. Mai gândește-te. În jurul tău e plin de false străluciri și de intenții ascunse.
Cu banii, la fel. Nu te lăsa atrasă de oferte care par prea bune ca să fie adevărate. Alege calitatea, chiar dacă e să plătești mai mult.

Sănătate

În această lună ești plin de energie, dornic să faci mai multe lucruri în același timp iar aceasta nu face decât să te predispună la oboseală, afecțiuni cronice, poate duce la declanșarea unor probleme mai vechi de sănătate, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate și să eviți anumite deplasări sau activități care te-ar putea solicita peste măsură, în plan fizic și mental. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi la jumătatea perioadei. Se recomandă adoptarea unui regim de viață adecvat nevoilor tale făcând mai multe plimbări în aer liber și găsindu-ți preocupări care să te binedispună.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru decembrie 2020 Gemeni

  • Cel mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29, 30
  • Zilele cele mai stresante: 6, 7, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 6, 7, 14, 15, 16, 23, 24, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 16, 17, 23, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Multe dintre tendințele despre care am scris luna trecută vă influenţează şi în decembrie. Atenţia principală se îndreaptă spre zona de cariera și relaţii. Marte este încă în casa a 10-a, a carierei. Neptun, planeta care vă guvernează această zonă, şia reluat mişcarea directă de luna trecută, din 25 noiembrie, ceea ce va aduce mai multă claritate. Aspectul pe care îl face cu Marte între 5 şi 7 decembrie indică nevoia de a fi atenţi la deciziile luate, de a nu vă pierde din vedere obiectivele şi de a da dovadă de simţ practic. Intuiţia voastră funcţionează bine. S-ar putea să reacţionaţi într-un anume fel fără a putea să vă explicaţi de ce, dar lucurile se vor aranja ulterior. Dacă primiţi propuneri în ceea ce priveşte fie asumarea unei noi poziţii, fie o schimbare de direcţie, asiguraţi-vă că aţi luat în considerare toate detaliile. Veţi obţine cu uşurinţă suportul celorlalţi. Între 21 şi 22 decembrie, puteţi fi recompensat într-un anume fel pentru eforturile depuse. Starea de sănătate poate fi mai delicată începând cu data de 22 noiembrie și va fi nevoie să acordaţi mai multă atenție semnalelor pe care vi le transmite corpul vostru până la data de 21 decembrie. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient. Sunteţi extrem de entuziasmaţi de anumite evenimente care au loc în viaţa voastră şi vă este greu să vă deconectaţi. Acest lucru poate duce la surmenare. Evitaţi pe cât prosibil îngrijorările inutile. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu aceasta se desfăşoară plăcut, Mercur va influenţa din nou această zonă din data de 13 decembrie (de data aceasta în mişcare directă) şi vă oferă oportunitatea de a relua într-un mod favorabil unele situaţii anterioare. Dacă aţi avut anumite discuţii care v-au deranjat, acum lucrurile sunt mai clare şi se vor soluţiona în favoarea voastră. În perioada sărbătorilor veţi socializa mai intensă decât în alţi ani, veţi fi în centrul evenimentelor.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *