Gemeni august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă v-ați dorit o schimbare de mult timp, acum este momentul potrivit pentru a face ceva în legătură cu acest lucru. August este plin de energie pozitivă în toate domeniile. Tot ceea ce ating Gemenii pare să înflorească. Aceast lucru poate fi utilizat cu succes, de exemplu, în carieră. Alții sunt deja cu gandul la vacanță, așa că ar trebui să te relaxezi. Horoscop pentru august 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Mercur îți imprimă o dinamică practică, o evoluție în termeni intelectuali și sociali. Este o perioadă favorabilă noilor relații și cunoștințe. Dar nu este foarte favorabilă dragostei. Pur și simplu, nu ești într-o dispoziție romantică.
Asta nu va dăuna neapărat relației de cuplu. Nativii în Zodia Gemenilor nu-și aleg parteneri decât dacă au de împărțit cu ei mai mult decât patul. Așa că relația ta va fi într-o fază de explorare intelelectuală și spirituală. Va fi așa cum îți place ție. Dacă nu ești într-o relație permanentă, probabil că nu te vei grăbi să pici într-una. Este posibil ca, în viitor, o cunoștință pe care ți-o faci acum să se transforme în ceva mai mult. Dar, deocamdată, este perioada de comunicare, de descoperire a potențialului și cam atât.

Dragoste – Relația de cuplu

Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect ce implică și bani pe care îi poți obține, în mod deosebit, prin intermediul partenerului de viață. Ești predispus la certuri, discuții în contradictoriu, reproșuri, ai tendința de a fi gelos, posesiv cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 16 august. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu.
Prima parte a lunii este favorabilă pentru călătoriile în doi, pentru a-ți petrece timpul împreună cu partenerul de viață, o perioadă în care ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind adevărate momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, din 18 august sunt șanse mai mari să îți găsești perechea sau iei decizia de a te muta împreună cu persoana iubită. Vei pune mai mult accent pe relația cu familia, noi posibilități de a te implica în proiecte comune cu persoana iubită.
Dacă ești singur putem vorbi despre șansa de a găsi acum iubirea pe care o aștepți de ceva timp. Este recomandat să profiți de sfârșitul lunii, mai exact din data de 26 august, pentru a da startul unei (noi) relații stabile, de lungă durată, lăsând-o astfel mai ușor cu relațiile de scurtă durată, eventuale aventuri amoroase.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

În ciuda dușmanilor, luna asta îl ai de partea ta pe Mercur. Vei avea talentul de a închide gura adversarilor și de a produce rezultate consistente în muncă. Autoritatea se va întări, dar nu asta îți dorești în acest moment. Lasă, va prinde bine la întoarcerea din concediu.
Dacă ți se oferă niște bani și ai impresia că sunt prea mulți sau nu ți se cuvin, acceptă, totuși. Dacă este totul legal, acceptă. Fii sigură că nimeni nu se grăbește să-ți dea bani degeaba. S-au făcut calcule, s-au emis considerații, s-a cântărit bine și s-a decis. Sunt banii tăi, îi meriți. Dar să fie confidențial. Pentru că tu, semn de Aer, nu reușești întotdeauna să-ți ții gura. Și nu ai nevoie de bârfele și de invidia pe care le provoacă sus-numitul Eris.

Sănătate

Stai bine la capitolul sănătate cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără nici-un fel de excese. Ești predispus la răniri, lovituri, probleme datorate grijilor, efortului intelectual, a muncii excesive, la mijlocul lunii. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru august 2020 Gemeni

  • Cel mai bun zile general: 6, 7, 14, 15, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 12, 13, 19, 20, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 16, 17, 26, 27

Concluzii lunare ale horoscopului

In luna aceasta va avea loc a treia eclipsă a acestui an, o eclipsă de Soare, în data de 11 august. Aceasta o va oglindi, în multe privințe, cea anterioară din 13 iulie, dar există o diferenţă majoră. Daca eclipsa anterioară puncta problemele, aceasta vă provoacă să exploraţi soluţiile. Este provocarea de a îmbunătăţi o situaţie sau de a repara problemele care au apărut anterior. Ar fi indicat să citiţi horoscopul lunii anterioare pentru a înţelege mai multe. De asemenea, pot exista probleme legate de fraţi, surori, veicini sau cunştinţe. În vecinătatea voastră au loc unele schimbări. Nu sunt excluse problemele cu mijloacele de transport, fie că este vorba de maşina personală sau de blocaje şi întârzieri în trafic. Pe de altă parte, manifestarea acestei eclipse poate fi simţită la nivel intern, vreţi să faceţi ceva nou, simţiţi că nu vă regăsiţi în activităţile curente şi doriţi să faceţi o schimbare. Cu toate acestea, în pofida eclipsei, Luna care urmează este favorabilă. Casa a treia, a comunicării, intereslor intelectuale şi mobilităţii – casa voastră preferata – este foarte puternică. Mintea voastră este ageră şi aveţi parte de o serie de provocări intelectuale, ceea ce vă produce plăcere. Vă este mai uşor să acumulaţi informaţii şi să le reproduceţi atunci când este nevoie. De asemenea, capacitatea voastră de a face conexiuni este foarte bună. Starea de sănătate este, în principiu bună în această lună, dar trebuie să vă acordaţi puţin mai multă atenție după data de 22 august. Nu este vorba de ceva grav, ci doar de o reducere a nivelului de energie. (De cele mai multe ori acest lucru nu se simte, însă generează o animtă sensibilitate care poate duce la scăderea imunităţii.) Consultaţi în acest sens horoscopul anual. Puterea planetară (referindu-ne aici la planetele pe termen scurt) este direcţionată acum spre jumătatea de jos a astrogramei. Este timpul să vă direcţionaţi o parte din energie și atenție spre casă, familie şi aspectele emoționale. Timpul pentru a obține o stare de mulţumire la nivel emoțional. Cariera este încă foarte importantă – jumătatea superioară a Horoscopului este încă foarte puternică – astfel încât să nu se pune problema de a o ignora. Însă în acest moment trebuie să vă orientaţi spre stabilizarea vieţii de familie. Aceasta este principala provocare în prezent – de a avea succes atât in cariera cât şi la domiciliu.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele le promit Gemenilor o mare șansă când vine vorba de relații. O persoană interesantă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *