Gemeni aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Potrivit horoscopului, nu merită să te concentrezi pe carieră în aprilie. În această perioadă, Gemenii care se așteaptă la companie din partea sexului opus, nu vor avea succes. Activitățile pe care ar trebui să le practici îm timpul liber sunt dezvoltarea personală și fizică. O puteți considera ca pe o investiție în viitor.Horoscop pentru aprilie 2020 Gemeni a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, nu te autocompătimi. Recunoaște că nici nu arzi să intri într-o relație. Ceea ce te interesează acum este un partener la o petrecere sau ceva de gen. Dar nu-ți surâde să te legi de cineva în viitorul apropiat. Ai grijă să nu dai semnale greșite în acest sens! Pe termen scurt, combinațiile de distracție o să-ți iasă. În cuplu, nu-ți vei supune partenerul la solicitări prea mari. Ar putea părea plictisitor, dar de fapt va fi relaxant și plăcut. A fost destulă agitația prin casă! Dacă cei din familie te pot ajuta cu ceva la care nu te prea pricepi, nu ezita să-i soliciți. Asta va mări coeziunea dintre voi.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj, multe lucruri se fac și se desfac acum, reușești să pui cap la cap anumite situații care ți-au pus semne de întrebare serioase, îndeosebi în ultima lună de zile. Un semnal important vine din zona carierei și a vieții în plan social care se pare că te solicită peste măsură ceea ce te predispune la eventuale probleme în relația de cuplu. Ar trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi până pe 10 aprilie, atunci când te poți aștepta la tot felul de răzgândiri, încălcarea unor promisiuni sau chiar tu nu te poți ține de cuvânt.
Fie nu ai timp să dai tot felul de explicații partenerului de viață, fie ești mult prea concentrat pe relația cu superiorii, cert este că ești predispus la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16 aprilie. Nu este exclus să se afle despre relația extaraconjugală în care ești deja implicat sau poți să dai startul unei relații intime cu o persoană cunoscută în mediul de lucru. Nu ai decât să accepți realitatea și să fii sincer cu propria persoană mai ales dacă este vorba despre alegeri, vis-a-vis de relația de mariaj.
Dacă nu ești încă implicat încă într-o relație, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații sentimentale, după data de 20 aprilie.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Gemeni: CARIERĂ

Nu te grăbi să-ți termini proiectul curent înainte de termen. Nu trebuie să atragi atenția asupra ta și să-i faci să te încarce mai mult pe viitor. Iar înainte de a-l preda, trebuie să-ți pregătești argumentele cu care să-ți justifici metoda neconvențională de abordare.
Pentru Gemenii care au propria afacere, direcția de urmat va fi clară. Fără cotituri riscante, fără realizări spectaculoase. O lună de rutină și consolidare. Pentru că poți, pune ceva deoparte pentru o eventuală investiție viitoare.

Sănătate

În această lună ești plin de energie, dornic să faci mai multe lucruri în același timp iar aceasta nu face decât să te predispună la oboseală, afecțiuni cronice, poate duce la declanșarea unor probleme mai vechi de sănătate, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate și să eviți anumite deplasări sau activități care te-ar putea solicita peste măsură, în plan fizic și mental. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi la jumătatea perioadei. Se recomandă adoptarea unui regim de viață adecvat nevoilor tale făcând mai multe plimbări în aer liber și găsindu-ți preocupări care să te binedispună.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Gemeni

  • Cel mai bune zile: 1, 9, 10, 11, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 6, 12, 13, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Pe 18 februarie a avut loc o schimbare decisivă a puterii planetare, majoritatea planetelor trecând din jumătatea vestică a astrogramei (sectorul social al horoscopului) în la sectorul estic, independent (sectorul individual). Schimbarea se apropie de punctul său maxim (acest lucru se va întâmpla în următoarele două luni), iar acum este timpul să vă dezvoltați inițiativa personală și aptitudinile personale. Acestea sunt aspectele care vă favorizează în prezent. A fi popular din punct de vedere social este un lucru dezirabil, dar acesta trebuie susţinut de aptitudini personale, de un nucleu puternic, de simţul identităţii. Acesta este momentul pentru a dezvolta aceste lucruri. Ce anume vă place? Ce condiții vă fac fericiţi? Care este părerea voastră despre politică sau despre lume? Nu conteaza ce cred ceilalti sau daca opiniile voastre sunt populare sau nu – aceştia sunteţi voi şi vă puteţi susţine punctele de vedere. Este timpul să vă expuneţi autenticitatea. Și din moment ce independența personală este atât de puternică acum, faceți schimbările care trebuie făcute în condițiile voastre. Modificați circumstanțele existente pentru a vă fi pe plac. Acum aveți suportul energetic și planetar. Fericirea voastră depinde în cea mai mare măsură de voi înşivă. Starea de sănătate este bună. Există o singură planetă pe termen lung în aliniere stresantă, toate celelalte fiind fie în armonie, fie fără aspecte în această direcţie. Venus se mută în zodia voastră în data de 24 aprilie. Pentru femeile care îşi doresc un copil, acesta este un indicator al unei fertilităţi crescute. În general, Venus în propriul smen produce o stare de relaxare şi bunădispoziţie. Sunteţi mai ludici. Venus în propria voastră zodie vă face să fiţi mai atrăgători, mai sociabili, mai plăcuţi. Maniera în care vă comportaţi îi atrage pe alţii înspre voi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru achiziţionarea de îmbrăcăminte sau accesorii, deoarece simţul estetic este la cote ridicate. Pentru bărbații singuri acest aspect generează oportunităţi romantice. Pentru femei va creşte nivelul de atractivitate. Guvernatorul socializării şi al relaţiilor de cuplu, Jupiter, este încă retrograd, iar acest aspect va dura mai multe luni. Deci nu este nevoie să vă grăbiți să luați decizii importante într-un fel sau altul în ceea ce priveşte relaţiile, dimpotrivă. Lăsați situaţiile să se dezvolte de la sine. În acelaşi timp, vă recomand să citiţi raportul Jupite Retrograd disponibil gratuit, pe site. Casa a 12-a devine puternică începând cu data de 20 aprilie, acesta fiind un moment potrivit pentru a vă ocupa de lucrurile neterminate din trecut, de înţelegere a proprilor reacţii şi de studiu în singurătate. Este o perioadă de dezvoltare la nivel intern.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *