Fecioară octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de întrebări importante despre viață, Fecioara va fi însoțită de indecizie în luna octombrie. Potrivit horoscopului, cel mai bine ar fi să amâni dilemele pe mai târziu. Cu toate acestea în ceea ce privețte relațiile o vei duce foarte bine. Te vei bucura de armonie atât în ​​relați cât și în familie. Vă veți distra foarte bine atunci când sunțeți împreună. Buna dispoziție îi va însoți pe toți din jur. Horoscop pentru octombrie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

La o analiză atentă, unii dintre prietenii tăi nu vor trece testul fidelității. Dacă vrei să răcești relațiile, fă-o discret, fără să simtă. Nu face declarații, nu provoca rupturi evidente. Dă-le doar o pauză. Procedează la fel dacă ești într-o relație care nu-ți face bine. Cu minimum de dramă și de reproșuri, retrage-te discret. Dacă relația ta a mers bine până acum, de acum va merge și mai bine. Va cunoaște o relaxare. Veți comunica mai puțin verbal și mai mult nonverbal, ceea aduce un grad superior de intimitate.

Dragoste – Relația de cuplu

Începutul acestei luni te aduce față în față cu nevoia de transformare în cadrul unei relații sentimentale. S-ar putea ca anumite discuții pe tema banilor să declanșeze reacții nu tocmai pozitive în cadrul unei relații de amor. Pe de altă parte este și șansa de a vedea care sunt prioritățile persoanei iubite, ce vă leagă, de fapt. Este o relație de dragoste destul de confuză dar care te ajută să progresezi, să observi ce vrei de la celălalt și dacă ești dispus să faci anumite compromisuri de dragul persoanei iubite. Este nevoie de fapte, nu doar de promisiuni deșarte astfel că se recomandă mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția, vis-a-vis de o relație de dragoste.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile nu sunt chiar atât de plăcute confruntându-te cu teama, sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că ți se ascunde ceva. Comunici eficient cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești dispus să îi acorzi mai multă atenție și să împărtășești proiectele care vizează casa, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință.
Nu este exclus să se tensioneze relația de cuplu având ca subiect principal copilul, educația acestuia. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu te hazardezi în a spune lucruri care pot să rănească profund partenerul, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Se recomandă mai multă atenție la modul în care relaționezi cu o persoană de sex opus, îndeosebi în preajma datei de 14 octombrie, atunci când există riscul să se finalizeze destul de dur această relație. Ai tendința de a fi prea critic și chiar răzbunător iar acest lucru nu va face decât să atragă și mai mult starea de nemulțumire în viața ta.
Este recomandat să nu mai „anchetezi” fiecare acțiune, să o lași mai ușor cu neîncrederea și să pui mai mult preț pe respect și comunicare, atunci când vine vorba despre relația în doi. Parcă nu mai ești așa de incisiv și neîncrezător, ba chiar ești dispus să le sari în ajutor celor dragi, familiei, copilului, ești dornic să faci cadouri, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Cele mai avantajate Fecioare sunt cele care muncesc pe cont propriu. Dar ai grijă să închei contracte pentru fiecare tranzacție și fiecare activitate. Există în preajma ta oameni care ar vrea să plătească mai târziu sau mai puțin decât au promis verbal.
Dacă ești angajată, concentrează-te pe treaba și pe interesele tale. Nu da ocazia nimănui să-și aroge merite care, de fapt, sunt ale tale. Bazează-te pe intuiția ta. Dacă ceva nu-ți miroase bine, îndepărtează-te fără ezitare.
Nu da bani cu împrumut decât dacă îți poți asuma pierderea sau recuperarea lor cu mare întârziere.

Sănătate

Până în data de 23 octombrie te simți plin de dinamism, dornic să faci cât mai multe treburi, în același timp, numai că există riscul de a te epuiza fizic și mental, îndeosebi până la jumătatea perioadei analizate. Ești predispus la accidente, răniri, căzături prin gospodărie, mai ales în preajma datei de 14 și 26 octombrie. Poate apărea agitația mentală, impulsivitatea, stările febrile sau tensiunea arterială oscilantă. Este recomandată acordarea unei atenții speciale la modul în care mânuiești obiectele, felul în care conduci automobilul personal și chiar modul în care traversezi strada. Spre sfârșitul acestei luni se mai liniștesc oarecum lucrurile, în privința sănătății, eventual vei găsi un tratament eficient pentru problemele de sănătate cu care te confrunți.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *