Fecioară noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Fecioara are șansa de a arăta din nou de ceea ce sunt în stare. Gândirea foarte înțeleaptă care te va ghida până în noiembrie, te va ajuta în rezolvarea celor mai complicate sarcini. Îți va fi foarte ușor să treci peste ele. Îți poți consuma energia făcând sport, merită să investești timp pentru acest aspect. Horoscop pentru noiembrie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul te solicită, familia te solicită, prietenii vor și ei câte ceva de la tine. S-ar putea să alegi munca, în ideea te a scăpa de ei. Dar alegerea asta este în detrimentul confortului tău. O vacanță ți-ar fi utilă mai ales în raport cu familia. O plecare de trei zile sau o săptămână departe de toată agitația ar face minuni. Cei rămași în urmă ar fi nevoiți să se organizeze singuri. La întoarcere, schema lor va funcționa fără tine.
Dacă nu ești într-o relație stabilă, vei fi agasată de atenția potențialilor parteneri. Deși s-ar putea ca, după ce trece parioada agitată, tocmai dintre aceștia să alegi.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună tensionată la capitolul relație de mariaj, îndeosebi în intervalul 5 – 28 noiembrie, atunci când s-ar putea să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă, de la lucruri mărunte, la adevărate certuri, scandaluri. Mare atenție în preajma datei de 16 noiembrie, atunci când este posibil să reapară în discuție aspecte care țin de casă, familie, o proprietate, eventual să se tensioneze relația de cuplu datorită intervenției nefericte din partea părinților. Evită să acorzi atenție unor aspecte care nu fac decât să destabilizeze relația ta de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să observi anumite aspecte pe care ai preferat să nu le analizezi și să le ții cumva într-un „con de umbră”. Este o lună de primăvară în care va trebui ca, înainte de a da startul unei noi relații, să faci pace cu trecutul tău. Nu te grăbi să iei decizii care vizează un eventual start în plan relațional.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să întâlnești acum persoana specială care va deveni partenerul de viață potrivit, îndeosebi după data de 28 noiembrie. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de implicarea într-o relație de cursă lungă. Trebuie doar să fii de acord să primești în viața ta iubirea și să profiți de aceste oportunități.
Din data de 26 noiembrie o nouă iubire se poate contura la orizont astfel că ești copleșit de trăiri noi, emoții, dorința de a face pași mari înainte, în următoarea etapă a relației sentimentale. Ieși mai mult în lume, socializezi, interacționezi cu persoane de sex opus așa că nu ai cum să nu te îndrăgostești. Poate fi vorba despre o întâlnire interesantă cu o persoană care te poate susține foarte mult, din punct de vedere psihic și emoțional.
Este important să abordezi cu mai multă detașare relația sentimentală, îndeosebi în intervalul 5 – 28 noiembrie când, fie revine un fost partener în viața ta, fie vrei să revii asupra unor conversații care vizează relația de cuplu. Ai tendința să fii posesiv și să tragi concluzii pripite. Stai departe de bârfe, critici și ascultă-ți sufletul înainte de a lua decizia de a pune capăt definitiv unei relații în care ești deja implicat! Este o lună în care trebuie să fii foarte conștient că nimic nu vine de la sine, mai ales atunci când este vorba despre iubire. Nu te multumi doar să primești gesturile de admirație, afecțiune, răsfăț, ci oferă și tu, fără să mai cântărești cine și cât oferă! Trebuie să fii pregătit să primești iubirea în viața ta dăruind, fiind mult mai afectuos, atent la ce vrea celălalt, fără să mai încerci să „despici firul în patru”.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

La muncă, ți se vor da sarcini unele peste altele. Fiecare dintre ele este urgentă în momentul în care apare. Păstrează-ți calmul și explică logic că nu le poți face pe toate deodată. Solicită în scris, pe e-mail să ți se precizeze care este cu adevărat cea mai urgentă. Trebuie să primești răspunsul scris ca să ai probe la o adică. Dacă ai posibilitatea, mai delegă din atribuții.
Vei sta bine cu banii, dar și aici vor fi contradicții. Sunt necesare tot felul de cheltuieli care se exclud unele pe altele. Dacă nu te poți hotărî pe care s-o faci și la care să renunți, amână-le pe toate. Poate unele nu vor mai fi necesare.

Sănătate

La capitolul sănătate ai în față o lună în care te simți foarte bine, cât timp faci ceea ce îți place, fără să fii constrâns de cineva. Atenție însă pe la jumătatea perioadei, atunci când ești predispus la probleme renale, intervenții chirurgicale, infecții, fracturi. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă pleci într-o excursie la munte sau practici sporturi extreme, îndeosebi la jumătatea lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Fecioară

  • Cel mai bun zile în general: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 9, 10, 16, 17, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 8, 14, 15, 19, 23, 24, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

Aceasta este o lună cu multe evenimente şi multe schimbări, dar mai ales pe plan intern. Veţi vedea efectele externe mai târziu. Partea nocturnă (jumătatea inferioară) din astrograma voastră devine foarte puternică luna aceasta, iar puterea planetară este grupată la nadir (punctul cel mai de jos) din horoscopul vostru. Chiar planeta voastră care vă guvernează cariera, Mercur, petrece luna in casa patra, a casei și familiei, departe de casa lui naturală. Într-un tranzit major, Jupiter se va muta în casa a patra pe data de 8 noiembrie. Aceste semnale, așa cum am menționat în raportul anual, indică extinderea cercului familial, o mutare sau renovarea casei existente. De asemenea indică faptul că vă simţiţi mai bine acasă. Din data de 22 noiembrie şi Soarele va tranzita această zonă. Acest lucru va oferi primele semnale pentru evenimentele care vor urma în acest sector al vieţii voastre. Este momentul să vă focalizaţi asupra unor obiective legate de cele menţionate. Frati şi/sau surorile au avut un an prosper, iar prosperitatea lor va crește și mai mult în următoarele douăsprezece luni (dar mai ales începând cu data de 22). Copiii devin mai interiorizaţi, s-ar putea să fie nevoie să le oferiţi mai multă susţinere. Relaţiile de cuplu încep şi ele să funcţioneze mai bine. Luna trecută ambele planete care afectează această zonă au fost retrograde. În această lună au început să avanseze din nou. Venus (generic planeta iubirii) se deplasează înainte din data de 16 noiembrie, în timp ce Neptun, planeta care guvernează casa căsătoriei şi parteneriatelor, începe să se miște înainte din data de 25 noiembrie. În consecinţă va exista mai multă claritate şi neînţelegerile tind să se soluţioneze. Cu claritate, veţi lua deciziile corecte. Marte se mută în casa a saptea la data de 16 noiembrie și rămâne acolo pentru restul lunii, complicând însă puţin lucrurile. Dacă puteți evita capcanele – furie, luptele de putere, nevoia de dominare – lucrurile pot decurge bine. Dacă nu, relația actuală poate fi mai agitată. Este însă o perioadă bună pentru a începe un proiect nou cu partenerul de viaţă. Uranus, planeta care guvernează starea de sănătate, se mută înapoi în Berbec în data de 16 noiembrie. Evitaţi luarea de decizii importante legate de sănătate (sau care au legătură cu locul de muncă) acum.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Sub influența unei conștiințe morale puternice, Balanțele își vor rezolva în final prioritățile în iulie. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *