Fecioară martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea zbura într-o altă direcție. Va fi foarte important pentru cei din zodia Fecioară să se concentreze pe ceea ce fac. Greselile minore cauzate de lipsa de atenție pot duce la mari probleme. Nu ar trebui să vă neglijați nici inima în martie.Horoscop pentru martie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă te simți puțin frustrată în privința vieții romantice, nu încerca să compensezi cheltuind. Sunt pline magazinele de lucruri de care nu ai nevoie. Mai bine analizează situația și vezi de unde vine frustrarea. De fapt, ești puțin nemulțumită de tine și de felul în care îți gestionezi sentimentele. În prima decadă a lunii, nu cere prea mult nici de la partener, nici de la tine însăți. Nu ai încă energia de a tura motoarele relației. Mergi calm înainte și vezi ce urmează. Pe la jumătatea lunii, ceea ce îți va face bine va fi ieșirea în lume. Întâlnește-ți prietenii, cunoaște oameni noi, distrează-te. Acest sfat este mai ales pentru cei singuri. Însă și cuplurile pot beneficia de schimbarea temporară a centrului de atenție.
Ultimele zile ale lunii te vor găsi într-o frumoasă dispoziție romantică. Din asta va beneficia partenerul tău, dacă ești într-o relație. Dar și mai mult va beneficia un nou partener, dacă ai fost până acum singură. Este posibil să fie doar o relație trecătoare, mai ales dacă nu se constată compatibilitate între voi. Dar va fi, oricum, distractiv.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună tensionată la capitolul relație de mariaj, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie, atunci când s-ar putea să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă, de la lucruri mărunte, la adevărate certuri, scandaluri. Mare atenție în preajma datei de 16 martie, atunci când este posibil să reapară în discuție aspecte care țin de casă, familie, o proprietate, eventual să se tensioneze relația de cuplu datorită intervenției nefericte din partea părinților. Evită să acorzi atenție unor aspecte care nu fac decât să destabilizeze relația ta de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să observi anumite aspecte pe care ai preferat să nu le analizezi și să le ții cumva într-un „con de umbră”. Este o lună de primăvară în care va trebui ca, înainte de a da startul unei noi relații, să faci pace cu trecutul tău. Nu te grăbi să iei decizii care vizează un eventual start în plan relațional.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să întâlnești acum persoana specială care va deveni partenerul de viață potrivit, îndeosebi după data de 28 martie. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de implicarea într-o relație de cursă lungă. Trebuie doar să fii de acord să primești în viața ta iubirea și să profiți de aceste oportunități.
Din data de 26 martie o nouă iubire se poate contura la orizont astfel că ești copleșit de trăiri noi, emoții, dorința de a face pași mari înainte, în următoarea etapă a relației sentimentale. Ieși mai mult în lume, socializezi, interacționezi cu persoane de sex opus așa că nu ai cum să nu te îndrăgostești. Poate fi vorba despre o întâlnire interesantă cu o persoană care te poate susține foarte mult, din punct de vedere psihic și emoțional.
Este important să abordezi cu mai multă detașare relația sentimentală, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie când, fie revine un fost partener în viața ta, fie vrei să revii asupra unor conversații care vizează relația de cuplu. Ai tendința să fii posesiv și să tragi concluzii pripite. Stai departe de bârfe, critici și ascultă-ți sufletul înainte de a lua decizia de a pune capăt definitiv unei relații în care ești deja implicat! Este o lună în care trebuie să fii foarte conștient că nimic nu vine de la sine, mai ales atunci când este vorba despre iubire. Nu te multumi doar să primești gesturile de admirație, afecțiune, răsfăț, ci oferă și tu, fără să mai cântărești cine și cât oferă! Trebuie să fii pregătit să primești iubirea în viața ta dăruind, fiind mult mai afectuos, atent la ce vrea celălalt, fără să mai încerci să „despici firul în patru”.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Fecioară: privire generală

Ai un partener în dragoste sau în activitatea profesională? Este un moment bun să investiți împreună în ceva care să vă aducă progres. Iar dacă o puteți face fără să vă creați datorii, cu atât mai bine. În prima săptămână a lunii, în casa ta va veni cineva, poate o rudă. Deși de obicei nu este o veste care să te încânte, de data aceasta va fi altfel. Va fi foarte distractiv și animat. Îți vei da seama că, de fapt, totul depinde de dispoziția în care te prinde.
Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă în fața unui proiect nou și interesant. Până atunci ar fi bine să închei ceea ce ai în lucru. Nu pari să ai în această perioadă capacitatea de a lucra pe două fronturi. Dacă nu se poate așa și dacă nu riști să pierzi noul proiect, amână-l până pe 17 sau 18, când te vei afla la potențialul maxim și nu va mai fi o problemă.
Pe măsură ce te apropii de data de 25, ești tot mai organizată și meticuloasă, așa cum îți stă în fire. De fapt, vei redeveni tu însăți, în varianta cea mai bună.

Sănătate

La capitolul sănătate ai în față o lună în care te simți foarte bine, cât timp faci ceea ce îți place, fără să fii constrâns de cineva. Atenție însă pe la jumătatea perioadei, atunci când ești predispus la probleme renale, intervenții chirurgicale, infecții, fracturi. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă pleci într-o excursie la munte sau practici sporturi extreme, îndeosebi la jumătatea lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru martie 2020 Fecioară

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 18, 19, 22, 23, 26, 27

Concluzii lunare ale horoscopului

Până la data de 20 martie atenţia voastră va fi în continuare îndreptată spre relaţiile de cuplu, aceasta fiind una din preocupările majore în această lună. (Deşi în anumite cazuri poate fi vorba de un parteneriat de afaceri sau de popularitate şi socializare, în general). Luna trecută (între 24-26 februarie) a adus o oportunitate romantică extrem de favorabilă (într-o oarecare măsură idealistă) pentru cei singuri. Aceia care sunt deja implicaţi într-o relaţie au beneficiat de mai multă atenţie din partea partenerilor de viaţă. În această perioadă aveți o atracție puternică pentru tipurile creative, artistice și spirituale. Soarele călătorește cu Neptun din 3 până în 5 martie şi poate aduce o întâlnire cu o persoană deosebită cu care aveţi o legătură empatică. Puterea planetară este acum în jumătatea superioară a astrogramei. Astfel, accentul se pune mai mult pe obiectivele de carieră și pe cele exterioare, decât pe cele legate de casă și familie. Cu toate acestea, cu Marte în casa a patra până în data de 17 martie, este un moment bun pentru a face reparații majore în casă. De asemenea, acest aspect poate aduce unele conflicte sau neplăceri legate de membrii familiei. Evitaţi impulsivitatea. Această lună poate aduce şi beneficii financiare. Data de 1 şi 2 martie sunt deosebit de bune. Guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, înaintează împreună cu planeta voastră financiară, Venus. Ambele fac aspecte armonioase cu Jupiter, aspecte care generează oportunităţi de câştig. În data de 6 martie, planeta care vă guvernează situaţia financiară se mută în casa a opta, indicând faptul puteţi să vă achitaţi unele datorii sau să vă stimulaţi partenerii să producă mai mult. Venus în această poziţie este un aspect bun pentru planificarea fiscală, pentru chestiuni care ţin de bănci şi credite. Taxele şi cheltuielile influențează luarea deciziilor voastre financiare – mai mult decât de obicei. Aceasta este o perioadă bună pentru achitarea datoriilor – și, de asemenea, pentru a obţine o refinanțare (totul depinde de nevoile voastre şi situaţiile cu care vă confruntaţi.). Dacă aveți idei inteligente, aceasta este o perioadă bună de abordare a investitorilor externi. Venus în Berbec începând cu data de 6 martie, indică atracția pentru câştiguri rapide, dar pătratul ei cu Saturn între 13 şi 15 martie sugerează mai multă prudență. Evitați speculațiile în această perioadă. În ceea ce priveşte sănătatea, trebuie să fiţi atenţi până în data de 20 martie şî să vă odihniți suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Pentru Fecioară, horoscopul promite succes in carieră chiar de la inceputul lunii august. Nu îți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *