Fecioară iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În iunie, Fecioara poate aștepta influența puternică a lui Venus. Vei dori să ieși în oraș și să întâlnești persoane de sex opus. S-ar putea chiar să nu te limitezi la un singur partener, ești atras de aventură. Acest lucru îți va da sentimentele peste cap, așa că mai bine să stabilești cum stă treaba. Horoscop pentru iunie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru Fecioarele care au o familie, lucrurile pot evolua în cel mai neașteptat mod. Cu toate acestea, nu sunt motive reale de stres. De fapt, problemele se pot rezolva și fără implicarea ta. Nu trebuie să fii dădaca tutror.
Dacă ești singur, luna iunie va fi plină de oportunități. Nu rata ocaziile de a te pune în valoare. Dacă deja ai pe cineva în vizor, acționează, pentru că este o perioadă favorabilă. Dar nu încerca să faci lucruri nebunești, fii tu însuți, altfel ai putea să regreți.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună va trebui să te concentrezi mai mult pe latura practică a relației de cuplu. Cât timp există discuții care au ca temă principală banii, cariera, posibilitatea de a clădi împreună o afacere, lucrurile vor fi cât se poate de pozitive. Cu cât te vei încăpățâna mai mult să urmărești doar realizarea scopurilor personale, cu atât mai repede vei ajunge la certuri, contraziceri, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să pui pe primul plan relația cu prietenii sau preocupările care țin de propriul copil. Evită critica de orice fel, în ultimul decan, când se pare că te confrunți cu nemulțumiri datorită informațiilor, mesaje care vizează relația de mariaj. Ar fi cazul să eviți luarea unor decizii, îndeosebi dacă vrei să faci cumpărături pentru casă fără să te consulți cu partenerul de viață. Pot apărea cheltuieli care să depășească bugetul familiei ceea ce va conduce inevitabil la certuri, discuții în contradictoriu, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate. Se poate vorbi despre revenirea la echilibru în relația de cuplu, spre sfârșitul lunii.
În această perioadă, dacă chiar ai chef să te implici într-o relație de amor, lucrurile tind să se complice, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când este posibil să dai startul unei relații care vine cu tot felul de complicații. Așa că mare atenție cui acorzi încredere și dacă merită să împărtășești propriile sentimente, trăirile din plan sentimental. Dacă ești implicat într-o relație de dragoste pot să apară tot felul de disensiuni, certuri, contraziceri, răzgândiri, confruntări de idei, în intervalul 15 – 21 iunie.
Este o lună în care poți să te confrunți cu schimbări serioase, transformări în relația de amor, ceea ce riscă să te destabilizeze la nivel psihic, emoțional. În a doua parte a lunii ai ocazia să interacționezi mult mai frecvent cu persoane de sex opus, ba chiar te poți implica într-o relație de dragoste și trăiești din plin fiecare moment.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ

Zodia ta este printre puținele care vor avea o perioadă dinamică. Încă de la începutul lunii, vei simți un plus de energie. Vei vrea să le faci pe toate deodată și nu te vei mulțumi cu nimic făcut de altcineva. Dacă așa stau lucrurile, să nu te miri dacă dai ceva peste cap.
Va trebui să accepți că există limite de timp și limite de posibilități. Nu se poate face oricât de mult în oricât de puțin timp. Așa încât trebuie neapărat să apelezi la ajutorul celor competenți.
Dacă ești în căutarea unor noi oportunități profesionale, nu investi totul în asta. Cu cât mai mult te agiți, cu atât mai puțin vei reuși să convingi. Ți se vor deschide niște posibilități, dar nu forța. Așteaptă și analizează – poate nici nu te interesează cu adevărat.

Sănătate

Este o perioadă în care nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Ești totuși predispus la insomnii, tensiune nervoasă, unele probleme care țin de coordonare, mânuire a obiectelor grele fapt care te poate predispune la răniri, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 10 iunie dar și spre sfârșitul lunii, atunci când ai tendința să exagerezi cu munca, efortul fizic.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iunie 2020 Fecioară

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, 10, 11, 18, 19, 28, 29
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 7, 12, 13, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 14, 15, 16, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 19, 23, 24, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 3, 4, 12, 13, 14, 23, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

Continuaţi să acordaţi atenţie stării de sănătate până la data de 22 iunie. Puteţi reciti în acest senshoroscopul de luna trecută. Sănătatea și nivelul de energie se vor va îmbunătăți după data de 21 iunie. Sunteţi încă focalizaţi asupra zonei de carieră până la data de 21 iunie, astfel încât să puteți lăsa acasă și problemele de familie aluneca pentru un timp. Aceasta este o perioadă pentru a vă urmări scopurile într-o manieră mai agresivă. Este timpul să luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Mercur este încă în casa a zecea până la data de 12 iunie, aspect care indică succesul personal și capacitatea de a avansa. Imaginea pe care o proiectaţi este una de succes. Sunteţi priviţi cu admiraţie. Situaţia financiară este bună. Planeta care vă guvernează situaţia financiară face parte dintr-un triunghi de apă pană la data de 14 iunie. La data de 1 și 2 iunie, ea face aspecte frumoase cu Jupiter si Neptun, ceea ce indică posibilitatea de câştig și o cooperare financiară bună cu soțul/soţia, parteneri sau asociaţi. Mercur va face aspecte frumoase cu Jupiter la data de 19 și 20 iunie, aducând un premiu frumos și un impuls în carieră. La data de 14 iunie, Venus intra in casa a 12-a. Este timpul să acordaţi atenție intuiției, pe care Einstein a numit-o „cel mai mare dar al zeilor“. Acest lucru semnifică o scurtătură pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare deoarece o clipă de intuiție reală este echivalentă cu mulți ani de muncă grea. Viața de cuplu va decurge favorabil în această lună, mai ales după data de 12 iunie. Mercur va face un aspect frumos, cu planeta care guvernează relaţiile de căsătorie, partenriat, concubinaj, Neptun, începând de la acel moment. Datele de 20 și 21 iunie sunt deosebit de bune pentru acest tip de relaţii. Cei singuri pot avea o oportunitate romantică puternică sau o întâlnire semnificativă atunci. Dar şi după acel moment aspectele se susţin. Singura problema este mişcarea retrogradă a lui Neptun începând din data de 18 iunie. Acest lucru va încetini lucrurile puţin şî creşte riscul autoiluzionării. Luna trecută, pe data de 21 mai, puterea planetară a început să se schimbe. Sectorul de Vest al astrogramei (sectorul social) este încă dominant, dar mai puțin decât în ​​lunile precedente. Aveţi parte de mai multă independență decât în prima jumătate a anului. Provocarea este acum de a echilibra interesele personale cu cele ale altora – ceea ce nu este chiar ușor.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *