Fecioară ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.Horoscop pentru ianuarie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Fecioară: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Fecioară sugerează că luna aceasta ai posibilitatea să menții un echilibru între venituri și cheltuieli. Nu este exclus ca o mică investiție făcută acum să-ți aducă profit în viitorul nu prea îndepărtat.

Dragoste – Relația de cuplu

Putem vorbi despre o lună deosebită, în ceea ce privește relația de mariaj. Chiar dacă ai trecut prin tot felul de încercări, nemulțumiri, pierderi, de câțiva ani de zile, nu se poate spune că a venit timpul să răsufli ușurat. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, de suferințe, de pierderi pe care le-ai suferit în trecut, vis-a-vis de relația de mariaj. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind astfel mult mai comunicativ, acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață și mai ales las-o mai ușor cu perfecționismul și critica. Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Este adevărat că încă te mai lași dominat de îndoieli, acea stare de nesiguranță în care gândești: „Și dacă este numai o iluzie?” dar oare cine nu riscă, atunci când este vorba despre iubire! Nu ai cum să știi până când nu încerci și nu este just să ai așteptări înalte de la celălalt, până când nu ai tu curajul să dăruiești. Ai acum șansa de a vedea partenerul, cu bune și rele și poți trece mai departe fiind mai iertător și mai înțelegător. Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rană, fie ea fizică sau emoțională, are nevoie de timp pentru a se reface.
Ești acum într-o perioadă de transformări intense în plan sentimental. Eclipsa de Soare din data de 6 activează casa iubirii și a copiilor pentru tine. Ceva se pierde acum în plan amoros pentru a face loc la o relație de destin, eventual de cursă lungă. Nu reușești prea bine să te trezești dintr-un „duș rece” că iată ești din nou luat pe sus. Nu ai decât să accepți lucrurile așa cum sunt și să îi mulțumești universului pentru că îți dă ocazia să înveți ce este iubirea, ce înseamnă să dăruiești, să te sacrifici pentru cel drag.
Este o lună în care vei trece prin transformări profunde, în ceea ce privește relația sentimentală. În preajma datei de 8 te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu persoana iubită, fie nu reușeșeti să te faci înțeles, fie sunt aduse la suprafață anumite secrete care enervează și ești nevoit să pui capăt unei relații. Este bine să păstrezi o atitudine mai detașată în preajma datei de 21 pentru că există riscul să iei decizii pripite care te pot afecta pe termen îndelungat, vis-a-vis de o relație intimă.
Este o lună oarecum zbuciumată la capitolul relație de iubire sau în cadrul relației de cuplu, dacă ești deja căsătorit. Totul depinde de tine, cât de mult preț pui pe comunicare, pe deschidere, dorințele și trăirile celuilalt.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ

Deocamdată, mediul tău profesional va fi haotic și va trebui să umbli în vârful picioarelor dacă vrei să-ți menții poziția. Fii foarte atentă la competiția corectă sau mai puțin corectă din partea colegilor.
Va fi mult stres la muncă luna aceasta, dar privește situația ca pe o etapă necesară în evoluția ta din acest an. Horoscopul tău pentru anul 2020 arată că succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă.
Dacă te consolează cu ceva, organizația în care muncești se confruntă cu probleme similare cu ale tale. Managementul se va restructura și compania va trebui să facă unei concurețe dure.

Sănătate

În luna aceasta nu prea ai de ce să te plângi, în ceea ce privește sănătatea, mai ales în prima parte a perioadei. Va trebui să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut deplasări precum și în privința practicării de sporturi extreme, mai ales în preajma datei de 8 și 21, atunci când este posibil să te confrunți cu recidivarea unei probleme de sănătate fiind nevoit să iei măsuri urgente de remediere.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Fecioară

  • Cele mai bune zile: 5, 6, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 12, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 3, 4, 15, 16, 25, 26, 27, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

În mod normal, primăvara este considerată cea mai bună sursă de energie a anului, dar în acest an, după modul în care se desfășoară lucrurile, luna ianuarie ar putea fi chiar mai bună. Toate planetele se află în mişcare directă în această lună (ceea ce este foarte rar). Ciclul vostru solar personal se află în faza de creștere pentru încă două luni. Cei marcaţi de zodia Fecioarei au aspecte deosebite acum. Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 ianuarie (când și Luna se află în creştere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteţi bucura de mult succes. Veţi avea parte de multă susţinere pentru eforturile depuse. Luna ianuarie este armonioasă. Aspectele predispun la bună dispoziţie, chiar dacă sărbătorile au trecut. Situaţia financiară se prezintă şi ea bine, cu planeta care vă guvernează câştigurile, Venus, în semnul conservator al Capricornului până în data de 18 ianuarie. Deciziile voastre financiare sunt bune şi realiste. Venus in casa a 5 indică bani în urma unor acţiuni speculative, investiţii, noroc, în general bani care sunt câștigaţi uşor. Exista o predispoziţie de a cheltui pentru a va satisface propriile plăceri, distracţii sau pentru copii. Atitudinea este de “a vă bucura de bani”. În general, acest lucru ar arăta riscul, dar influența Capricornului diminuează acest lucru. O Eclipsă Lunară în data de 31 ianuarie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercaţi să lasaţi lucrurile să se desfăşoare mai mult de la sine în acea perioadă. S-ar putea ca cei din jurul vostru să fie mult mai afectaţi. Această Eclipsă se produce în cea de-a 12-a casă a subconştientului, a spiritualității, semnalând schimbări – schimbări ale atitudinilor, practicilor şi uneori aducând în prim plan o situaţie mai veche care v-a frământat pentru a fi explorată şi înţeleasă. Adesea acestea provin printr-o revelație interioară (aceasta fiind modalitatea corectă de a face schimbări). De asemenea, nu este exclus să descoperiţi anumite lucruri deranjante legate de cei din jur. Fiecare Eclipsa Lunară afectează prieteniile (mai degrabă decât atașamentele romantice), iar aceasta nu este diferită. Prieteniile sunt testate. Uneori prietenia în sine este inerent eronată și eclipsa dezvăluie acest lucru. Uneori nu este vorba de relația în sine, ci de dramele care se întâmplă în viața prietenilor voştri. Echipamentele hightech pot să nu funcţioneze sau dau erori. Adesea are nevoie de reparații sau înlocuire. Deci, asigurați-vă că fișierele importante sunt copiate și că software-ul anti-virus, anti-hacking este actualizat.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Pentru Fecioară, horoscopul promite succes in carieră chiar de la inceputul lunii august. Nu îți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *