Fecioară decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de sentimente și emoții, Fecioara va tinde să fie introvertită. Exprimarea sentimentelor va fi mai greoaie în luna decembrie. Nu vor fi evenimente semnificative în carieră, astfel încât îți poți permite să te deconectezi puțin. În plus, această lună este în favoarea oricărui lucru stabil și consistent – de exemplu, relațiile pe termen lung. Horoscop pentru decembrie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va avea și el de suferit de pe urma nevoii tale exagerate de complimente și laude. Te vei bosumfla fără să poți spune de ce. Pe de altă parte, vei face totul ca să-l vezi mulțumit și să-i împlinești dorințele. La fel vei proceda cu toată familia și cu prietenii apropiați.
La petrecerile la care vei lua parte, vei fi categoric regina balului. Pentru că ești foarte inspirată în alegerea ținutelor și a machiajului. Dar și pentru că emani farmec, ai forță de atracție. S-ar putea să-ți faci gelos partenerul. Iar dacă nu ai încă unul, pregătește-te de câțiva pretendenți foarte serioși.

Dragoste – Relația de cuplu

Începi luna cu mai multă liniște și armonie în relația de cuplu. Comunici mai mult și eficient cu partenerul de viață, sunteți implicați în responsabilitățile de familie, în ceea ce privește educația copilului, grija față de părinți. Totul este să o lași mai ușor cu reproșurile, îndeosebi în preajma datei de 12 decembrie, atunci când, de la simple contraziceri legate de casă, treburile gospodărești se poate ajunge la adevărate certuri. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii și care pot să îți creeze o stare de nemulțumire.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai mari șanse să dai startul unei relații de cursă lungă în prima parte a acestei perioade. Ai grijă însă la riscul de a-ți face iluzii, vis-à-vis de partenerul de viață.
Fiind nativ Fecioară este posibil să apară noi provocări în plan sentimental sau vrei să pui capăt unei relații de dragoste sperând să găsești ceva mai bun, avantajos, chiar și din punct de vedere material. În preajma datei de 13 decembrie există riscul să te cerți cu persoana iubită ceea ce te va pune într-o postură destul de neplăcută, neștiind prea clar ce anume să faci, dacă este bine să lași totul în trecut și să îți vezi de viața ta.
Din data de 20 decembrie ai ocazia să trăiești cu pasiune o relație de dragoste bucurându-te de momente de romantism, plimbări în aer liber, clipe de visare și echilibru sufletesc. Tot ce ai de făcut este să te bucuri din plin de iubire și să nu ții cont de părerile părinților sau a altor persoane care, fără să vrea, din prea multă dorință de a-ți face bine, este posibil să îți creeze mai multe probleme, în plan sentimental.
Cert este că treci printr-o perioadă de transformare, în ceea ce privește relația cu sexul opus având sentimentul că nimic nu se leagă așa cum îți dorești. Fie pentru că faci alegeri neinspirate, fie nu ești încă pregătit din punct de vedere sufletesc, încă ești în punctul în care preferi să stai deoparte încercând să nu te implici prea mult într-o relație de dragoste. Te poți aștepta însă la o relație de amor în care se va pune mai mult accent pe sexualitate, îndeosebi din a doua parte a lunii.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Veșnica suferință a Fecioarelor: niciodată nu se simt lăudate destul. Însă asta este valabil mai ales pentru bărbații din Zodia Fecioarei. De data asta, însă, te va încerca și pe tine sentimentul. Și îți vei reproșa că n-ai făcut tot ce trebuie ca să meriți. Ca urmare, vei depune eforturi suplimentare și te vei strădui atât de mult să faci o treabă perfectă încât vei risca s-o strici. Sau te apuce Anul Nou muncind. Banii îi vei cheltui cu țârâita, dar într-un ritm continuu. Ești în stare să mai ei un rând de cadouri celor cărora le-ai luat deja, numai din dorința de a le oferi cadoul perfect. Spiritul prctic și calculat va fi cel care te va ține în frâu, dar nu înainte de o luptă greadată cu perfecționismul tău proverbial.

Sănătate

În preajma datei de 13 decembrie este bine să eviți, pe cât posibil, intervențiile chirugicale. Este o perioadă favorabilă, dacă vorbim despre reluarea unui tratament mai vechi, anumite intervenții chirurgicale care au ca scop unele corecții. Ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de zona capului, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *