Fecioară aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Odată cu sosirea lunii aprilie, dificultățile în carieră sunt depășite, dar Fecioara are încă multă energie, așa că cei din această zodie nu vor sta liniștiți. Vei fi atras de tot ce este nou și neexplorat. În această perioadă, îți poți îmbunătăți cunoștințele sau starea fizică. Nu îți fie frică să ieși în oraș și să practicați niște sporturi împreună cu prietenii.Horoscop pentru aprilie 2020 Fecioară a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Sfera relațiilor personale nu va fi în atenția nativilor din Zodia Fecioarei. Partenerul, familia, au și ei nevoie de atenția ta și își vor cere drepturile. Altfel, vor fi consecințe. Va trebui să-I strecori și pe ei pe ordinea de zi, pentru că nu se întrevede vreo vacanță.
Pare mai ușoară viața pentru Fecioarele care nu sunt într-o relație. Se vor putea dedica muncii pe săturate. Iar puținul timp liber și-l vor dedica lor înșile. În orice caz, influența astrală asupra vieții romantice este minimă luna aceasta. Aproape că îți lipsește total interesul.

Dragoste – Relația de cuplu

Începi luna cu mai multă liniște și armonie în relația de cuplu. Comunici mai mult și eficient cu partenerul de viață, sunteți implicați în responsabilitățile de familie, în ceea ce privește educația copilului, grija față de părinți. Totul este să o lași mai ușor cu reproșurile, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie, atunci când, de la simple contraziceri legate de casă, treburile gospodărești se poate ajunge la adevărate certuri. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii și care pot să îți creeze o stare de nemulțumire.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai mari șanse să dai startul unei relații de cursă lungă în prima parte a acestei perioade. Ai grijă însă la riscul de a-ți face iluzii, vis-à-vis de partenerul de viață.
Fiind nativ Fecioară este posibil să apară noi provocări în plan sentimental sau vrei să pui capăt unei relații de dragoste sperând să găsești ceva mai bun, avantajos, chiar și din punct de vedere material. În preajma datei de 13 aprilie există riscul să te cerți cu persoana iubită ceea ce te va pune într-o postură destul de neplăcută, neștiind prea clar ce anume să faci, dacă este bine să lași totul în trecut și să îți vezi de viața ta.
Din data de 20 aprilie ai ocazia să trăiești cu pasiune o relație de dragoste bucurându-te de momente de romantism, plimbări în aer liber, clipe de visare și echilibru sufletesc. Tot ce ai de făcut este să te bucuri din plin de iubire și să nu ții cont de părerile părinților sau a altor persoane care, fără să vrea, din prea multă dorință de a-ți face bine, este posibil să îți creeze mai multe probleme, în plan sentimental.
Cert este că treci printr-o perioadă de transformare, în ceea ce privește relația cu sexul opus având sentimentul că nimic nu se leagă așa cum îți dorești. Fie pentru că faci alegeri neinspirate, fie nu ești încă pregătit din punct de vedere sufletesc, încă ești în punctul în care preferi să stai deoparte încercând să nu te implici prea mult într-o relație de dragoste. Te poți aștepta însă la o relație de amor în care se va pune mai mult accent pe sexualitate, îndeosebi din a doua parte a lunii.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Fecioară: CARIERĂ

În aria profesională, multe circumstanțe se vor schimba în favoarea ta. Profită de ele și nu te preocupa de interesele altora. Totdată, e nevoie de tot efortul din partea ta ca să beneficiezi de avantajele care ți se oferă.
Dacă ești într-o activitate independentă, îți vor trece prin mână mulți bani. Vei fi destul de disciplinată în mânuirea lor și asta îți va prinde bien în perioade mai puțin productive.
Cât despre Fecioarele care sunt angajate, pe acestea le privește de fapt avertismenyul legat de nedreptăți. Va trebui să-ți faci treaba impecabil, apoi să te ridici cu argumente pentru drepturile tale. E drept că Marte nu ține cu tine luna aceasta, dar ai protectori importanți care te vor susține.

Sănătate

În preajma datei de 13 aprilie este bine să eviți, pe cât posibil, intervențiile chirugicale. Este o perioadă favorabilă, dacă vorbim despre reluarea unui tratament mai vechi, anumite intervenții chirurgicale care au ca scop unele corecții. Ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de zona capului, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Fecioară

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 6, 14, 15, 18, 19, 23, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

Viața de cuplu este încă armonioasă în această lună, deși este mult mai puțin activă decât luna trecută. Membrii familiei joacă un rol important în aceste relaţii. Este posibil ca cei singuri să se reconecteze cu o persoană din trecut faţă de care aţi fost extrem de ataşaţi sau s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă amintește de o iubire trecută. Problema cu aceasta configuraţie este că va exista tendinţa de a încerca să reproduceţi situaţia anterioară, fără a acorda suficientă atenţie prezentului sau viitorului. Până la data de 24 aprilie, toate planetele se află încă în sectorul social occidental (numai Luna va trece prin sectorul estic timp de jumătate de lună), astfel încât ceilalți oameni sunt încă de o importanță majoră în în îndeplinirea scopurilor voastre. Capacitățile voastre de socializare – abilitatea voastră de a câștiga cooperarea altora şi de a-i convinge pe alţii de validitatea ideilor şî planurilor voastre – vă vor aduce succesul. Renunţati la dorințele personale egoiste pentru o vreme. Dacă condițiile sunt dificile, spuneţi ceea ce vă deranjează și încercaţi să vă adaptați cât mai bine condițiilor. În curând vine timpul când schimbările pe care vi le doriţi pot fi făcute cu mai multă uşurinţă. Puterea din casa a opta, a regenrării, transformării (care a început să îşi facă simţită prezenţa de luna trecută, din data de 20 martie) este încă activă până la data de 20 a acestei luni. Acest lucru favorizează regimurile de detoxifiere și regimurile de pierdere în greutate pentru cei care au nevoie de ele. Activitatea sexuală crește și ea. De asemenea, din când în când, este sănătos să eliminaţi acele lucruri care nu vă mai sunt de folos, învechite sau depăşite. Este uimitor cât de multe se pot acumula în timp. Acest lucru nu va avea numai efecte fizice în sensul eliberării spaţiului, ci şî mentale. Dacă ceva nu este folosit în viața voastră, dacă acel lucru doar ocupă spațiu, acum este momentul să îl vindeţi sau să îl dăruiţi acelora care au nevoie de el. Aceste lucruri redundante au tendinţa de vă “sufoca” şi de a nu vă permite să înaintaţi. În luna următoare veţi descoperi puterea pe care v-o ofera simplitatea. Sănătatea și energia sunt bune în această lună. Venus, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în Taur, în casa a noua. Acest lucru indică posibilitatea de a creşte veniturile și optimism financiar. În data de 24 aprilie, Venus trece peste Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a, a carierei, aducând beneficii prin persoanele care deţin autoritatea, superiori, părinți.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *